Draaideuren

Stalen draaideuren zijn een echte toevoeging aan je interieur. Ze staan niet alleen stoer maar zijn ook een echte eyecatcher! Met keuze uit een dubbele of enkele deur en verschillende soorten glas krijg jij een stalen draaideur op maat.

Stalen draaideuren

Stalen draaideuren van Bruynzeel maken de look helemaal af in jouw kamer. Prachtige deuren die lekker veel licht naar binnen laten en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, soorten en maten. Geef jouw woning een robuuste uitstraling met zwarte deuren of ga eens voor een andere kleur, wat denk je van wit of brons. Stalen draaideuren zijn er in verschillende soorten; stalen opdekdeuren en stalen stompe deuren.

Stalen draaideuren op maat

De stalen draaideuren zijn altijd op maat gemaakt en komen met een bijpassend kozijn. Zo trek je de stijl en allure van de deur door in de kozijnen voor een passend geheel. De stijl van deze deuren passen perfect in een industrieel interieur. Wil je liever een basic look? Dan kan je de stalen draaideuren in het wit bestellen. Het kozijn laat de deur optisch groter lijken waardoor je meer ruimte creëert.

Stalen draaideuren samenstellen

Bij stalen draaideuren heb je de keuze uit verschillende soorten glas en handgrepen om jouw stalen deur op maat te maken. Kies uit melkglas, rookglas en transparantglas. Bovendien kies je uit verschillende handgrepen. Daarnaast kun je kiezen uit een enkele of een dubbele draaideur. Een dubbele draaideur zorgt voor meer licht en meer ruimte. Het is het een echte eyecatcher.

Onze adviseurs helpen je graag met een deur naar jouw wens samen te stellen. Daarnaast komen we graag bij jou thuis inmeten en monteren. Zo hoef jij alleen maar te genieten van jouw prachtige, nieuwe stalen deur.

Inspiratie

Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zoek de producten…
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Blogs

Stel, je neemt 1 jaar van je leven, welke dingen zijn er dan elke dag? De tatoeage op je schouder. Je hamster of kanarie? Familie en vrienden? Of is dat juist een komen en gaan...? De een leeft…
Als ik ‘limiet’ zeg, waar denk je dan aan? Het limiet verhogen met pinnen, een tijdslimiet met sporten of ben je die wiskunde knobbel die bij limiet aan het getal 0 denkt? Wie weet denk je het liefst…
Wil je één keer in je leven iets stoers doen? Pak dan buitenverf, een grote kwast of roller en HATSEFLATS smeer een boel verf op jouw tuinhuis! Ook leuk om te doen met zwarte beits, je kent jouw…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Het is handig dat je ruimte hebt om de draaideur goed te kunnen openen. Ontbreekt dit, kijk dan eens bij onze stalen schuifdeuren. Onze stalen deuren zijn van hoge kwaliteit en sluiten perfect. En bedenk welke kant je de draaideur wilt openen. Wil je liever dat de deur beide kanten opent, bekijk dan onze stalen taatsdeuren.

Stalen taatsdeuren en stalen draaideuren lijken erg op elkaar, toch zijn er wel enkele verschillen. Deze zitten voornamelijk in de sparing van de deur.

Taatsdeuren zijn namelijk deuren die boven en onderin een draaimechanisme hebben, hierdoor zit de verankering van taatsdeuren in het plafond en in de vloer. Draaideuren hebben hun scharnieren in de zijkant van de kozijnen zitten. Hierdoor zit een draaideur in of op het kozijn en worden taatsdeuren zelfs zonder kozijn geplaatst.

Een stalen deur straalt echt luxe uit. Begrijpelijk dat je benieuwd bent naar de kosten. Om een prijs te berekenen hebben we aanvullende informatie nodig als; welke deur wil je? Kies je zijlichten of bovenlichten? Wat is de afmeting, enz. Hebben we dit op een rijtje dan maken we graag een offerte voor je!

Deze deur waait niet zomaar open en sluit perfect. Bij alle soorten stalen deuren krijg je stevige dueren met een slank profiel. Je kan heel goed twee ruimtes van elkaar scheiden en toch verbinding en licht behouden. En zeg zelf, een stalen draaideur is toch in één woord prachtig?!

Thuisin verkoopt uiteraard alle varianten stalen deuren in de kleur zwart. Maar weet je dat we ook witte of bronskleurige stalen deuren in ons assortiment hebben? Dat geeft nog steeds een robuuste look aan je interieur, maar wel met een totaal andere uitstraling. Kom ze gerust bekijken in onze winkel!

Thuisin verkoopt stalen opdekdeuren en stalen stompe deuren. Opdekdeuren zijn deuren die niet in het kozijn vallen, maar altijd een stukje ervoor geplaats worden. De deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Een stompe deur valt daarentegen in het kozijn.

Meer weten over stalen draaideuren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen