Door te stofzuigen. Heb je echt een paar vlekken, gebruik dan een sopje. Doe hier geen gewoon schoonmaakmiddel in, deze zijn soms agressief en dat komt de kleur niet ten goede. Gebruik lauwwarm water al dan niet met een geschikt reinigingsmiddel. Volg altijd de wasvoorschriften of informeer er naar in de winkel.

Een pvc vloer, of het met hout-, steen- of betonlook is, heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen is vaak al voldoende. En zitten er toch onverhoopt een paar vlekken op je vloer, dweil dan met speciaal voor pvc vloeren bestemde schoonmaakmiddelen. Zo gepiept. Geniet op deze manier lang van je nieuwe vloer!

Stalen deuren kun je makkelijk en simpel onderhouden met deze tips!

  • Verwijder vuil of vlekken altijd met een zachte doek, je kan gerust reinigingsmiddel gebruiken zolang je deze maar verdund met water.
  • Gebruik geen geconcentreerde middelen of schuurmiddelen. Deze kunnen namelijk het lak van de deur beschadigen.
  • Het glas van jouw glazen deur kan je schoonmaken met een vochtige doek en glas reiniger.
  • Gaat je binnendeur een beetje stroef open en dicht? Gebruik dan een klein beetje grafietpoeder op de scharnieren, dit maakt dat de deuren weer soepel lopen. (alleen bij niet kogel gelagerde scharnieren)
  • Het deurbeslag kan je reinigen met een doek en een zacht reinigingsmiddel. Deze kan je verdunnen met water en is het liefst niet zuurhoudend.

Wil je toch meer weten? Neem dan even contact op met de winkel, zij helpen je graag verder.

Vraag ernaar in onze winkel. En als je hier niet aan wilt beginnen, vraag dan naar de mogelijkheden dat wij voor je gaan plakken. Alles onder één dak en volledig ontzorgen. Zo doen we dat bij Thuisin!

Wanneer stofzuigen alleen niet voldoende is, kan je je tapijt reinigen met een tapijtreiniger. Dit breng je aan op het tapijt en neemt het daarna af met een vochtige doek. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen want dat kan verkleuringen veroorzaken. Voor kleine vlekjes is een doekje met warm water veelal voldoende.

Je bent de gelukkige eigenaar van een washok? Perfect! Met een kast op maat voor je wasmachine en droger houd je deze ruimte netjes en overzichtelijk. Afhankelijk van de ruimte kan je de machines naast elkaar of boven elkaar plaatsen in de kast. En misschien heb je plek voor meer kastruimte zodat ook de wasmiddelen en de strijkplank achter deuren geplaatst kunnen worden. Thuisin denkt graag met je mee!

Dat verschilt uiteraard per stof. Meestal komt de verkleuring, als deze al optreedt, door het zonlicht. Zo kan katoen eerder verkleuren dan polyester. Het hangt ook af waar het gordijn hangt en of de zon daar ook komt. Er zijn ook stoffen zoals bijvoorbeeld linnen, waarbij de stof een linnenlook heeft en niet verkleurt. Kies je een iets dikkere stof, dan kan deze gevoerd worden om verkleuring tegen te gaan. Vraag ernaar in onze winkel!

Dat is het bijzondere aan een taatsdeur; de deuren kunnen naar beide kanten open gezet worden. Handig als je je handen vol hebt met lekkere drankjes of juist de glazen wilt opruimen. Wil je toch liever een stalen schuifdeur of draaideur? Hebben we ook!

Met het LiteRise systeem zijn geen koorden of kettingen nodig. Aan de onderbak, de kunststof onderkant van de raamdecoratie, zit een ‘handvat’ waarmee je via een speciaal mechanisme het geheel met een lichte beweging (light rise) omhoog laat gaan.


Een knikarmscherm wordt bevestigd aan de gevel met een tweetal knikarmen. Door de scharnierende armen (knikarmen) naar buiten te bewegen rolt het doek af en creëer je een schaduwrijke plek. Wanneer je het scherm intrekt, rolt het doek weer op.

De lengte van de armen bepaalt de uitval van het scherm, dat is de afstand van de muur tot de voorlijst die aan het einde van het doek zit als afsluiting en bescherming. De uitval varieert van 1,5 m tot 3,5 m.

Er zijn veel producten slim te bedienen. Wat Slimmer Wonen doet, is deze apparaten allemaal onderling aan elkaar koppelen. Koppelen tot één groep, of zelf tot één scène. Je kan dan met één commando of druk op de knop een programma starten. Bijvoorbeeld in de ochtend de scene ‘goedemorgen’. Je gordijnen openen zich, de lamp gaat iets aan net zoals de radio, enz. enz.

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.