3 redenen waarom jij moet kiezen voor maatwerk!

Houten jaloezieën Sunway

YES, de kleur van dit gordijn is precies wat ik zocht! En die jaloezieën in dezelfde kleur, die moeten mee! Maar wacht even... De exacte maat die ik nodig heb voor mijn ramen hangt er niet tussen. Komt dit je bekend voor? Geen zorgen, daar komt Thuisin om de hoek kijken. Wij zijn thuis in maatwerk en laten je graag weten waarom maatwerk zo belangrijk is. We geven je 3 redenen om niet tevreden te zijn met gordijnen of raamdecoratie die een paar cm afwijken, maar om te kiezen voor maatwerk. Lees gezellig met me mee!

Vitrage en overgordijnen Holland Haag

1. Perfecte pasvorm

Kiezen voor standaard maten is als het kiezen voor een one-size-fits-all shirt. Het past misschien wel, maar het zal nooit zo mooi zitten als een shirt in de juiste maat. Maatwerk daarentegen zorgt ervoor dat alles precies op zijn plek valt, zonder compromissen of concessies aan stijl of functionaliteit. Want zeg nou eerlijk, waarom zou je elke dag willen worstelen met gordijnen die net niet lang genoeg zijn, raamdecoratie die niet perfect sluit of horren die door de verkeerde maat alsnog die vervelende insecten binnenlaten? Ik krijg al kriebels bij het idee... Geef mij maar maatwerk!

Lees meer over maatwerk

Wandkast Allure zwart

2. Maatwerk maakt jouw ruimte uniek!

Kies je voor maatwerk, dan kies je voor een uniek interieur. Neem bijvoorbeeld een trap of kast op maat die je bij ons in de winkel ontwerpt. Niemand heeft precies die kast of trap, want jij bepaalt de maat, de kleur, verlichting en nog veel meer. De trap en kast worden volledig afgesteld op jouw stijl en behoeften. En dat is voor iedereen anders!

Kortom, met maatwerk heb jij de touwtjes in handen bij elk detail. Hierdoor creëer je een ruimte die perfect op jou is afgestemd. Een unieke weerspiegeling van jouw persoonlijkheid!

Hulp nodig?

Laat je adviseren

Bruynzeel stalen deuren

3. Realiseer alles wat je nooit hebt kunnen vinden

Soms heb je een ruimte waar 'standaard maten' gewoon niet mogelijk zijn. Misschien droom je al een lange tijd van een kast die precies onder die schuine wand op zolder past. Of misschien wil je bronzen stalen deuren die perfect passen bij je unieke deuropeningen. Nou, je raad het al, daar biedt maatwerk de ideale oplossing! Wat je ook wenst op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, deuren, buitenzonwering, horren en meer; de mogelijkheden met het maatwerk van Thuisin zijn eindeloos!

En hoe fijn is het dan dat wij met ruim 45 winkels altijd in de buurt zitten!

Ervaar maatwerk in één van onze winkels!

Krijg jij ook al allerlei te gekke ideeën nu je weet dat maatwerk een groot deel van je interieurproblemen oplost? Dat gevoel ken ik helemaal! Neem die out-of-the-box ideeën mee naar je dichtstbijzijnde Thuisin-winkel en ontdek samen met onze vakmensen wat er allemaal mogelijk is. Van het onmogelijke naar het realiseren: dat is waar we voor gaan met maatwerk!

Tot snel!

Vind mijn dichtstbijzijnde Thuisin-winkel

Dominique
Geschreven door
Dominique

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Dominique

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit is mijn e-mailadres:

Je vindt 't bij Thuisin