Blogs

Inspiratie: 'creatief nadenken om enthousiast met goede ideeën te starten!' En wij helpen jou daarbij. Wat je woonstijl ook is, wij volgen de laatste trends en geven je tips, alles om je te inspireren. Hier lees je blogs over de aankleding van jouw woning van jouw favoriete woonstijl en de producten die daarbij passen. Natuurlijk voorzien van mooie foto’s en verfrissende ideeën voor je eigen huis!

Wist je dat wij wel 10 verschillende soorten raamdecoratie in onze collectie hebben? Hoe kies je dan welke raamdecoratie het beste in jouw woning past!
Gelukkig bestaan er op de wereld veel kleuren. Kleur kleurt je leven én om geen blauwtje te lopen geef ik je tips om de juiste kleur te kiezen.
Een unieke designvloer? Een kunstwerk, niet voor aan de muur maar op je vloer? Dat is wat Moduleo® je biedt met de Moods collectie. Voor een expressieve, levendige vloer.
Wat zijn de behangtrends 2022? Structuur, cultuur of toch liever grafisch? Behang = trend! Van banen tot behangcirkels. De mooiste behangtrends? Ontdek ze in mijn blog!
Het ideale product voor meer warmte in de koudere dagen, een vloerkleed. Ik vertel je hoe jij je geschikte vloerkleed kiest bij Thuisin en ik laat je een voorproefje van onze collecties zien. Lees je…
Ik geef je tips voor een goede nachtrust en lekker lang uitslapen!
Thuisin mocht Laura volgen in haar zoektocht naar een nieuwe vloer. Benieuwd hoe dit proces is verlopen?
Niets zo irritant als het verwijderen van oud behang. Gelukkig heeft Arte Walls daar iets op gevonden: Easypro. Benieuwd hoe het werkt?
Het verschil tussen de Hongaarse punt én de visgraat; uitgelegd door Luca. Benieuwd naar het verschil?
Meest bekende woonprobleem ooit! Hoe schilder ik mijn kamer? Gelukkig helpen we je graag en geven we je dé tips voor het beste effect in je kamer.
Wil jij ook meedoen met de rest? En daarbij goede raambekleding, veiligheid & gemak in huis? Kan: met Bliss!
Een kleur voor de rust, na weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.