Verf

Tijd om je huis op te knappen met de verf van Thuisin. Thuisin is de verfwinkel bij jou in de buurt met verf voor alles wat je wilt schilderen. Zo hebben wij diverse lakken, muurverf, beitsen en speciale verven voor wisselende doeleinden. Ook voor professionele verfbenodigdheden, zoals kwasten, ben je bij Thuisin aan het goede adres.

Ons assortiment verf

Onder buitenverf verstaan wij allerlei lakken, van grondverf tot kleurlakken. Lakken om je buiten-deuren of kozijnen mee te beschermen. Met onze ruime collectie professionele verfproducten bescherm…
Je wilt je muren een andere kleur, of je binnenkozijnen en deuren. Daar heb je verf en verschillende verfbenodigdheden voor nodig. We maken een onderscheid bij binnenverf in muurverf en lakverf. Laat…
Met muurverf op je muur verander je de uitstraling van de muur, de kamer en/of je gehele woning. Of je nu kiest voor de laatste trend van het jaar, of voor simpel wit. Je kamer krijgt een flinke…
De basis van je schilderwerk: grondverf. Het is een middel om je laklaag te laten hechten aan de ondergrond. Bij grondverf heb je ook vele verschillen in kwaliteit. Laat je goed informeren bij…
Kom langs en bekijk alles
Maak een afspraak

Voor al je verf

Bij Thuisin hebben wij verschillende merken verf, zoals Sikkens, Sigma en LOOKin en in de winkel mengen wij de exacte kleur die je wilt in onze mengmachine.

Thuisin is de verfwinkel met kwalitatieve verf, die wij desgewenst laten mengen in onze verfmachine in kleur naar keuze. Onze specialisten adviseren je graag over kleur en welk soort verf je nodig hebt. Daarnaast geven we je ook technisch advies over het schuren, gronden en welke kwast je het beste resultaat geeft.

Heeft de buitenkant van je huis een nieuwe schilderbeurt nodig? Sigma Allure verf gaat tot wel 10 jaar mee en is bestand tegen alle weersinvloeden. Sigma Allure verf is nu tijdelijk in de aanbieding, kijk bij jouw dichtstbijzijnde winkel voor jouw voordeel! Kom langs in de winkel voor alle producten voor je verfklus.

Iedereen met een woning zal ongetwijfeld een keer met verf te maken krijgen. Of je nu de muren een frisse kleur moet geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw moet lakken. Wij onderscheiden over het algemeen drie redenen waarom je verf kan toepassen: voor verfraaiing van je woning, om kleur toe te passen en tegen bescherming van onder andere je kozijnen.

Kwasten en gereedschap

Om het beste verfresultaat te verkrijgen moet je een goede kwast gebruiken. Een goede kwast zorgt voor voldoende laagdikte en maakt het schilderen gemakkelijker. In onze winkel hebben wij een groot assortiment kwasten, rollers en ander verf gereedschap zoals verdunners en schuurpapier.

Schilder van Thuisin

Ben je zelf niet handig, of heb je geen tijd om te schilderen? Bij Thuisin hebben wij de mogelijkheid een schildersbedrijf in te zetten die deze klus graag voor je uit handen neemt.

Let op: kwaliteitsverf

Als je kwaliteitsverf wil, let dan goed op waar je je verf koopt. Sommige webshop verfwinkels verkopen verf die niet aan de kwaliteitseisen van de fabrikant voldoen. Ze gebruiken goedkopere pasta’s, verkeerde recepturen en vaak oudere kwaliteiten verf. De kwaliteit neemt hierdoor af en het resultaat zal niet blijven mooi zijn.

Maak een afspraak

Kwaliteit van verf

Als je je huis net heb geschilderd dan wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Met de verf die wij in onze verfwinkel verkopen, kunnen wij dat garanderen. Wij werken met de nieuwste kwaliteiten verf van de beste fabrikanten. De verf maken wij met onze geijkte mengmachines precies op de gewenste kleur. Op die manier zorgen wij voor de kwaliteit van je schilderwerk op zeer lange termijn.

Ons verf assortiment en advies

Welke verf je nodig hebt ligt vaak aan wat je wilt schilderen. Gaat het om hout, is het voor buiten, of wil je je muren een opfrisbeurt geven? In onze winkel adviseren we je graag over de soort verf, welke kwasten je hiervoor nodig hebt en we geven je tips over de kleur. Wij beschikken over vele soorten verf, van latex op de muur tot de populaire krijtverven te gebruiken op opgeknapte meubels. In vele verschillende kleuren, in hoogglans of zijdeglans, watergedragen of terpentine. Voor iedere ondergrond of kleurwens hebben wij de juiste oplossing.

Welke verf moet je kopen?

Welke verf je wil kopen, is afhankelijk van wat je gaat schilderen. Ga je binnen of buiten schilderen, is het hout of beton, of misschien wel staal? Kijk goed naar je ondergrond, op die manier weet je welke verf je moet kopen om te schilderen. Kijk goed naar je basislaag, die moet er wel zijn.

Grondverf

Grondverf is de basis van jouw schilderwerk. Het is de belangrijkste laag, zonder ondergrond hecht je laklaag namelijk niet! Grondverf wordt ook wel primer genoemd en is ook zeker aan te raden bij onbehandeld hout. Het zorgt ervoor dat de laklaag niet te snel intrekt en je vult als het ware de poreusheid van het onbehandelde hout op.

Tegenwoordig wordt veel lak voor binnen op waterbasis gemaakt. Houd daar rekening mee als je een verflaag op terpentinebasis wilt overschilderen, dat lukt niet zomaar namelijk! Het beste schuur je het volledige oppervlakte dood en begin je met een grondlaag op waterbasis, zodat je daarna klakkeloos de waterbasis laklaag eroverheen schildert. Wist je dat grondverf overigens niet alleen in wit verkrijgbaar is, maar ook in bijvoorbeeld zwart?

Muurverf

Met een nieuwe kleur aan de muur krijgt je kamer gelijk een flinke opfrisbeurt. Dit is een vrij eenvoudige en betaalbare manier om je interieur te veranderen. Ben je de kleur na een tijdje zat? Gelukkig is muurverf makkelijk te overschilderen. Kies je favoriete kleur en laat deze mengen bij een Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Let op de ondergrond van je muur, die is bepalend voor wat je nodig hebt. In sommige gevallen moet je een muur eerst voorstrijken, of eerst de gaatjes vullen.

Muurverf is verkrijgbaar op waterbasis, ook wel latex genoemd, en op terpentine basis. Latex is de favoriet in Nederland. Voordeel? Snel droog, makkelijk aan te brengen, goed schoon te maken en vrijwel geurloos. Gebruik muurverf op terpentine basis alleen als het nodig is. Mocht je een muur hebben met waterschade, dan is muurverf op terpentinebasis perfect. Laat je adviseren in de winkel over de verschillende soorten muurverf.

Buitenverf

Onder buitenverf verstaan wij allerlei lakken, van grondverf tot kleurlakken. Lakken om je buitendeuren of kozijnen mee te beschermen en beits om je meubels nieuw leven in te blazen en te beschermen tegen weersinvloeden. Je huis, je meest waardevolle bezit, moet je beschermen tegen alle weersinvloeden. Zon, regen, hagel en verschillende temperaturen zorgen ervoor dat het hout nogal wat te verduren krijgt. Een goede lak zorgt ervoor dat je kozijnen tijden lang mooi blijven. Zorg er wel voor dat je je kozijnen de gehele behandeling geeft voor het beste resultaat. Denk aan de voorbehandeling, een likje grondverf, het juiste schuurpapier, voldoende laagdikte en de beste kwaliteit aflak bepalen samen het beste verfsysteem.

Kom voor verf naar onze winkel

Laat je inspireren

Eijffinger Museum behang
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Zoek je inspiratie op het gebied van interieur? Ben je benieuwd naar de komende trends en kan je wel wat tips gebruiken voor je eigen woning? Wij volgen de trends en inspireren je in de breedste zin…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Top advies & trends

Eindelijk weten we welke Flexa kleur een trend is voor 2022: Bright Skies! Een licht blauwe kleur voor frisheid.
Keuzes kan je overal in maken. Zo ook in trapbekleding. De keuze voor je trap kan je onderdelen in 3 opties. Benieuwd welke? Lees dan onze blog!
Schilderen, verven, sausen.. het blijft een vak apart. Naast de ‘foutjes’ die je kan maken gedurende het proces, maakt men ook foutjes als het gaat om het soort verf, je gereedschap en de afwerking.