Sigma

Sigma verf zorgt voor een perfect eindresultaat als het gaat om iedere schilderklus. Of het nu voor het houtwerk binnen of buiten je huis is, of voor de muren en plafonds. Gemengd in jouw gewenste kleur. Laat je bij Thuisin adviseren en inspireren als het gaat om verf van Sigma.

Sigma, kwalitatieve verf

Sigma, sinds 2008 onderdeel van PPG Industries, staat voor hoogwaardige verf en een resultaat waar jij uitermate tevreden mee bent. Je bent na het schilderen klaar voor de komende jaren. Omdat Sigma verf erg lang mooi blijft. Geniet van jouw afgeronde project, in huis of buiten.

Met de uitstekende Sigma verf kwaliteit schilder je kostenefficiënt, de verf verwerk je makkelijk waardoor je doorgaans bespaart op de hoeveelheid verf. Of je nu je wand wilt schilderen met muurverf, of de voordeur wilt voorzien van een nieuw likje lak, Sigma heeft de verf die je nodig hebt.

Zo wordt ieder project, met Sigma en met jou een succes. Van groot tot klein.

Bekijk onze verf

Assortiment Sigma verf

Sigma lakverven

Met de dekkende buitenlak Sigma S2U Allure geef je het houtoppervlak een prachtige kleur, denk aan kozijnen, deuren of je tuinhuis. Voor het aflakken van je houten dressoir of kozijnen binnen heeft Sigma uitstekende binnenlakken, zoals de Sigma S2U Nova. Ook metaal en kunststof kan je met bijpassende lakverf schilderen, transparant of op kleur gemengd.

Sigma muurverven

Voor je wanden en plafonds is Sigma helemaal een fantastische oplossing. Populair zijn b.v. Sigmapearl, Sigmatex Superlatex en Sigmacryl; in het wit of op kleur gemengd. Wil je de nieuwste trendkleur op je muren? Ga dan voor de Sigma kleur van het jaar!

Ontdek hier de Sigma kleur van het jaar

Sigma verf is duurzaam

Sigma heeft verf voor verschillende doeleinden. Allemaal gemaakt met de beste duurzame ingrediënten. Als één van de marktleiders hebben ze een grote verantwoordelijkheid op het gebied van duurzame producten. Het is de missie van Sigma om die impact te verminderen. De producten van Sigma zijn beoordeeld op drie aspecten:

  • ecologisch
  • sociaal
  • economisch

Sigma kijkt naar wat verf doet met het milieu, met de samenleving en wat het oplevert. Duurzaamheid is bij Sigma onderdeel van het proces.

Sigma is vernieuwend

Om voor te blijven als één van de marktleiders op het gebied van verf is Sigma innovatief als het gaat om ontwikkelen van verf. De afgelopen jaren hebben ze al verschillende vernieuwde verfsoorten op de markt gebracht, zoals de Sigma Stainaway.

Hardnekkige vlekken bestrijd je met dezelfde hardnekkigheid, dat is de Sigma Stainaway. De verf isoleert vocht-, roet-, nicotinevlekken en andere aanslag in een beweging en zorgt ervoor dat ze nooit meer terugkomen dankzij de Stain Blocking Technology.
Ook de Sigma Air Pure is een revolutionair product van Sigma. Deze muurverf zorgt voor een schonere lucht in huis.

Helemaal nieuw is de Sigma Perfect. De naam zegt het al, de muurverf zorgt voor een perfect resultaat. Met Sigma Perfect kan namelijk iedereen een perfect egaal en mat eindresultaat bereiken.

Maak een afspraak

Sigma verf bij Thuisin

Sigma verf vind je natuurlijk bij Thuisin in onze winkels. Laat je in onze winkel adviseren over welke verf je van Sigma het beste kunt gebruiken voor welk project en hoe je verf het beste kunt stijlen in je huis. En welke verfgereedschap je daar het beste bij kunt gebruiken.

Kom langs in onze winkel