Industrieel

Het liefst zoek jij naar ruwe materialen en ga jij overstag bij een moodboard met betonnen (giet)vloeren? Het woord industrieel zegt het al, van de industrie: alsof je in een fabriek woont. En dat mag ruw, robuust en onafgewerkt zijn. Met veelal de kleur zwart.

Industriële stijl

De accessoires passend in de industriële stijl zijn ruw. Een lamp waar je de fitting nog duidelijk in ziet. Een kandelaar gemaakt van koperen buizen en bouten. Eigenlijk moet je zien hóe het gemaakt is en dan is je accessoire een echt industrieel item.

Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de industriële stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de jouw gekozen stijl passen. Waar wacht je nog op en maak een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Maak een afspraak

Industriële stijl verf & behang

Zwart is veelal de kleur die je ziet bij de industriële stijl. Samen met andere ‘stoere’ kleuren. Legergroen, grijs en kleuren die lijken op baksteen en beton. Daar over gesproken, met het behang met bakstenen patroon, of juist van onafgewerkt beton op je muren, kan je op een gemakkelijke manier je huis industrieel maken. Meer tips & trends over verf en behang? Kom naar Thuisin.

Ontdek de kleuren

Raamdecoratie en gordijnen

Qua raamdecoratie zit je met donkere tinten vaak wel goed. Brede zwarte lamellen, jaloezieën of juist verduisterende donkergrijze duettes. Raamdecoratie wat past bij je donkere kozijnen. Linnen gordijnen in een rustige kleur passen daar perfect bij.

Ontdek onze raamdecoratie

Vloeren

Een vloer in de industriële stijl is een fabrieksvloer van beton. En een betonlook heb je zo gecreëerd met een grijze marmoleum– om pvc vloer. Ook volledig witte, grijze of zwarte vloeren passen goed in de stijl, maar als jij een versleten houten vloer in je huis wilt, dan mag dat zeker.

Bekijk onze vloeren