Slaap jij ook lekkerder in het donker?

Ik geef je tips voor een goede nachtrust en lekker lang uitslapen!

Slaap jij ook lekkerder in het donker?

We zijn weer in de periode gekomen van lange nachten en korte dagen, oftewel, het is vroeg donker! Maar dat betekent ook dat het vroeg dag is, want ’s ochtends komt er al behoorlijk wat licht in je slaapkamer, en daar heb ik nou net ff geen zin in als het weekend is. Vooral niet na een avondje gezelligheid met goed gezelschap en wijn. Ik wil volledige duisternis dus ik geef je wat tips!

Verduisterende overgordijnen met print

Wat dacht je van verduisterende overgordijnen voor je slaapkamer met een kek printje? Deze vaak dikkere of juist donkere gordijnen zullen ervoor zorgen dat je kamer lekker donker blijft. En zo’n fijn printje maakt het toch net wat gezelliger in je slaapkamer. Fijn die duisternis; een nacht van mijn dromen. Oja, vergeet de horren voor je ramen niet, want die rottige muggen zijn er ook zéker in de herfst, ik spreek uit ervaring..

Elektrische bedienbare verduisterende gordijnen

Een andere optie om je kamer lekker donker te maken, elektrische gordijnen, wel in de meest verduisterende variant natuurlijk. Denk daarbij aan verduisterende vouwgordijnen of verduisterende rolgordijnen met een compactere stof waar geen straaltje licht doorkomt. Laat ze strak tegen of in je kozijnen monteren voor zo weinig mogelijk kiertjes. Want het licht van die vroege ochtend he, die komt overal! Wist je dat deze elektrische raamdecoratie bij Thuisin te verkrijgen is? Kun jij lekker in bed blijven liggen, want dat is nou precies wat je wil!

Raamdecoratie tegen inkijk

Vind je gordijnen of raamdecoratie niet genoeg? Ga dan voor GROOTS en pak uit met rolluiken aan de buitenkant. Naast 100% garantie op duisternis in je kamer, creëer je ook nog eens een veilig omgeving, want boefjes kunnen niet zomaar naar binnen. Maak het dan wel nog af met wat romantische vitrage aan de binnenkant, want alleen rolluiken zijn ook zo saai. Voldoende tips dus om van jouw weekend écht weekend te maken. Wil je deze opties in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom bij jouw Thuisin winkel.

Winkels


Ik wens je (alvast, of nog?) een fijn en goed uitgerust weekend! Want dat heb je zeker nodig om op maandag weer fris en fruitig op kantoor te zijn.