Welkom bij Thuisin Tilburg

Perry Henkelman
Eigenaar van Thuisin Tilburg
Welkom in de winkel van Perry! Ben je op zoek naar de mooiste vloeren, raamdecoratie, behang en meer? Dan ben je aan het juiste adres in onze woonwinkel in Berkel-Enschot! Ons team staat met interieuradvies en inspiratie voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Ontdek bijvoorbeeld de perfecte muurverf of lakverf onder het genot van een heerlijke kop koffie. Combineer kleurstalen, vloerstalen en gordijnstoffen in onze showroom en maak de perfecte match voor jouw woning in Berkel-Enschot, Oisterwijk of Tilburg. Onze vakmensen kunnen jouw vloer leggen of je nieuwe gordijnen inmeten en monteren. Benieuwd? Tot snel bij ons in de winkel!
Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Contact
Bosscheweg 37
5056 KA Berkel - Enschot
Telefoonnummer
013 533 6333
E-mailadres
[email protected]

Ons assortiment

Ben jij op zoek
naar een knusse
sfeermakers?

Ontdek onze raamdeco!

Woonwinkel in Berkel-Enschot

Interieuradvies in Berkel-Enschot

Wil jij graag je huis opknappen en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in onze woonwinkel in Berkel-Enschot en ontdek onze prachtige collectie pvc-vloeren, laminaat, gordijnen, jaloezieën, plissés en nog veel meer. En kun je wel wat interieuradvies gebruiken? Dan combineren wij samen vloerstalen, gordijnstoffen en materialen tot jouw unieke woonstijl. Profiteer van ons advies en jaren ervaring in woninginrichting, wij staan voor je klaar!

Behang en verf kopen in Berkel-Enschot

Wil jij muurverf kopen en twijfel je nog over de juiste kleur? Of ben je fan van behang en moet je dit vooral eerst zien om een goed beeld te krijgen van het resultaat? Kom naar onze woonwinkel in Berkel-Enschot, duik de kleurstalen of behangboeken in en maak van jouw woning het mooiste plekje op aarde! Kies behang met unieke patronen en texturen om een fijne sfeer in je woonkamer te creëren, of zorg voor rust met de juiste kleur verf op de muren van je slaapkamer.

In ons assortiment verf en behang zit alles wat jij nodig hebt, een combinatie van beide kan zeker ook! Bij ons vind je kwaliteitsmerken als Sikkens, Sigma, Arte, Masureel, voor een mooi resultaat waar je lang van geniet.

Horren en buitenzonwering kopen in Berkel-Enschot

Insecten in huis, dat is irritant! Daarbij wil je alleen maar genieten van mooi weer, ramen en deuren openzetten, je woning goed ventileren. Dat kan zonder insecten, want met horren op maat voor je ramen en deuren blijven vliegen, vlinders en motten dag en nacht buiten. Een nacht zonder insectenbeten, dat slaapt pas lekker. Wij komen graag je raamhor of de deur voor je schuifpui inmeten en monteren, doen we graag!

Net als je buitenzonwering. Want die maakt het plaatje helemaal af. Creëer een schaduwplek op je terras met markiezen of ga voor rolluiken of screens om ervoor te zorgen dat je woning tijdens warme dagen niet via de ramen opwarmt. Een duurzame keuze, want zo verminder je ook nog eens het energieverbruik van je airco. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Kast op maat ontwerpen in Berkel-Enschot

Opgeruimd staat netjes en met de prachtige kasten op maat van Allure maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in een kamer. Gun jezelf rust en creëer een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos: een wasmachinekast met soft close deuren, die mooie inloopkast met spiegels, alles kan! Wist je dat wij hem ook voor je uittekenen in 3D? Zo weet je precies hoe die er echt uit komt te zien. Kom naar de winkel en ontwerp jouw kasten op maat.

Contact met ons opnemen?

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Wil je teruggebeld worden?