Shaggy

Shaggy tapijt en vloerkleden, zijn hoogpolig van grof geweven stoffen. Verkrijgbaar en in vele soorten en maten. Een hoogpolig vloerkleed is onwijs zacht en staat bovendien erg gezellig. De populairste plek voor een shaggy tapijt is onder je woonkamer tafeltje. Het zal je niet verbazen maar de slaapkamer staat op de tweede plek voor een shaggy tapijt. De zachte vloerkleden zijn tot 5 cm diep en omdat je op je slaapkamer meestal op blote voeten loopt krijg je elke dag weer een fijn gevoel van jouw shaggy vloerbedekking. Bij Thuisin hebben wij een ruim assortiment aan hoogpolig tapijt, zoals fluffy shaggy vloerkleden in vele kleuren. Kom naar de winkel voor inspiratie!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Door te stofzuigen. Heb je echt een paar vlekken, gebruik dan een sopje. Doe hier geen gewoon schoonmaakmiddel in, deze zijn soms agressief en dat komt de kleur niet ten goede. Gebruik lauwwarm water al dan niet met een geschikt reinigingsmiddel. Volg altijd de wasvoorschriften of informeer er naar in de winkel.

Wanneer stofzuigen alleen niet voldoende is, kan je je tapijt reinigen met een tapijtreiniger. Dit breng je aan op het tapijt en neemt het daarna af met een vochtige doek. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen want dat kan verkleuringen veroorzaken. Voor kleine vlekjes is een doekje met warm water veelal voldoende.

Dit is een hoogpolig tapijt met hoge lussen van meer dan 4 cm. Heel sfeervol met een chique uitstaling.

Shaggy tapijt is er in vele soorten en kleuren. De lussen zijn heel lang en dat maakt het lekker om in te lopen. Het voelt comfortabel aan ziet er geweldig sfeervol uit. Ook als vloerkleed!

In principe kan je zowel laag- als hoogpolig kiezen. Echter hoogpolig tapijt is door de lange polen lastiger goed schoon te maken. Wil je toch graag hoogpolig tapijt, dan kan je een vloerkleed overwegen.