Taatsdeuren

Jij wil ook graag zo’n knappe stalen eyecatcher in huis? Dan ben je bij Thuisin aan het goede adres! Neem bijvoorbeeld de stalen taatsdeur, perfect voor jouw interieur. Lees snel meer over stalen taatsdeuren.

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren draaien om een verticale as en je hebt voor deze deur geen constructie nodig. Dit komt door de draaipunten aan de boven- en onderkant van de deuren. Stalen taatsdeuren worden namelijk geplaatst in het plafond en in de vloer. Deze deuren zijn dus perfect voor het creëren van ruimte. Hierdoor krijg je een luchtige sfeer en krijg je een ruimtelijk gevoel doordat er geen kozijnen zijn. Een elegante en luxe uitstraling dus!

Stalen taatsdeuren op maat

Kies voor een enkele taatsdeur of voor een dubbele. Of wil je liever een hele pui met daarin de deuren? Geen probleem, wordt geregeld! Wij zorgen voor jouw stalen taatsdeur op maat. Wij komen graag bij je inmeten en monteren vervolgens jouw deur. Bespreek samen met onze stylist de mogelijkheden voor een stalen taatsdeur. En pas hem helemaal aan naar jouw wensen.

Stalen taatsdeuren met glas

Stalen taatsdeuren zijn ook verkrijgbaar met glas. De ruimtes aan beide kanten van de deuren worden samen één en daardoor lijken deze groter. Daarnaast laat je ook nog eens lekker veel licht binnen. Hartstikke handig als je een wat donkere woning hebt, zo houd je het luchtig en licht.

Stalen taatsdeuren in verschillende kleuren

Ja, je kan je stalen deuren in verschillende kleuren laten maken. Zo heb je de keuze uit de klassieke zwarte deuren, basic wit of prachtig brons. Kies wat past bij jouw interieur en maak het je eigen. Onze stylist adviseert je graag over de perfecte kleur voor jouw woonstijl.

Wil je meer weten over stalen taatsdeuren? Onze adviseurs helpen je graag! Maak een afspraak of kom gezellig eens langs in één van onze winkels. Tot snel!

Laat je inspireren

Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zoek de producten…
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Blogs

Ben je uitgekeken op de huidige kleur van je muurverf en zoek je een tint die perfect matcht met jou én je interieur? Dan help ik je graag een eindje op weg om een goede keuze te maken voor je nieuwe…
Laten we even stilstaan bij dit jaar, inzoomen en vooruitkijken. Wat zijn de top 3 trends van de afgelopen maanden? Waarom wil je ze ook in het nieuwe jaar in je interieur? En wat is er nou zo leuk…
Waarom zou je je beperken tot witte muren voor een gevoel van rust, als pasteltinten net zo kalmerend kunnen zijn? Witte muren kunnen soms wat karakter missen. Muurverf is de simpele manier om je…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Dat is het bijzondere aan een taatsdeur; de deuren kunnen naar beide kanten open gezet worden. Handig als je je handen vol hebt met lekkere drankjes of juist de glazen wilt opruimen. Wil je toch liever een stalen schuifdeur of draaideur? Hebben we ook!

Bij Thuisin! Enkele taatsdeuren, dubbel taatsdeuren, met veel staal of liever met meer glas, er is van alles mogelijk! En niet alleen stalen taatsdeuren, ook stalen draaideuren en stalen schuifdeuren. Eigenlijk alles voor een complete inrichting van je woning. Je vindt 't bij Thuisin!

Vooral op de beschikbare ruimte om de deur beide kanten open te draaien. De taatsdeur wordt namelijk met scharnieren boven en onder aan de deur bevestigt en niet aan het kozijn of de muur. Hierdoor kan de deur naar beide kanten open gedraaid worden. Mits je hiervoor ruimte hebt natuurlijk. Mist deze ruimte, kijk dan eens bij onze stalen schuifdeuren.

Een stalen taatsdeur is niet alleen heel mooi, ook praktisch. Je maakt hiermee absoluut indruk in je interieur. Een taatsdeur heeft geen kozijn nodig. De scharnieren worden boven en onder de deur geplaatst zodat de deur beide kanten open kan. Hierdoor worden de muren volledig ontzien. Nog een goede reden om voor een taatsdeur te kiezen.

Stalen taatsdeuren en stalen draaideuren lijken erg op elkaar, toch zijn er wel enkele verschillen. Deze zitten voornamelijk in de sparing van de deur.

Taatsdeuren zijn namelijk deuren die boven en onderin een draaimechanisme hebben, hierdoor zit de verankering van taatsdeuren in het plafond en in de vloer. Draaideuren hebben hun scharnieren in de zijkant van de kozijnen zitten. Hierdoor zit een draaideur in of op het kozijn en worden taatsdeuren zelfs zonder kozijn geplaatst.

Een stalen deur straalt echt luxe uit. Begrijpelijk dat je benieuwd bent naar de kosten. Om een prijs te berekenen hebben we aanvullende informatie nodig als; welke deur wil je? Kies je zijlichten of bovenlichten? Wat is de afmeting, enz. Hebben we dit op een rijtje dan maken we graag een offerte voor je!

Meer weten over stalen taatsdeuren?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.