Franchisenemer worden?

Met meer dan 40 winkels is Thuisin groeiende en staan wij steeds sterker in de markt. Vandaar dat wij op zoek zijn naar ondernemers in hart en nieren die zich willen aansluiten bij onze formule. Heb jij al een (VBS of interieur)winkel, of ben je startende? Meld je dan bij ons aan!

Passie voor wonen?

Ben jij die ondernemer/ franchisenemer met passie voor wonen?

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl), buitenzonwering en kasten op maat. Ook richten wij ons steeds meer op duurzaam wonen en het slimmer wonen met onze elektrische producten.

Thuisin is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers met passie voor wonen én voor de consument. Echte ondernemers die door samen te werken de beste zijn.

Begin je eigen Thuisin winkel!

Wil je een Thuisin winkel beginnen, of heb je een winkel en wil je je aansluiten bij de Thuisin formule en ben jij een gepassioneerde franchisenemer? Laat dan hier je gegevens achter of neem contact op met Mark Brouwer of Kees Verhoek per mail: [email protected] onder vermelding van Franchisenemer.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!