Kasten op maat

Iedereen kan een kast op maat gebruiken, of het nou in de slaapkamer of op zolder is. En waarom? Omdat deze kast precies op maat gemaakt wordt. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Dat is echt ideaal. Wat ook erg fijn is aan een kast op maat, is dat je deze precies zo kan inrichten als jij wilt, met alle accessoires die er zijn. Van hangroedes tot sieradenkistjes en van stropdashangers tot schoenenplankjes, alles is mogelijk met de Allure kasten bij Thuisin. Weet je niet precies je afmetingen? Geen probleem, wij van Thuisin komen het graag thuis bij je opmeten.

Ons assortiment kasten op maat

Kom langs en bekijk alle kasten
Maak een afspraak

Alles over kasten

Waarom een kast op maat?

Iedereen kan een kast op maat gebruiken, of het nou in de slaap- woon- of zolderkamer is. En waarom? Omdat deze kast precies op maat gemaakt wordt. Daardoor past deze in elke nis, hoek en onder elk soort plafond. Dat is echt ideaal. Wat ook erg fijn is aan een kast op maat, is dat je deze precies zo kan inrichten als jij wilt, met alle accessoires die er zijn. Van hangroedes tot sieradenkistjes en van stropdashangers tot schoenenplankjes, alles is mogelijk met de Allure kasten bij Thuisin. Weet je niet precies je afmetingen? Geen probleem, een stylist van Thuisin komt het graag thuis bij je opmeten.

Kast op maat met een schuine wand?

Hoe werkt het met een kast op maat en een schuine wand? Heel simpel, de 3D tekenprogramma’s waar Thuisin mee werkt, zorgen ervoor dat de kast zo wordt gemaakt dat deze precies onder dat schuine dak op zolder past. Of in de slaapkamer, of bijvoorbeeld onder de trap. De ruimte zo praktisch en mooi mogelijk benutten, dat is wat we belangrijk vinden met een kast op maat. Het 3D tekenprogramma geeft je trouwens een heel realistisch beeld van de kast op z’n plek. Handig!

Kast op maat met schuifdeuren?

Het woord standaard past niet bij onze kasten op maat. Vrijwel iedere situatie is verschillend. Waar komt de kast, hoeveel binnenruimte is noodzakelijk of gewenst en wil je schuifdeuren of draaideuren? Denk goed na wat je wilt en kom naar de winkel en overleg met de Thuisin specialist. Samen kijk je naar de mogelijkheden en maken jullie eventueel een eerste schets van de gewenste kast. Schuifdeuren zijn ideaal, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Je kan er gelijk een spiegel op laten zetten, scheelt ook weer ruimte! Vergeet trouwens het idee dat een schuifdeurkast alleen in de slaapkamer hoort, woonkamers zijn ook ideaal voor schuifdeurkasten.

Kast op maat voor tv?

Je kan tegenwoordig bij allerlei meubelzaken een tv kast vinden, maar die zal nooit helemaal naar wens zijn. Bij Thuisin wordt rekening gehouden met al je wensen. Van het formaat van de tv tot het formaat van je geluidssysteem. Wil je graag extra lades of vakjes? Geen probleem. Je kabels wegwerken? Uiteraard! Een echte design kast, volledig naar jouw wens ontworpen.

Kast op maat voor wasmachine?

Ook voor je wasmachine kan je een kast op maat maken. Bijzonder he. Zo kun je je droger, wasmachine, strijkplank en al je schoonmaakspullen lekker verstoppen achter deuren en in lades. Je kan zelfs een lade onder je wasmachine of droger laten maken, zodat je daar je wasmand op kan zetten met het uit- en inladen. Praktisch!

Kasten laten maken

Welke kast je op maat gemaakt wilt hebben; bij Thuisin kan het! Een kast op maat past altijd. In elke nis, onder de schuine wand of een leegstaande kamer. Bij Thuisin maken we inloopkasten op maat, kledingkasten met schuif- of draaideuren, wandkasten of wasmachinekasten uitgevoerd en ingericht zoals jij dat wenst. Overweeg jij om een kast op maat te laten maken, kom naar onze winkel voor advies en inspiratie.

Wat kost een kast op maat gemaakt?

Heel begrijpelijk dat je dat wilt weten. Als we weten wat je wensen zijn en welke keuzes je maakt in uitvoering, kleur en inrichting, maken wij bij Thuisin een offerte voor jou. Zo weet je exact wat je mag verwachten. Welke kast mag het worden voor jou?

Wim
Geschreven door
Wim

Wim is specialist in alles wat maar met kasten te maken heeft! Geen maatwerk kast heeft nog een geheim voor deze man. Hij tekent in, maakt ze op maat en laat ze monteren.

Lees meer over Wim

Laat je inspireren

Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.
Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zoek de producten…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja dat is mogelijk. Wij tekenen graag met jou in de winkel je wensen van de kast op maat uit. Daarin nemen we elke hoek, schuine afwerking en verdere wensen mee.

Jazeker kan dat! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte. Jij stelt elke kast op maat zelf samen. Van de buitenkant tot de binnenkant. Dus ook de kast in de woonkamer!

Dat is een mogelijkheid. Nog beter is om dat door onze specialisten te doen. Zij weten exact hoe de kast in elkaar zit en zorgen ervoor dat je jaren lang kan genieten van een kast die perfect staat.

Ook dat kan bij Thuisin! Overweeg je een kast op maat en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vind je het prettig dat er een vakmensen jou adviseren, de kast voor je inmeten en monteren? Ga dan naar één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt.

Veel is mogelijk. Een schuine wand, een spiegel op de deur, glas in de deur, een speciale deuromlijsting, een hoekopstelling, een schuifdeur of klapdeur; het is allemaal mogelijk. De maximale hoogte is 350 cm, de maximale breedte per deur is 160 cm. Soft closing deuren of laden, speciale hang- en legmogelijkheden, verlichting, een schoenenrek, manden, broekhangers, een garderobelift, een ladeblok, stropdashouders, het kan allemaal.

Een begrijpelijke vraag. Zodra wij weten wat je wensen zijn, hoe jij je ideale kast voor je ziet dan kunnen we dit voor je berekenen. Het is afhankelijk van welke afmeting en inrichting, maar ook of je deuren wilt en welke. Kortom, samen zetten wij je wensen voor een kast op maat op papier!