Slimmer Wonen

De toekomst van je huis ligt in de handen van Slimmer Wonen. Want van je raamdecoratie elektrisch bedienen, tot het automatisch sluiten van je gordijnen. En vergeet je verlichting niet. Ga mee met de tijd van nu en kies voor Slimmer Wonen bij Thuisin.

Slimmer Wonen

Gemak dient de mens. En daar speelt Slimmer Wonen onwijs slim op in. Je wilt gewoon gemak, zeker als het gaat als je thuis bent. Geen fijnere plek om volledig te ontspannen. Hoe fijn is het om niet allerlei verschillende handelingen uit te voeren terwijl het met één druk op de knop, of met spraak-gestuurde commando’s ook kunt regelen. Dat kan met je Smart Home, de toekomst van je woning. Alles elektrisch bedienbaar, op de manier zoals jij het wilt.

Slim wonen

Nu kennen we op de markt al heel wat producten die slim te bedienen zijn. Wat Slimmer Wonen doet, is deze apparaten aan elkaar koppelen. Koppelen tot één groep, of één scène. Denk daarbij aan het moment dat je uit bed komt in de winter. Dan wil jij met één druk op de knop, of een commando naar je Google home het ochtendprogramma opstarten. De lamp gaat gedempt aan, de gordijnen en je raamdecoratie gaan gedeeltelijk open, de radio gaat aan voor het nieuws enz.

Meer Slimmer Wonen

Voordelen van het slimmer maken van je woning door Thuisin en Slimmer Wonen:

  • Gemak is waar we het voor doen. Niet meer aan touwtjes trekken om je duettes te sluiten, of op 5 verschillende knoppen te drukken om de lampen aan te doen.
  • Zelf installeren hoeft niet, een monteur van Slimmer Wonen komt langs en installeert de apparaten die je wenst.
  • Het start met een goede Wifi-check. Zijn daar verbeteringen in te brengen, dan nemen we dat zeker mee.
  • Je huis is veiliger, want je doet net alsof je thuis bent, ook al ben je het niet.

Naarmate je de keuzes hebt gemaakt voor Slimmer Wonen in je huis en alle producten die erbij komen, zal je merken hoeveel voordelen je er eigenlijk van hebt. Ervaren is het beste. En dan wil je niet meer anders.

Slimmer raampakket

Thuisin gaat een rol spelen in het slimmer maken van je woning. Producten die daar goed bij passen zijn is raamdecoratie en gordijnen. Vandaar dat wij ook een Slimmer raampakket aanbieden in onze winkels. Het raampakket bestaat onder andere uit een elektrische rails voor je gordijnen en de elektrische bedienbare raamdecoratie, zoals PowerView® Automation van Luxaflex®. Dit raampakket koppel je in je Smart Home Box. Zodat alles op elkaar is afgestemd.

Aantal voordelen op een rij van ons Slimmer raampakket:
  • Bedienbaar met commando’s, dus met spraak. Praat met je Google home om je raamdecoratie en/of je gordijnen te bedienen.
  • Een commando kan zijn ‘Hey Google, goedemorgen’: en dan gaan je gordijnen open en je raamdecoratie voor een deel. Hoe jij het instelt, het is jouw keuze.
  • Bedienbaar met een afstandsbediening, een app of dus met spraak.
  • Als je voor een uitgebreider pakket gaat kan je ook kiezen voor een slimme schakelaar aan de wand. Deze kan je instellen in verschillende scenario’s. Handig voor als je nog niet wilt praten en/of je telefoon niet op zak hebt.
  • Je kan scènes instellen die volledig automatisch gaan. Zoals om 7:00 uur in de ochtend alles openen en ’s avonds om 22:00 uur alles dicht.
  • Helemaal nieuw is de koppeling met een ‘weer-app’. Stel je hebt alles openstaan en de zon begint ineens flink te schijnen. Dan zal je raamdecoratie zo ‘slim’ zijn dat ie automatisch zal dichtgaan. Daar hoe jij verder geen handeling meer voor te verrichten.

Koel in de zomer, warm in de winter

Groot voordeel van het slimmer bedienen van je raamdecoratie is het inspelen op het weer en de seizoenen. In de zomer is het fijn dat je raamdecoratie sluit als de zon fel gaat schijnen. Zo houdt het de warmte buiten en blijft het lekker koel binnen. In de winter gaat het om hetzelfde principe. Is het steenkoud buiten, dan sluit de boel, om juist de warmte binnen te houden.

Je raamdecoratie en gordijnen werken isolerend. Dus zeker als je niet thuis bent en het weer slaat om, dan is het fijn dat jouw slimme raamdecoratie daarop kan inspelen.

Luxaflex® PowerView® Automation

Een bekend product als het gaat om elektrische raamdecoratie en gordijnen is Luxaflex® PowerView® Automation. Met PowerView® Automation kan je op verschillende manieren je raamdecoratie bedienen, doormiddel van een motortje in de montagebak van je raamdecoratie en/of gordijnen. Bedienen kan met een afstandsbediening, met een app, als aparte schakelaar op de muur of via spraak. Eigenlijk is Luxaflex® PowerView® Automation de basis van je slimme woning.

Slimmer raampakket in jouw huis

Voor het koppelen van de producten en het installeren van diverse boxen met de elektrische apparaten schakel je Thuisin in. In onze winkel geven we je advies over wat mogelijk is als het gaat om het Slimmer raampakket. Ben je overtuigd? Dan brengen we je in contact met de specialisten van Slimmer Wonen. Je kan gelijk in onze winkel een afspraak maken voor advies en later voor de installatie van de slimme producten. Zeker als je álles in huis slim wilt hebben. Informeer dan ook naar onze uitgebreidere pakketten, want er is meer, zoals ons verlichting- en Wifi-pakket.

Verlichting pakket

Niet alleen je raamdecoratie en gordijnen sluiten als je naar bed gaat, maar ook je verlichting uitdoen. Dat kan in één scenario, met één druk op de knop of met één commando. Je kan namelijk je verlichting ook toevoegen om je smart home voor een groot gedeelte af te maken. Met verlichting kan je ook kiezen voor verschillende scènes. Tijd voor een disco avond? Geef het commando ‘disco’ en je gekoppelde ledverlichting zal of wel flikkerend of in allerlei kleuren je kamer tot een ware disco maken. En wat ook kan, is je muziekinstallatie koppelen. Dus met hetzelfde commando zal dan ook je Sonos starten met the good old Bee Gees. Alles valt te koppelen door de Slimmer Wonen specialisten.

Veiligheid in huis

Zoek je een stukje veiligheid voor als je op vakantie bent? Dan is het verlichtingspakket zeker verstandig. Je lampen zullen dan aangaan op het tijdstip wanneer je ze ook aan zult doen als je thuis zou zijn. Zeker met de koppeling van je raamdecoratie en gordijnen. Zo is het net alsof je gewoon thuis bent.

Een slimmer huis met beter Wifi

Eigenlijk start onze Slimmer Wonen specialist hiermee. Het analyseren van je Wifi in huis met onze Wifi-scan. Want als je je huis smart wilt inrichten, dan is goede Wifi wel een must. We bekijken wat de beste plek is voor de plaatsing van je router om zo het beste signaal te realiseren. En de installatie hiervan, samen met Extra Wifi-access points, ligt natuurlijk volledig in onze handen. Met ons Wifi-pakket weet je zeker dat je goede Wifi in huis hebt. Waar je ook zit; op zolder, of achter in de tuin. Alles werkt zoals het moet.

Wil je persoonlijk advies en een moment om al je vragen te kunnen stellen, maak dan een afspraak.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Er zijn veel producten slim te bedienen. Wat Slimmer Wonen doet, is deze apparaten allemaal onderling aan elkaar koppelen. Koppelen tot één groep, of zelf tot één scène. Je kan dan met één commando of druk op de knop een programma starten. Bijvoorbeeld in de ochtend de scene ‘goedemorgen’. Je gordijnen openen zich, de lamp gaat iets aan net zoals de radio, enz. enz.

Daar kunnen we kort in zijn; de taal. Het komt uiteindelijk op hetzelfde neer; thuis zoveel mogelijk elektrisch bedienbaar instellen op de manier waarop jij het wilt. En uiteraard doen wij dat voor je!

Het aanbod is divers. We raden je aan om één van onze winkels te bezoeken zodat je het zelf kan bekijken en ervaren. En wees gerust; wij ontzorgen je volledig. Wij doen de wifi check, geven advies, denken mee en bovenal installeren wij alles voor je zodat jij volop kan genieten.

Het is vooral eenvoudig en biedt comfort! Je kan je huidige huis, maar ook je nieuwbouwhuis, slim inrichten. Denk bijvoorbeeld aan het elektrisch bedienen van je raamdecoratie. Dit doe je met een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. Je bent pas echt slim bezig als je ook je gordijnen, verlichting, deurbel, thermostaat en elektrische vloerverwarming hierin onderbrengt. Laat brengen, want dat fiksen wij voor je. Eenmaal gezien is zelf ook willen!

COMFORT. Met hoofdletters inderdaad. Nooit meer zelf opstaan om gordijnen te openen of te sluiten of verschillende knoppen indrukken om het licht te dimmen. Maar ook veiligheid want het lijkt in de avond altijd of er iemand thuis is. Je kan namelijk de verlichting van een afstand aan laten gaan. Zelfs per lamp verschillend of op andere tijden. Het is ook energiebesparend, als je gekozen hebt voor elektrische vloerverwarming bijvoorbeeld.

Meer weten over Slimmer Wonen?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.