Welkom bij Thuisin Ernes

Lisa & Aniek
Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Ernes in Den Bosch. Dé woonwinkel in Den Bosch. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren.
Openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Contact
Reitscheweg 2
5232 BZ Den Bosch
Telefoonnummer
073 621 7997
E-mailadres
[email protected]

De hele maand maart
BEHANGMAAND

Bekijk ons behang

Thuisin Ernes is dé woonwinkel in Den Bosch!

In de woonwinkel Thuisin Ernes vind je alles op het gebied van vloeren. Of je op zoek bent naar een pvc vloer of liever tapijt wilt op je slaapkamer; wij hebben het! Marmoleum, laminaat, vinyl en zelfs duurzame vloeren vind je bij ons. Ook voor verf en verschillende soorten behang ben je bij ons aan het juiste adres. Je woonkamer is pas compleet met sfeervolle duettes, stoere jaloezieën, isolerende overgordijnen of een ander soort raamdecoratie of gordijnen. En weet je dat we dat ook voor je inmeten en monteren? Datzelfde geldt voor onze kasten op maat. Of je een wasmachine kast wilt of een inloopkast; wij hebben het! Hoeveel gemak heb je van horren en buitenzonwering? Wij laten je graag de voordelen zien.

Kom eens langs in onze winkel. Daar staan we voor je klaar met inspiratie en interieuradvies; Thuisin Ernes is daarom de woonwinkel van Den Bosch! Je vindt ons op de Bossche Woonboulevard, aan de Reitscheweg 2, naast Jysk. Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen?

Contact met ons opnemen?

Neem contact op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Wil je teruggebeld worden?