Binnenverf

Je wilt je muren een andere kleur geven, of je binnenkozijnen en deuren. Daar heb je verf en verschillende verfbenodigdheden voor nodig. We maken een onderscheid bij binnenverf in muurverf en lakverf. Hoe zit dat nou precies, en kan je met verf voor binnen alleen maar in huis schilderen? Je leest het hier.

Muurverf voor binnen

Met een muurverf verfraai je je kamer. Je geeft tenslotte of je muur een frisse uitstraling met witte latex, of je kiest een fijne kleur. Nu heb je vele keuzes qua kleur, maar ook qua uitstraling. Kies je voor mat of extra mat, verf op terpentine basis of op waterbasis. En hoe moet de dekking zijn?

Allemaal zaken waar je rekening mee kunt houden. Gelukkig kan Thuisin je helpen. In de winkel hebben we alle soorten en kleuren muurverf. Of het nu een standaard kleur is, of als je een kleur wilt laten mengen in een van onze mengmachines, wij maken je de keuze makkelijk.

Inspiratie: Kies je kleur!

Lakverf voor binnen

Ook voor je binnendeuren of kozijnen hebben wij verschillende lakken. Mengbaar in alle kleuren, of in de standaard kleuren verkrijgbaar. Hoogglans, zijdeglans of toch eerst een grondverf. Alles is mogelijk.

Vloer- en traplak

Ook voor vloeren hebben wij passende verf, of het nu dekkend of transparant is. Denk ook aan stootvaste verf voor je trap of speciale verf voor je kunststof-kozijnen en radiatoren. Meer advies geven we je graag in onze winkel.

Maak een afspraak

Advies voor binnenverf

Naast advies over kleur en uitstraling, adviseren we je ook graag over alle verfbenodigdheden. Een goede kwast of roller kan net dat extraatje geven om je muren of kozijnen te laten 'shinen'.

Verf advies

Kom gerust eens langs voor advies, wij staan voor je klaar. We hebben binnenverf van onder andere de merken Sikkens, Sigma, Flexa Pure en LOOKin. Daar horen ook trendkleuren bij zoals de Flexa kleur van het jaar en de Sigma kleur van het jaar.

Wil jij de mooiste kleuren combinatie maken? Ben je benieuwd hoe je een kamer groter laat lijken door kleurgebruik? Of wil je in een donkere kamer het licht optimaal benutten en vraag jij je af welke tinten hiervoor het meest geschikt zijn? Alles kan! Laten we samen overleggen, wij adviseren je graag, tot snel in de winkel!

Ga voor de mooiste match met interieuradvies!
Roel
Geschreven door
Roel

Hoi, ik ben Roel expert bij Thuisin op het gebied van verf!

Lees meer over Roel

Blogs

Het is 17:00 uur op zaterdagmiddag en al helemaal donker terwijl ik door de kou van kraampje naar kraampje slenter, op een gezellige kerstmarkt in Duitsland. De geur van gegrilde Bratwurst en zoete…
Het is weer zover; de kleur van het jaar van Flexa! Dit jaar gaat de eer naar... Wild Wonder!
In welke kleur vind je de combinatie van rust en energie? In de gedurfde blauwgroentint Vining Ivy van Sigma. Niet voor niets verkozen tot dé kleur van het jaar 2023. Bij Thuisin mengen wij hem voor…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Natuurlijk kan dat! We kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen of voor het beste resultaat het schilderen liever aan een professional overlaat. Daarom heb je bij Thuisin de mogelijkheid om een schildersbedrijf in te schakelen. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van het prachtige eindresultaat!

Jazeker, bijna elke verf is op jouw gewenste kleur te mengen bij Thuisin. Ga je voor stralend wit of juist de laatste trendkleur?

De meeste soorten muurverf zijn ook te gebruiken voor je plafond. Let hierbij wel op de soort ondergrond. Zeker weten dat jouw muurverf ook geschikt is voor je plafond? Kom langs in de winkel!

We kunnen ons voorstellen dat je geen keuze kunt maken uit al die verfbenodigdheden. Daarom staan we in de winkel altijd voor je klaar met het beste advies én hebben we de juiste verfbenodigdheden ook in huis! Zo zit je nooit zonder rollers, kwasten of bijvoorbeeld afplaktape.

Binnenverf is in allerlei varianten te vinden. Zo heb je muurverf, lakverf en zelfs verf voor speciale oppervlakten, zoals je trap of radiatoren. Al deze soorten verf vind je bij Thuisin en het is zelfs mogelijk om jouw gekozen verf in elke mogelijke kleur te mengen!

De meeste lakken zijn op waterbasis of op terpentinebasis. Lak op waterbasis is vrij geurloos en is vooral geschikt voor oppervlakken waarop de zon veel schijnt. Terpentinebasis is daarentegen sterker en daardoor geschikter voor buiten. We kijken in de winkel graag met je mee naar de beste keuze voor jouw thuis!

Meer weten over binnenverf?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen