Jazeker, ook dat kan! Zo kan je via een app op je smartphone of tablet of met een afstandsbediening de raamdecoratie bedienen. Nooit meer opstaan of zelfs als je niet thuis bent kan je de boel dichtdoen. Of je stelt vooraf scenes in zodat je helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Zo handig! Vraag ernaar in onze winkel.

Ja, ook voor een schuifpui heeft Thuisin de juiste hor. Met speciale profielen kan dat worden opgelost. Zo is het mogelijk om twee schuivende plisséhorren naast elkaar te plaatsen die werken zoals automatisch openende deuren bij winkels en kantoren. De schuifdeuren kunnen zo wijd open en het kan lekker ventileren. Tegelijkertijd zorgen de horren ervoor dat de insecten buiten blijven.

Jazeker! behalve dat paneelgordijnen goed voor de ramen passen, kan je zo ook als roomdivider inzetten. Bijvoorbeeld tussen je slaap- en woongedeelte. Een creatieve en praktische manier om ruimten te splitsen!

Heb je kwalitatief goede markiezen en ben je zorgvuldig in gebruik, dan gaat deze buitenzonwering heel lang mee. Als je kiest voor markiezen bij Thuisin, dan ben je verzekerd van goede producten en een perfecte montage zodat jij er lekker lang van kan genieten.

Bij Thuisin zijn de lamellen altijd verticaal. De stroken hangen aan een rail aan het plafond. Wil je je raamdecoratie liever horizontaal? Dan noemen wij dat jaloezieën. Wil je weten wat er beter bij jouw smaak en huis past? Kom gerust langs in onze winkel!

Nee! Thuisin installeert Lookin-motion zonder bekabeling. Dat komt omdat er batterijmotoren zijn geïntegreerd die draadloos en via een kabel op te laden zijn. Handig he? Heb je liever elektrische raamdecoratie zonder tussentijds opladen, vraag ernaar in onze winkel!

Nee, want de verwarmingselementen liggen door de hele kamer. Radiatoren zijn niet nodig. Zo profiteer je van extra ruimte in je kamer. Want waar normaal een radiator aan de wand bevestigd is heb je nu ruimte voor meubels of een mooi schilderij of een lekker grote tv.

Linnen gordijnen zijn van nature licht van kleur. Echter zijn linnen gordijnen heel makkelijk te verven en vind je dus verschillende kleuren linnen gordijnen in ons assortiment, van licht tot donker! Onze volledige collectie bekijk je gemakkelijk in de winkel, waar je de gordijnen ook kunt zien en voelen!

Dat hebben we zeker! Naast behang voor de kinderkamer vind je bij ons ook behang voor de woonkamer, keuken, badkamer, zolder, hal en ga zo maar door.

Jazeker, in ons assortiment vind je niet alleen gordijnen van verschillende winkels, maar ook allerlei verschillende soorten stoffen, kleuren en zelfs dessins! Breng voor de actuele collectie een bezoek aan een Thuisin-winkel bij jou in de buurt.

Dat hebben we zeker! Voor de keuken kun je het beste afneembare latex gebruiken, zodat een klodder pastasaus of soep snel en gemakkelijk schoon te maken is. De badkamer is natuurlijk een ruimte die wat vochtiger is. Kies dan voor de buitenkwaliteit latex, deze is extra goed bestand tegen vocht en ook te mengen in allerlei kleuren!

Gordijnen van linnen zijn losser gewoven, waardoor er meer licht doorheen valt. Wil je toch linnen gordijnen die verduisterend zijn? Kies dan voor een verduisterende voering. Zo geniet je van linnen gordijnen, die toch de kamer compleet donker maken!