FAQ

Als je iets niet weet, dan vraag je het. Onze veelgestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op!

Om bescherming te bieden tegen verkleuring, zou je kunnen nadenken over buitenzonwering om UV-straling tegen te houden.

Regelmatig stofzuigen is de beste methode om een karpet te onderhouden. Zeer hoogpolig is hierbij wat lastiger te zuigen dan een platweef karpet. Om mogelijke vlekken te verwijderen is deppen met een vochtig gemaakte doek vaak voldoende. Nooit wrijven! Voor specifieke onderhoudsinstructies geeft de Thuisin specialist graag de juiste informatie.


Het kiezen van de juiste leverancier of installateur voor markiezen is essentieel. Zoek naar leveranciers of installateurs met de juiste vergunningen en certificeringen, indien van toepassing en vraag naar ervaringen. Check reviews, garantie en servicevoorwaarden. Kortom; stap een Thuisin winkel binnen!

Voor elke smaak hebben wij een passend ophangsysteem. Kies je voor roedes dan helpen wij je graag. Er is veel keuze in kleur en uitvoering en het is afhankelijk van welke raambekleding je wenst en welke plooien je kiest. Geen enkel probleem bij Thuisin, in onze winkel laten we je graag de verschillen zien. En geen zorgen over het monteren; wij meten en monteren ook!

Dat is afhankelijk van jouw smaak en woonstijl. Bekend is dat een lichtere kleur de ruimte optisch groter laat lijken dan een donkere vloer. Feit is dat de keuze in kleuren en dessins heel ruim is. In onze winkel zie je al veel verschillende mogelijkheden. Kom kijken en kies!

Je kan in een uitsparing maken in de vloer om de mat in te leggen. Ook kan je de mat los op de vloer leggen. Zorg dan wel voor een goede afwerk rand.


Daarvoor ga je naar Thuisin. Wij maken de gordijnen, vitrages of inbetweens voor je op maat met de plooi die jij wenst. Wij meten in en hangen de gordijnen perfect bij je in huis. Wil jij dit ook? Kom dan langs in onze winkel!

Tillen. Tsja, dat zal moeten. En uiteraard zorgen wij ervoor dat het materiaal van de kast bestand is tegen vocht en trillen van de wasmachine. Wij zorgen ervoor dat de machine ook keurig op zijn plek blijft staan in de kast en er dus niet uittrilt. En weet je dat je ook de droger naast de wasmachine in je kast op maat kan laten plaatsen? Superhandig als je dit op goede hoogte doet.

De levertijd van jouw op maat gemaakte lamellen hangt af van diverse factoren, zoals de afmetingen van je ramen, de gewenste vorm en zelfs de kleurkeuze. Wil je weten hoe snel we deze speciaal voor jou kunnen leveren? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Normaal gesproken duurt het tussen de 5 en 10 jaar om je kosten terug te verdienen, afhankelijk van factoren zoals de prijs van de screens, de energiebesparing die ze bieden en de energieprijzen in jouw regio. Maar wees niet ontmoedigd, want dit betekent dat je geduld en slimme keuzes worden beloond! En als je kiest voor kwalitatief hoogwaardige screens, kan de terugverdientijd zelfs korter zijn.


Bij goed onderhoud en juist gebruik hebben markiezen een lange levensduur. Naar inschatting ongeveer 15 tot 20 jaar.

Kies je voor een click pvc, dan is het leggen hiervan vergelijkbaar met het leggen van click laminaat. Je klikt de vloerdelen in elkaar. Ben je gezegend met twee rechter handen, dan kan je zelf een eind komen. Heb jij twee linker handen of geen tijd hiervoor? Vraag dan in onze winkel naar de mogelijkheden. Wij geven namelijk niet alleen advies, wij meten de vloer ook voor je in en... we leggen de vloer graag voor je!