Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Sigma

Sigma verf zorgt voor een perfect eindresultaat als het gaat om iedere schilderklus. Of het nu voor het houtwerk binnen of buiten je huis is, of voor de muren en plafonds. Gemengd in jouw gewenste kleur. Laat je bij Thuisin adviseren en inspireren als het gaat om verf van Sigma.

Sigma, kwalitatieve verf

Sigma, sinds 2008 onderdeel van PPG Industries, staat voor goede verf en een resultaat waar jij uitermate tevreden mee bent. Prachtig afgeronde projecten in bijvoorbeeld je huis, kostenefficiënt onderhoud door de kwaliteit van de verf en functionele kleuradviezen.

Zo wordt ieder project, met Sigma en met jou een succes. Van groot tot klein.

sigma schilder thuisin

Assortiment Sigma verf

Of je nu je wand wilt schilderen met muurverf, of de voordeur wilt voorzien van een nieuw likje lak. Sigma heeft de verf die je nodig hebt. Voor hout heb je een dekkende variant en een transparante. De dekkende is om het houtoppervlak een kleur te geven, zoals een kozijn, een deur of een meubelstuk. De transparante verf is meer voor afwerking van bijvoorbeeld een houten vloer. Ook metaal en kunststof kan je voorzien van een nieuw likje verf. In gelijk al een kleur of alleen met grondverf. Voor je wanden en plafonds is Sigma helemaal een fantastische oplossing. Niet alleen de witte latex is kwalitatief goed, ook alle gemengde kleuren. Niet alleen voor binnen, maar ook keuze uit verf voor buiten voor bijvoorbeeld de gevel en de kozijnen aan de buitenkant. Zo ben je voor 10 jaar verzekerd van perfect afgewerkt houtwerk buiten je huis met Sigma S2U Allure.

Sigma S2U Allure

Sigma verf is duurzaam

Sigma heeft verf voor verschillende doeleinden. Allemaal gemaakt met de beste duurzame ingrediënten. Als één van de marktleiders hebben ze een grote verantwoordelijkheid op het gebied van duurzame producten. Alles wat ze doen heeft impact. Het is de missie van Sigma om die impact te verminderen. Alles voor een betere wereld. De producten van Sigma zijn beoordeeld op drie aspecten: ecologisch, sociaal en economisch. Ze kijken naar wat het doet met het milieu, met de samenleving en wat het oplevert.

Sigma StainAway - Thuisin

Sigma is vernieuwend

Om voor te blijven als één van de marktleiders op het gebied van verf is Sigma innovatief als het gaat om ontwikkelen van verf. De afgelopen jaren hebben ze al verschillende vernieuwde verfsoorten op de markt gebracht, zoals de Sigma Stainaway. Hardnekkige vlekken bestrijd je met dezelfde hardnekkigheid, dat is de Sigma Stainaway. De verf isoleert vocht-, roet-, nicotinevlekken en andere aanslag in een beweging en zorgt ervoor dat ze nooit meer terugkomen dankzij de Stain Blocking Technology.
Ook de Sigma Air Pure is een revolutionair product van Sigma. Deze muurverf zorgt voor een schonere lucht in huis.

Helemaal nieuw is de Sigma Perfect. De naam zegt het al, de muurverf zorgt voor een perfect resultaat. Met Sigma Perfect kan namelijk iedereen een perfect egaal en mat eindresultaat bereiken.

Sigma air pure

Sigma verf bij Thuisin

Sigma verf vind je natuurlijk bij Thuisin in onze winkels. Laat je in onze winkel adviseren over welke verf je van Sigma het beste kunt gebruiken voor welk project en hoe je verf het beste kunt stylen in je huis. En welke verfgereedschap je daar het beste bij kunt gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging