Thuisin auteurs

Wij schuiven niet onder stoelen of banken dat we experts zijn. En omdat te benadrukken vragen wij onze specialisten in vloeren, raamdecoratie en kasten op maat om jou alle antwoorden te geven.

Annemiek
Annemiek

Marketeer bij Thuisin. Altijd op zoek naar de perfecte woorden die passen bij onze projecten om jou mee te nemen in de brede en fascinerende wereld van het interieur!

Bianca
Bianca

Ik ben Bianca, al meer dan 13 jaar eigenaar en één van de diehards van Thuisin RuBi. Er is geen behang wat geheimen kent voor mij. Samen met mijn collega Marjolein behang ik zelfs de moeilijkste behangetjes. Of het nou gaat om Arte, Eijffinger, Masureel of Noordwand.

Daarnaast ben ik zeker ook specialist in gordijnen en verf. Ik zoek graag samen met jou de leukste en compleetste interieurs uit. Zien we je snel?

Bo
Bo

Hi,

Ik ben Bo, al een tijdje interieurblogger en marketeer bij Thuisin! Ik houd ervan om jou te inspireren met alles wat maar met interieur te maken heeft. Ik ben gek op alles wat met verf en behang te maken heeft, maar ook bloggen over vloeren en raamdecoratie vind ik fantastisch!

Lees lekker mee met mijn blogs, ontdek de mooiste merken van Thuisin en laat je inspireren. Veel leesplezier!

Demi
Demi

Hi, ik ben Demi! Social media en content marketeer bij Thuisin én gek op alles wat met interieur te maken heeft! Deze liefde is me al vroeg met de paplepel ingegoten door de interieurwinkel van mijn ouders; als je vaak mee mag op inkoop, kan het niet anders dan dat je aangestoken wordt met het interieur-virus! Supertof dus dat ik deze liefde ook met mijn werk mag combineren; jou voorzien van de leukste blogs op het gebied van interieur! Lees je gezellig mee?

Dominique
Dominique

Hallo daar! Ik ben Dominique, en als allround marketeer bij Thuisin zet ik mijn creativiteit volop in. Het inrichten van je woning is geweldig; een nieuwe sfeer, een nieuw begin. Maar met zoveel opties kan het moeilijk zijn om de juiste stijl te vinden. Laat mijn blogs je helpen bij het maken van die keuze! Ontdek alles over de verschillende producten en laat je inspireren door sfeerfoto's. Ben je op zoek naar een waterbestendige pvc vloer of heb je een voorliefde voor natuurlijk hout? Ik help je graag!

Jean-Pierre
Jean-Pierre

Werkzaam bij Thuisin van Brederode in Den Helder vanaf 1 maart 2007. Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, inkoop en uiteraard ook verkoop. Vooral raamdecoratie en buitenzonwering vind ik het leukste om in te adviseren en te verkopen.

Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd met mijn vrouw en heb een dochter van 18. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met padel en tennis.

Karin
Karin

Hoi,

Ik ben Karin en mijn passie voor kleuren, sfeer en innovaties zoals smart home heeft mij een tijd geleden naar Thuisin gebracht. Waarom ik sindsdien super blij ben met mijn werk als marketeer en blogger bij Thuisin? Wat is nou leuker dan de laatste interieurtrends en woonstijlen aan je te laten zien!

Ben jij op zoek naar de juiste match tussen behang en betonvloer of trendkleur en tegelvloer? Dan laat ik je de mooiste producten en merken zien en geef je een inspiratie boost in een van mijn blogs. Dan kan jij lekker met je interieur wensen aan de slag en een fijn thuis creëren waar je graag bent en al blij wordt op het moment dat je jouw woning binnen stapt.

Roel
Roel

Ik ben Roel en ben ruim 20 jaar werkzaam bij Thuisin van der Woude. Mensen zien mij als de Verfspecialist. Bij elke vraag over binnen-of buitenverf komen mensen naar mij toe. Ik weet precies welke verf jij nodig hebt voor verschillende gelegenheden. Of je nou binnen of buiten gaat schilderen, wij geven passend advies. Uiteraard doe ik naast iedereen voorzien van de juiste informatie over verf ook alle andere werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra, marketeer bij Thuisin. De leukste functie die er is, want wat blijft het geweldig om jou mee te mogen nemen in de wereld van kleur, sfeer en de mooiste producten om van jou huis een echt thuis te maken. Ontdek onze winkels vol advies en inspiratie en ervaar onze volledige ontzorging. Dát is Thuisin!

Wim
Wim

Ik ben Wim, een gelukkig getrouwde man en tevens vader en grootvader. Mijn dagen worden gevuld als bedrijfsleider bij Thuisin Henk van Wijk in Tiel.

Onze specialiteit ligt in verf en aanverwante producten, maar ook in alles wat met vloeren, raamdecoratie en meer te maken heeft. Mijn persoonlijke expertise ligt onder andere in het ontwerpen van op maat gemaakte kasten. Het geeft me veel voldoening om op maat gemaakte wasmachinekasten, kledingkasten en woonkamerkasten te ontwerpen en te installeren, met als doel om samen met de klant de beschikbare ruimte optimaal te benutten.