Horren

Met onze collectie horren houd je die vervelende insecten buiten en kan je overdag en 's avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. De grootste ergernis in huis is, vooral in de zomer, de komst van insecten. Om vliegen en muggen buiten te houden kan je kiezen voor een raamhor, deurhorren of een schuifpui hor. En natuurlijk kan je horren op maat laten maken.

Ons assortiment horren

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten. Met de verschillende opties raamhorren op maat zit er zeker…
Je deur open zetten in de zomer, zonder last te hebben van insecten? Dat kan met een deurhorren op maat van merken zoals Luxaflex® of Unilux. Met de verschillende opties hordeuren zit er zeker een…
Met mooi weer zet je ramen en terrasdeuren graag open - en insecten komen binnen. Voor je tuindeuren, schuifpui of balkondeur zijn horren of plissé horren de ideale oplossing om jouw woning vrij van…
Kom langs en bekijk alles
Maak een afspraak

Laat je inspireren

Eijffinger Museum behang
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Zoek je inspiratie op het gebied van interieur? Ben je benieuwd naar de komende trends en kan je wel wat tips gebruiken voor je eigen woning? Wij volgen de trends en inspireren je in de breedste zin…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Top advies & trends

Erg irritant die vliegen en muggen. Zeker die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost…

Veelgestelde vragen

Ja, ook voor een schuifpui heeft Thuisin de juiste hor. Met speciale profielen kan dat worden opgelost. Zo is het mogelijk om twee schuivende plisséhorren naast elkaar te plaatsen die werken zoals automatisch openende deuren bij winkels en kantoren. De schuifdeuren kunnen zo wijd open en het kan lekker ventileren. Tegelijkertijd zorgen de horren ervoor dat de insecten buiten blijven.

Een hor is in eerste instantie een functioneel product. Een plisséhor is daarnaast decoratief en – dat kan soms handig zijn – valt wat meer op dan een glad vlak bij een gewone hor. Bij een plisséhor vouwt en ontvouwt het gaas zich als een harmonica. Het ziet er net even anders uit dan een plat vlak, maar de werking is hetzelfde. Uiteraard kan deze hor op maat worden gemaakt, net zoals alle andere hortypen.

Er zijn twee hoofdgroepen: horren voor het raam en horren voor de deur. Bij een raam kun je een vaste hor gebruiken waarbij het raam toch open en dicht kan, bij een deur moet de hor altijd flexibel zijn.

De simpelste hor voor een raam is een vaste hor. Deze plaats je in of voor het raam en zet het vast. Na het muggenseizoen haal je de hor eruit en klaar is kees. Je kunt ook kiezen voor een inzethor of rolhor.

Varianten horren op maat

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Alles in vele kleuren en uitvoeringen. Onze medewerkers bepalen graag met jou welke gaas het beste bij jou en je woning past, helemaal voor jou op maat gemaakt. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze raamhor of hordeur met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten.

Wij hebben horren op maat. Bij jou thuis komen we exact inmeten welke maat hor je nodig hebt, zodat deze netjes aansluit op of in het kozijn. Een hor is vooral functioneel, maar moet ook solide zijn en handig in gebruik. Thuisin levert voor iedere situatie het juiste product van merken als Luxaflex® en Unilux.

Horren; advies en voordelen

Je kent het wel, wespen in huis, muggen die wakker houden en waar komen toch opeens al die fruitvliegjes in de keuken vandaan? Erg vervelend en daar zit je niet op te wachten als de zomer begint en je juist lekker je huis wilt ventileren. Bij Thuisin ben je aan het goede adres voor alle soorten horren. Van hordeuren tot raamhorren en horren voor je schuifpui. Bij Thuisin vind je horren in alle soorten, op maat gemaakt en van populaire A-merken, onder andere Luxaflex® en Unilux.

Horren en pollen

Dé uitkomst voor mensen met hooikoorts, horren met pollen werend gaas van Poll-tex. Dit is speciaal ontwikkeld gaas om 90% van de pollen buiten te houden!

Hordeuren

Hordeuren zijn er net als raamhorren in allerlei soorten. Zo heb je de plissé hordeur, die je gewoon opzij schuift. Deze neemt geen extra ruimte in beslag, de stof is sterker dan gewoon horrengaas en wordt geleverd met een ‘borstelafdichting’. Dat is zo’n borsteltje aan het einde van de deur. Een pendeldeur is ook een optie, die sluit vanzelf, zonder schuiven of trekken. Ook voor schuifdeuren zijn er horren, de zogenaamde schuifdeur hor. Lees bij de collecties alles over deze soorten horren. Heb je er vragen over? Kom gerust langs in één van de Thuisin winkels die horren verkoopt. Daar kunnen ze je adviseren en weten ze precies wat handig is voor jouw situatie. Bij ons laat je horren voor deuren ook eenvoudig op maat maken.

Raamhorren

Naast hordeuren zijn er ook voor ramen veel verschillende varianten horren. Bij een draaikiepraam bijvoorbeeld is een inzethor handig. Heb je een dakraam of openslaand raam? Dan is de rolhor ideaal! Er zijn ook voorzethorren, die lijken wat ouderwets. Het voordeel hiervan is dat je deze 1 zomer gebruikt en dan weer kan opbergen.

Hor op maat

Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar niet altijd aansluitend bij jouw raam of deur. Bij Thuisin worden alle horren op maat gemaakt voor de perfecte afsluiting op het raam. Ook het gaas kun je zelf kiezen. Kies je voor pollen werend gaas, of juist liever sterk gaas voor je kinderen of huisdieren? Alles is mogelijk.

Kom langs en ontdek onze horren