Welke gordijnen kies jij voor een knusse herfst?

De zogenaamde 'ber' maanden zijn alweer begonnen! Dit betekent dat ook de herfst weer langzaam in aantocht is. De frisse en regenachtige dagen waarin de zon steeds iets meer verdwijnt. Maar dat maakt niet uit! Want met de meest geliefde sfeermakers kun jij het in huis super gezellig en knus maken; namelijk met gordijnen!

Kies de gordijnen die jou een warm gevoel geven

Het aanbod in gordijnen is gigantisch! Je kunt het zo gek niet bedenken als het gaat om kleuren, patronen, printjes en materialen. Maar hoe kies je de gordijnen die bij jou passen en de sfeer creëren die jij graag wilt? Wil jij bijvoorbeeld gordijnen in de slaapkamer die extra verduisteren of vind je het juist heerlijk als de magere zonnestralen van de herfst nog wat naar binnen kunnen twinkelen? Of denk jij vooral na over het meest unieke printje, zodat jouw gordijnen een eyecatcher worden in je woonkamer?

Wij nemen je mee in de betoverende wereld van gordijnen, zodat jij de gordijnen vindt die perfect harmoniëren met jouw interieur!

Roze gordijnen bij Thuisin

Jouw gordijnen, jouw design

Voordat ik jou diverse gordijnen laat zien, is het goed om te weten dat je al onze gordijnen geheel naar jouw smaak kunt laten aanpassen! Dit is wat jij allemaal zelf kunt kiezen:

  • Onze gordijnen zijn beschikbaar in talloze verschillende patronen, printjes en figuren. Wil jij een bloemendessin of ga je voor een stoere barokvariant?
  • Ons scala aan kleuren is eindeloos. Wil jij liever effen zwarte gordijnen of durf jij een roze kleur aan?
  • Al eens nagedacht over elektrische gordijnen? Zo kun jij 's avonds vanaf de bank je gordijnen dichtdoen.
  • Je hoeft niet te denken aan inmeten en monteren, dat doen wij voor je. Wij maken jouw gordijnen op maat. Zo weet je zeker dat jouw droomgordijnen als gegoten passen.

Ben jij benieuwd hoe jij jouw gordijnen samen met ons kunt creëren?

Neem contact met ons op!

Thuisin - overgodijnen- Kobe

Ken jij onze overgordijnen?

Overgordijnen staan bekend om hun verduisterende functie. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook erg veelzijdig en stijlvol. Je kiest overgordijnen voor privacy en bescherming tegen lichtinval, maar ook als decoratie. Overgordijnen geven jouw ruimte namelijk warmte en sfeer!

Niet alleen is het fijn om bijvoorbeeld je slaapkamer donker te houden in de vroege morgen, maar ze werken ook nog eens isolerend! Je houdt daarmee de kou buiten in de herfst- en wintermaanden, en in de zomer houd je de hitte buiten. Dat helpt je bij een ontspannen nachtrust!

Ontdek onze overgordijnen

De welbekende vitrages

Weet jij nog toen je voor de eerste keer in je huis liep, toen er nog geen gordijnen hingen? Vond je die lichtinval heerlijk, maar de ruimte nogal kaal en saai? Dan zijn vitrages perfect voor jou!

Waarschijnlijk ken je vitrages wel, maar denk je al gauw aan de witte variant. Echter is dit meer een trend van vroeger. Vitrages zijn tegenwoordig namelijk superhip. Dat komt omdat ze de dunste stof van alle gordijnen hebben, waardoor het daglicht iets gefilterd wordt. Je kunt nog steeds lekker naar buiten turen en tegelijkertijd de knusheid behouden.

Ontdek onze vitrages


Thuisin - inbetween - vadain

Een beetje van beide met inbetweens

Inbetweens, ook wel bekend als semi-transparante gordijnen, staan bekend om hun stijlvolle raamdecoratie. De naam verklapt het eigenlijk al, want inbetweens zitten tussen overgordijnen en vitrages in.

Met inbetweens voeg je een vleugje sfeer en elegantie toe aan jouw ruimte, terwijl het natuurlijke licht zachtjes wordt gefilterd en een warme gloed verspreidt. Deze veelzijdige en trendy gordijnen zijn een perfecte aanvulling op elk interieur, waardoor je moeiteloos een gezellige en knusse ambiance kunt creëren waar je dagelijks van zult genieten. Klinkt toch heerlijk knus?

Ontdek onze inbetweens

Welk gordijn past bij mijn wensen?

Zoek jij een gordijn voor in jouw woonkamer om extra sfeer te creëren, maar wil je ook privacy? Zoek jij een gordijn voor de voordeur om warmte binnen te houden en kou buiten? Wil jij graag wat gemoedelijkheid voor de ramen van je eettafel? Of droom jij weg van een mooie combinatie in je slaapkamer die niet alleen stijlvol is maar ook praktisch?

Heel veel vragen waar wij jou graag mee helpen! Laten we samen een kopje koffie drinken en eens kijken welke gordijnen naadloos aansluiten op jouw wensen.


Kom langs in de winkel!

Annemiek
Geschreven door
Annemiek

Marketeer bij Thuisin. Altijd op zoek naar de perfecte woorden die passen bij onze projecten om jou mee te nemen in de brede en fascinerende wereld van het interieur!

Lees meer over Annemiek