5 voorjaartrends die je niet wil missen!

Het voorjaar is begonnen en ik kan niet wachten tot de zon steeds feller begint te schijnen en de temperaturen langzaam stijgen, jij? Licht, warmte en wandelen zonder jas, heerlijk! Maar wat een teleurstelling als je interieur is blijven hangen in de herfst, toch? Die donkere tinten, zware gordijnen, die knusse dekentjes... Tijd om dat snel te veranderen! Ontdek 5 voorjaartrends die jouw interieur een frisse uitstraling geven.

Trend 1: Zacht kleurenpalet

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om afscheid te nemen van die sombere herfst- en winterkleuren. Laten we het frisse gevoel van het voorjaar naar binnen halen door ons interieur te verwennen met lichte en warme kleuren.

Ontdek het zachte kleurenpalet, waar pasteltinten de muren opfleuren en zachte, fluwelen kussens uitnodigen om heerlijk te relaxen. Voeg luchtige vitrages toe voor extra warmte en vergeet de natuurlijke basis niet, zoals een visgraatvloer in houtlook!

Voel je al hoe die zware en soms een tikkeltje deprimerende inrichting plaatsmaakt voor een gezellig interieur? Ik wel!

Ontdek ons assortiment

Trend 2: Natuurlijke materialen

Als de temperaturen stijgen, zie je de kinderen weer volop buiten spelen, ontspan je het liefst op het terras met vrienden en maak je een prachtige wandeling door de bossen. En dat gevoel van rust en ontspanning brengen wij graag in jouw interieur! Geniet niet alleen overdag, maar ook 's avonds, wanneer het afkoelt en het donker wordt, van de heerlijke voorjaarssfeer.

Beeld je eens in: bamboe jaloezieën in de keuken, een houten vloer in de woonkamer en gerecyclede gordijnen in de slaapkamer. Wauw, stijlvol en het gevoel van de natuur tegelijkertijd! Ren naar jouw dichtstbijzijnde Thuisin-winkel voor hulp en creëer een natuurlijke en gezellige sfeer in huis!

Ontdek jouw Thuisin-winkel

Trend 3: Bloemenmotief

Raad eens wat helemaal terug is? Het klassieke bloemenmotief! Stel je voor: prachtig behang voor met bloemen achter het bed of kussentjes met bloemenprint die je crèmekleurige bank tot leven brengen. Durf jij buiten je comfortzone te stappen? Overweeg dan eens gordijnen met een bloemenmotief. Ze zijn gegarandeerd de blikvanger in elke kamer!

Waarom jij deze trend ook moet omarmen? Het bloemenmotief kan gebruikt worden als subtiele accenten of opvallende blikvangers. Je kan er alle kanten mee op! Kortom, je kunt jouw creativiteit hier helemaal in kwijt!

Bekijk alle gordijnen

Trend 4: Organische vormen

Organische vormen zijn niet alleen een voorjaarstrend, maar ze zijn tijdloos en kunnen het hele jaar door worden toegepast! In het voorjaar brengen organische vormen een verfrissend gevoel in huis.

Stel je eens voor: een lichte en luchtige ruimte, gevuld met meubels die lijken te zijn gevormd door de natuur zelf. Beeld je in hoe de zachte rondingen van een bank en vloerkleed je uitnodigen om te ontspannen, terwijl speelse decoraties met blad- en bloemenmotieven het interieur opfleuren. Of wat dacht je van een kunstzinnige lamp?

Met organische vormen haal je niet alleen de natuur in huis, maar creëer je ook een rustige en gezellige sfeer waar je het hele jaar door van geniet!

Trend 5: Het strakke dessin van beton!

Steeds vaker kiezen mensen voor een prachtige gietvloer in huis en dat is ook niet zo gek! Ze zijn stoer, strak en eindeloos te combineren met alle woonstijlen. Met deze vloer sla je dus nooit de plank mis! Je kans zelfs kiezen voor een betonlookvloer, maar genieten van de voordelen van pvc. Hoe fijn is dat? In onze showroom geven we je graag passend advies.

Maar, dat is nog niet alles... Beton kun je op veel meer manieren toevoegen aan je interieur dan alleen je vloer. Zo ben ik helemaal dol op betonnen accessoires als lampen, vazen en kaarsenhouders. Maar ook de mogelijkheid voor betonlook op de muur maakt me enthousiast, ik vind het prachtig. Je kan kiezen voor betonlook tegels, maar ook betonverf. Beide geven de strakke, stoere uitstraling van beton. Durf jij het aan?

Laat je adviseren

Nu je helemaal op de hoogte bent van de 5 voorjaartrends, is de grote vraag: welke trend haal jij in huis? Ga je voor de prachtige pastelkleuren, de stoere betonlook of misschien wel beide? Laat het ons weten wanneer je langskomt bij jouw dichtstbijzijnde Thuisin-winkel! Samen zorgen we ervoor dat jouw interieur een plek wordt waar je volop van kunt genieten, helemaal klaar voor het voorjaar!

Dominique
Geschreven door
Dominique

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Dominique

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit is mijn e-mailadres:

Je vindt 't bij Thuisin