Draaideurkasten

Met een draaideurkast op maat berg je spullen niet zomaar op achter een deur, maar heb je iets wat, naast nuttig en functioneel, er ook fraai uitziet. Want frame, deuren en de uitvoering daarvan kunnen precies worden gemaakt naar je eigen smaak. Standaardkasten zijn er genoeg, maar een kast die precies op maat voor jou wordt gemaakt, waar vind je die? Met precies de deuren die jij wenst? Juist, bij de Thuisin-specialist!

Plaats van de draaideurkast

Een draaideurkast van Thuisin kan in principe overal worden geplaatst: van zolder tot garage en van slaapkamer tot studeerkamer. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer en de kast ‘past zich daarbij aan’, zo zou je dat het best kunnen omschrijven. Want het schuine dak op zolder leidt tot een andere draaideurkast op maat dan de maatwerk kast die je nodig hebt voor de studeerkamer.

Interieur van jouw draaideurkast

Ook het kastinterieur kan verschillen. Alleen legplanken? Ook hangruimte nodig? Misschien wat interne lades nodig of verlichting? Het kan allemaal met een Thuisin draaideurkast op maat, want daar bepaal jij de indeling van. Zo zijn jouw keren of spullen perfect opgeborgen.

Bekijk ze in onze winkel

Draaideuren van je maatwerk kast

Belangrijk zijn natuurlijk de deuren. Deze zijn leverbaar tot een maximale hoogte van 350 cm en een maximale breedte van 150 cm. (Bij een hoogte boven de 280 cm, komt een vlakverdeling, de platen namelijk zijn 278 cm hoog). Draaideuren zijn leverbaar tot een maximale breedte van 60 cm en een maximale hoogte van 278 cm hoog. Daartussen zitten heel veel variaties want het is allemaal maatwerk, dus op de cm – zelfs tot op de mm – nauwkeurig.

Draairichting deuren

Een grote kastruimte afsluiten met een grote deur is mooi, maar misschien zijn twee aparte deuren handiger. Moet de deur naar links of naar rechts draaien? Of allebei naar dezelfde kant? Het lijken kleinigheden, maar juist die kunnen in de praktijk zeer belangrijk zijn. Daarom komt de Thuisin specialist van tevoren ter plekke alles inmeten en kan hij gericht advies geven.

Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja dat is mogelijk. Wij tekenen graag met jou in de winkel je wensen van de kast op maat uit. Daarin nemen we elke hoek, schuine afwerking en verdere wensen mee.

Ook draaideurkasten kan je prima plaatsen tegen een schuine wand. Wij tekenen je kast in 3d voor je op maat, precies naar jouw wensen.


Dat is een mogelijkheid. Nog beter is om dat door onze specialisten te doen. Zij weten exact hoe de kast in elkaar zit en zorgen ervoor dat je jaren lang kan genieten van een kast die perfect staat.

Veel is mogelijk. Een schuine wand, een spiegel op de deur, glas in de deur, een speciale deuromlijsting, een hoekopstelling, een schuifdeur of klapdeur; het is allemaal mogelijk. De maximale hoogte is 350 cm, de maximale breedte per deur is 160 cm. Soft closing deuren of laden, speciale hang- en legmogelijkheden, verlichting, een schoenenrek, manden, broekhangers, een garderobelift, een ladeblok, stropdashouders, het kan allemaal.

Meer weten over draaideurkasten?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen