Daarvoor ga je naar Thuisin. Wij maken de gordijnen, vitrages of inbetweens voor je op maat met de plooi die jij wenst. Wij meten in en hangen de gordijnen perfect bij je in huis. Wil jij dit ook? Kom dan langs in onze winkel!

Tillen. Tsja, dat zal moeten. En uiteraard zorgen wij ervoor dat het materiaal van de kast bestand is tegen vocht en trillen van de wasmachine. Wij zorgen ervoor dat de machine ook keurig op zijn plek blijft staan in de kast en er dus niet uittrilt. En weet je dat je ook de droger naast de wasmachine in je kast op maat kan laten plaatsen? Superhandig als je dit op goede hoogte doet.

Normaal gesproken duurt het tussen de 5 en 10 jaar om je kosten terug te verdienen, afhankelijk van factoren zoals de prijs van de screens, de energiebesparing die ze bieden en de energieprijzen in jouw regio. Maar wees niet ontmoedigd, want dit betekent dat je geduld en slimme keuzes worden beloond! En als je kiest voor kwalitatief hoogwaardige screens, kan de terugverdientijd zelfs korter zijn.


Dat hangt er een beetje vanaf. De levensduur kan variëren afhankelijk van factoren zoals kwaliteit, materialen, onderhoud en klimaat. Regelmatig onderhoud en zorg kunnen de levensduur van markiezen verlengen.

Vraag in de winkel naar de beste optie voor jou. We vertellen je dan alles over onderhoud en garantie!

Bij goed onderhoud en juist gebruik hebben markiezen een lange levensduur. Naar inschatting ongeveer 15 tot 20 jaar.

Kies je voor een click pvc, dan is het leggen hiervan vergelijkbaar met het leggen van click laminaat. Je klikt de vloerdelen in elkaar. Ben je gezegend met twee rechter handen, dan kan je zelf een eind komen. Heb jij twee linker handen of geen tijd hiervoor? Vraag dan in onze winkel naar de mogelijkheden. Wij geven namelijk niet alleen advies, wij meten de vloer ook voor je in en... we leggen de vloer graag voor je!

Door te stofzuigen. En als je toch wat vlekken hebt kan je de pvc vloer dweilen. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, liever een schoonmaakmiddel speciaal voor pvc. Vraag ernaar in onze winkel!

Dat ligt aan de soort stof. Je kunt kiezen voor een zachte of harde stof. Heb je gekozen voor een zachte stof, dan kan dit schoonmaken met een plumeau of stofzuiger. Zijn er echt vlekken dan kan je deze aanpakken met een spons en lauwwarm water. Paneelgordijnen met een harde stof maak je ook schoon met een plumeau of licht vochtige doek.

Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken.


Door te stofzuigen. Heb je echt een paar vlekken, gebruik dan een sopje. Doe hier geen gewoon schoonmaakmiddel in, deze zijn soms agressief en dat komt de kleur niet ten goede. Gebruik lauwwarm water al dan niet met een geschikt reinigingsmiddel. Volg altijd de wasvoorschriften of informeer er naar in de winkel.

Een pvc vloer, of het met hout-, steen- of betonlook is, heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen is vaak al voldoende. En zitten er toch onverhoopt een paar vlekken op je vloer, dweil dan met speciaal voor pvc vloeren bestemde schoonmaakmiddelen. Zo gepiept. Geniet op deze manier lang van je nieuwe vloer!

Stalen deuren kun je makkelijk en simpel onderhouden met deze tips!

  • Verwijder vuil of vlekken altijd met een zachte doek, je kan gerust reinigingsmiddel gebruiken zolang je deze maar verdund met water.
  • Gebruik geen geconcentreerde middelen of schuurmiddelen. Deze kunnen namelijk het lak van de deur beschadigen.
  • Het glas van jouw glazen deur kan je schoonmaken met een vochtige doek en glas reiniger.
  • Gaat je binnendeur een beetje stroef open en dicht? Gebruik dan een klein beetje grafietpoeder op de scharnieren, dit maakt dat de deuren weer soepel lopen. (alleen bij niet kogel gelagerde scharnieren)
  • Het deurbeslag kan je reinigen met een doek en een zacht reinigingsmiddel. Deze kan je verdunnen met water en is het liefst niet zuurhoudend.

Wil je toch meer weten? Neem dan even contact op met de winkel, zij helpen je graag verder.