Jazeker, ook dat kan! Zo kan je via een app op je smartphone of tablet of met een afstandsbediening de raamdecoratie bedienen. Nooit meer opstaan of zelfs als je niet thuis bent kan je de boel dichtdoen. Of je stelt vooraf scenes in zodat je helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Zo handig! Vraag ernaar in onze winkel.

Ja, ook voor een schuifpui heeft Thuisin de juiste hor. Met speciale profielen kan dat worden opgelost. Zo is het mogelijk om twee schuivende plisséhorren naast elkaar te plaatsen die werken zoals automatisch openende deuren bij winkels en kantoren. De schuifdeuren kunnen zo wijd open en het kan lekker ventileren. Tegelijkertijd zorgen de horren ervoor dat de insecten buiten blijven.

Jazeker! behalve dat paneelgordijnen goed voor de ramen passen, kan je zo ook als roomdivider inzetten. Bijvoorbeeld tussen je slaap- en woongedeelte. Een creatieve en praktische manier om ruimten te splitsen!

Heb je kwalitatief goede markiezen en ben je zorgvuldig in gebruik, dan gaat deze buitenzonwering heel lang mee. Als je kiest voor markiezen bij Thuisin, dan ben je verzekerd van goede producten en een perfecte montage zodat jij er lekker lang van kan genieten.

Bij Thuisin zijn de lamellen altijd verticaal. De stroken hangen aan een rail aan het plafond. Wil je je raamdecoratie liever horizontaal? Dan noemen wij dat jaloezieën. Wil je weten wat er beter bij jouw smaak en huis past? Kom gerust langs in onze winkel!

Nee, want de verwarmingselementen liggen door de hele kamer. Radiatoren zijn niet nodig. Zo profiteer je van extra ruimte in je kamer. Want waar normaal een radiator aan de wand bevestigd is heb je nu ruimte voor meubels of een mooi schilderij of een lekker grote tv.

Dat hebben we zeker! Naast behang voor de kinderkamer vind je bij ons ook behang voor de woonkamer, keuken, badkamer, zolder, hal en ga zo maar door.

Dat hebben we zeker! Voor de keuken kun je het beste afneembare latex gebruiken, zodat een klodder pastasaus of soep snel en gemakkelijk schoon te maken is. De badkamer is natuurlijk een ruimte die wat vochtiger is. Kies dan voor de buitenkwaliteit latex, deze is extra goed bestand tegen vocht en ook te mengen in allerlei kleuren!

Een knikarmscherm kan handmatig of automatisch worden bediend. Handmatig gaat met een slingerstang die in een oog wordt gehaakt dat vastzit aan de constructie die aan de gevel is bevestigd. Nadeel daarvan is dat je iedere keer naar buiten moet om het scherm in- of uit te draaien.

Een markies wordt meestal handmatig bediend door middel van een koord en katrollen. Wie meer gemak wil, kiest een motorische bediening. Dat kan door middel van een schakelaar die binnen wordt gemonteerd en ook besturing op afstand met een afstandsbediening is mogelijk. Zo’n elektrisch aangedreven markies is te combineren met het aansturen van andere vormen van zonwering.

Duorolgordijnen bedien je met een ketting of koord, al dan niet verzwaard met een extra element. Alle producten zijn voorzien van een kindveilige bediening waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in de koorden of kettingen.

Uiteraard kun je ook kiezen voor elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.

De bediening gaat meestal met een platte band die in een gesloten doos naast het screen wordt gemonteerd. Door de band te laten vieren en het gewicht van de onderlijst (een strip aan de onderkant van het screen) zakt het doek naar beneden.

Het is ook mogelijk om screens automatisch aan te sturen met behulp van een elektromotor.