Thuisin Bakker Kleur & Sfeer
Welkom in de winkel van Henk, Geert en Nelleke! Is het tijd voor een nieuwe vloer, verduisterende raamdecoratie of stijlvol behang? Wil je producten op maat zoals gordijnen, horren of een maatwerk kledingkast? Dan ben je bij onze woonwinkel in Hardinxveld-Giessendam aan het juiste adres voor je nieuwe interieur voor jouw woning in Giessendam, Boven-Hardinxveld of Sliedrecht. Laat je in de showroom verrassen door ons uitgebreide assortiment van goede merken als Luxaflex®, Moduleo en Akzo Nobel. Wij helpen je graag met advies, ook voor trapstoffering of behang, wandpanelen en muurverf. Onze vakmensen komen graag jouw nieuwe raamdecoratie inmeten en monteren of je vloer leggen. Tot snel bij ons in de winkel!
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Contact
Buitendams 56
3371 BM Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer
0184 612 751
E-mailadres
[email protected]
9,2
Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 45 beoordelingen.

Op 6 & 7 oktober 21% BTW-korting op
raamdeco, gordijnen, vloeren en meer!

Ontdek onze BTW-korting!
10

Bij Bakker is klant nog Koning.

Bj onze vorige verhuizing bij Bakker geweest en nu weer bij Bakker. Vakmensen, vriendelijke...

Inge uit Gorinchem

9

prachtig resultaat en prima service...

ik zou iedereen zo'n trap aan bevelen! wat is het mooi geworden. kwaliteit materiaal en tevens...

Joost uit Sliedrecht

8

Prachtig eindresultaat

Het contact en het overleg verliep plezierig en de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Theo uit Hardinxveld-Giessendam

Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 45 beoordelingen.

Woonwinkel in Hardinxveld-Giessendam

Verf, behang, wandpanelen of wandbekleding kopen in Hardinxveld-Giessendam

Wil je jouw muren een nieuwe kleur geven met prachtige verf van Sikkens, Sigma, Flexa en meer? Dan ben je in onze woonwinkel aan het juiste adres. Ook voor behang van prachtige merken zoals Eijffinger, Arte of Vadain, wandbekleding of trendy wandpanelen. Kan je wat hulp gebruiken om de juiste combinaties te maken? Wij adviseren je graag, leggen behangboeken naast kleurstalen en stemmen alles op jouw woonstijl af.

Vloer laten leggen in Hardinxveld-Giessendam

Natuurlijk wil je de mooiste vloer, passend bij je kamer en woninginrichting. Maar is pvc of laminaat jouw ideale keuze? Ga je voor super strak vinyl of het zachte tapijt. Samen kijken wij naar de kamer, je wensen en welke vloer praktisch is. In onze showroom laten wij je verschillende vloerstalen zien, van visgraat pvc tot klikvloer tegels. Moet je de ondergrond egaliseren, heb je een ondervloer nodig? Allemaal vragen waar wij antwoorden op hebben. Wil je jouw vloer laten leggen? Ga dan voor onze montageservice en laat onze vakmensen professioneel jouw nieuwe vloer leggen.

Benieuwd? Kom eens langs in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam, Buitendams 56. Wij zitten vlak bij het centrum, je loopt makkelijk naar ons toe, met fiets of auto zijn wij prima te bereiken. Tot snel!

Raamdecoratie, gordijnen en horren op maat kopen in Hardinxveld-Giessendam

Nieuwe Luxafex, een verduisterend rolgordijn of strakke plissés voor je keukenraam, wat je ook nodig hebt aan raamdecoratie, het zit in ons assortiment. In onze woonwinkel in Hardinxveld-Giessendam kan je raamdecoratie zien, testen en beleven. Ook elektrische raamdecoratie.

Ben je fan van sfeervolle gordijnen? Ontdek de mooiste gordijnstoffen in de showroom, ook voor verduisterende of isolerende gordijnen op maat. En als je al met je ramen bezig gaat dan zijn horren wel super fijn. Met onze raam- en deurhorren zorg je ervoor dat insecten buiten blijven, geen muggenbeten in de nacht en geen wesp op je avondeten, wel frisse lucht in huis, heerlijk!

Kast op maat kopen in Hardinxveld-Giessendam

Hoe fantastisch zou het zijn, een opgeruimde kamer?! Of wat dacht je van een praktische wasmachinekast voor je bijkeuken, geen rondslingerende spullen meer. Voor kasten op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we jouw wensen, het inmeten mag je aan onze vakmensen overlaten, wij kiezen de fijnste kastindeling en maken een ontwerp van je kast. Dan zie je van tevoren hoe jouw droomkast er straks uitziet. Ook het plaatsen mag je aan ons overlaten, zo geniet jij straks van een geordend en net interieur!

Contact met ons opnemen?

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Wil je teruggebeld worden?