Blogs

Inspiratie: 'creatief nadenken om enthousiast met goede ideeën te starten!' En wij helpen jou daarbij. Wat je woonstijl ook is, wij volgen de laatste trends en geven je tips, alles om je te inspireren. Hier lees je blogs over de aankleding van jouw woning van jouw favoriete woonstijl en de producten die daarbij passen. Natuurlijk voorzien van mooie foto’s en verfrissende ideeën voor je eigen huis!

Een dilemma voor de meesten. Ga je nu verhuizen of kan je beter je huis verbouwen? Wij zochten het voor je uit en tippen je in onze blog!
Je bent op zoek naar een kamerbreed tapijt voor in je woon- of slaapkamer, want dat is behaaglijk en sfeervol. Maar waar begin je dan? Wij helpen je. Heb jij die leuke nieuwe commercial met Dick…
Wist je dat wij wel meer dan 10 verschillende soorten raamdecoratie in onze collectie hebben? Hoe kies je dan welke raamdecoratie het beste in jouw woning past?!
Gelukkig bestaan er op de wereld veel kleuren. Kleur kleurt je leven én om geen blauwtje te lopen geef ik je tips om de juiste kleur te kiezen.
Het ideale product voor meer warmte in de koudere dagen, een vloerkleed. Ik vertel je hoe jij je geschikte vloerkleed kiest bij Thuisin en ik laat je een voorproefje van onze collecties zien. Lees je…
Ik geef je tips voor een goede nachtrust en lekker lang uitslapen!
Niets zo irritant als het verwijderen van oud behang. Gelukkig heeft Arte Walls daar iets op gevonden: Easypro. Benieuwd hoe het werkt?
Het verschil tussen de Hongaarse punt én de visgraat; uitgelegd door Luca. Benieuwd naar het verschil?
Komen de muren op je af? Zo los je het meest bekende woonprobleem ooit op! Zorg voor leven in de brouwerij met verf of behang. Kies maar, schilderen of plakken? Gelukkig helpen we je graag en geven…
Wil jij ook meedoen met de rest? En daarbij goede raambekleding, veiligheid & gemak in huis? Kan: met Bliss!
Een kleur voor de rust, na weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.
Eindelijk weten we welke Flexa kleur een trend is voor 2022: Bright Skies! Een licht blauwe kleur voor frisheid.