Kasten op maat

Iedereen kan een kast op maat gebruiken, of het nou in de slaap- woon- of zolderkamer is. En waarom? Omdat deze kast precies op maat gemaakt wordt. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Dat is echt ideaal. Wat ook erg fijn is aan een kast op maat, is dat je deze precies zo kan inrichten als jij wilt, met alle accessoires die er zijn. Van hangroedes tot sieradenkistjes en van stropdashangers tot schoenenplankjes, alles is mogelijk met de Allure kasten bij Thuisin. Weet je niet precies je afmetingen? Geen probleem, wij van Thuisin komen het graag thuis bij je opmeten.

Ons assortiment kasten op maat

Met een op maat gemaakte schuifdeurkast creëer je een zee van bergruimte die netjes past in het interieur. Want wanneer je jouw schuifdeurkast op maat laat maken, dan betekent dit niet alleen dat je…
Met een draaideurkast op maat berg je spullen niet zomaar op achter een deur, maar heb je iets wat, naast nuttig en functioneel, er ook fraai uitziet. Want frame, deuren en de uitvoering daarvan…
Een inloopkast is voor velen een grote wens. De grootte, hoogte, diepte, laden en het complete interieur; alles maken wij op maat. Ook een speciale kleur is mogelijk. Met deze kast maak je optimaal…
Je herkent het vast wel: je wil graag dat je kleding netjes opgeborgen in de kledingkast ligt. Dan stel je in de ochtend gemakkelijk een leuke outfit samen. Niets is vervelender dan wanneer je iets…
Kom langs en bekijk alles
Maak een afspraak

Alles over kasten

Waarom een kast op maat?

Iedereen kan een kast op maat gebruiken, of het nou in de slaap- woon- of zolderkamer is. En waarom? Omdat deze kast precies op maat gemaakt wordt. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Dat is echt ideaal. Wat ook erg fijn is aan een kast op maat, is dat je deze precies zo kan inrichten als jij wilt, met alle accessoires die er zijn. Van hangroedes tot sieradenkistjes en van stropdashangers tot schoenenplankjes, alles is mogelijk met de Allure kasten bij Thuisin. Weet je niet precies je afmetingen? Geen probleem, een stylist van Thuisin komt het graag thuis bij je opmeten.

Kast op maat met een schuine wand?

Hoe werkt het met een kast op maat en een schuine wand? Heel simpel, de 3D tekenprogramma’s waar Thuisin mee werkt, zorgen ervoor dat de kast zo wordt gemaakt dat deze precies onder dat schuine dak op zolder past. Of in de slaapkamer, of bijvoorbeeld onder de trap. De ruimte zo praktisch en mooi mogelijk benutten, dat is wat we belangrijk vinden met een kast op maat. Het 3D tekenprogramma geeft je trouwens een heel realistisch beeld van de kast op z’n plek. Handig!

Kast op maat met schuifdeuren?

Het woord standaard past niet bij onze kasten op maat. Vrijwel iedere situatie is verschillend. Waar komt de kast, hoeveel binnenruimte is noodzakelijk of gewenst en wil je schuifdeuren of draaideuren? Denk goed na wat je wilt en kom naar de winkel en overleg met de Thuisin specialist. Samen kijk je naar de mogelijkheden en maken jullie eventueel een eerste schets van de gewenste kast. Schuifdeuren zijn ideaal, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Je kan er gelijk een spiegel op laten zetten, scheelt ook weer ruimte! Vergeet trouwens het idee dat een schuifdeurkast alleen in de slaapkamer hoort, woonkamers zijn ook ideaal voor schuifdeurkasten.

Kast op maat voor tv?

Je kan tegenwoordig bij allerlei meubelzaken een tv kast vinden, maar die zal nooit helemaal naar wens zijn. Bij Thuisin wordt rekening gehouden met al je wensen. Van het formaat van de tv tot het formaat van je geluidssysteem. Wil je graag extra lades of vakjes? Geen probleem. Je kabels wegwerken? Uiteraard! Een echte design kast, volledig naar jouw wens ontworpen.

Kast op maat voor wasmachine?

Ook voor je wasmachine kan je een kast op maat maken. Bijzonder he. Zo kun je je droger, wasmachine, strijkplank en al je schoonmaakspullen lekker verstoppen achter deuren en in lades. Je kan zelfs een lade onder je wasmachine of droger laten maken, zodat je daar je wasmand op kan zetten met het uit- en inladen. Praktisch!

Laat je inspireren

Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.
Eijffinger Museum behang
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zo de product uit…

Veelgestelde vragen

Ja dat is mogelijk. Wij tekenen graag met jou in de winkel je wensen van de kast op maat uit. Daarin nemen we elke hoek, schuine afwerking en verdere wensen mee.

Zeker, dat kan! Wij maken de kast exact voor je op maat, zelfs als het om schuine wanden gaat.
Laat in de winkel een 3d tekening maken van je gewenste kast en laat je adviseren.

Ook draaideurkasten kan je prima plaatsen tegen een schuine wand. Wij tekenen je kast in 3d voor je op maat, precies naar jouw wensen.


Zeker, dat kan! Wij maken de kast exact voor je op maat, zelfs als het om schuine wanden gaat.
Laat in de winkel een 3d tekening maken van je gewenste kast en laat je adviseren.

Dat is een mogelijkheid. Nog beter is om dat door onze specialisten te doen. Zij weten exact hoe de kast in elkaar zit en zorgen ervoor dat je jaren lang kan genieten van een kast die perfect staat.

Een schuifdeur kast is ideaal voor het opbergen van spullen in de woonkamer, kleding en beddengoed op de slaapkamer en natuurlijk mappen en papierwerk voor op het kantoor.

Veel is mogelijk. Een schuine wand, een spiegel op de deur, glas in de deur, een speciale deuromlijsting, een hoekopstelling, een schuifdeur of klapdeur; het is allemaal mogelijk. De maximale hoogte is 350 cm, de maximale breedte per deur is 160 cm. Soft closing deuren of laden, speciale hang- en legmogelijkheden, verlichting, een schoenenrek, manden, broekhangers, een garderobelift, een ladeblok, stropdashouders, het kan allemaal.