Vloeren

De vloer is letterlijk de basis van je interieur. Waar kies je voor? Dit is uiteraard afhankelijk hoe jij de vloer wilt gebruiken. Heb je een groot gezin of huisdieren en ga je daarom voor gemak? Of leg je een nieuwe vloer in je winkel waar veel mensen komen? Wil je een zachte vloer in de babykamer of een praktische vloer in de keuken? Wij geven je advies! Want van pvc tot tapijt, van Marmoleum tot laminaat; wij hebben het allemaal!

Top advies & Trends

Het ideale product voor meer warmte in de koudere dagen, een vloerkleed. Ik vertel je hoe jij je geschikte vloerkleed kiest bij Thuisin en ik laat je een voorproefje van onze collecties zien. Lees je…
Thuisin mocht Laura volgen in haar zoektocht naar een nieuwe vloer. Benieuwd hoe dit proces is verlopen?
Het verschil tussen de Hongaarse punt én de visgraat; uitgelegd door Luca. Benieuwd naar het verschil?

Veelgestelde vragen

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.


Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars.