Author overview

Bo
Bo

Hi,

Ik ben Bo, al een tijdje interieurblogger en marketeer bij Thuisin! Ik houd ervan om jou te inspireren met alles wat maar met interieur te maken heeft. Ik ben gek op alles wat met verf en behang te maken heeft, maar ook bloggen over vloeren en raamdecoratie vind ik fantastisch!

Lees lekker mee met mijn blogs, ontdek de mooiste merken van Thuisin en laat je inspireren. Veel leesplezier!

Demi
Demi

Hi, ik ben Demi! Social media en content marketeer bij Thuisin én gek op alles wat met interieur te maken heeft! Deze liefde is me al vroeg met de paplepel ingegoten door de interieurwinkel van mijn ouders; als je vaak mee mag op inkoop, kan het niet anders dan dat je aangestoken wordt met het interieur-virus! Supertof dus dat ik deze liefde ook met mijn werk mag combineren; jou voorzien van de leukste blogs op het gebied van interieur! Lees je gezellig mee?

Dominique
Dominique

Hoi,

Ik ben Dominique en mijn creativiteit en affectie voor interieur heeft mij naar Thuisin gebracht. Mijn functie als allround marketeer maakt het voor mij mogelijk om mijn creativiteit in te zetten en daardoor mijn werk met plezier uit te voeren!

Het inrichten van je woning is geweldig; een nieuwe sfeer, een nieuw begin! Bij het inrichten van een woning komt zo ontzettend veel kijken. Zoveel producten, zoveel keuze en niks is op dat moment beter dan online inspiratie op te doen. Met onze blogs helpen wij jou een stukje verder met het maken van een keuze. Want kies je voor een pvc vloer omdat die waterbestendig is of ben jij al jaren fan van een natuurlijke, houten vloer en neem je het voor lief dat de vloer niet waterbestendig is? Wij vertellen jou in onze blogs alles over de verschillen tussen de producten, delen sfeerfoto's om jou inspiratie op te laten doen en maken jouw keuze een stukje makkelijker!

Laat je inspireren door onze geweldige blogs!

Karin
Karin

Hoi,

Ik ben Karin en mijn passie voor kleuren, sfeer en innovaties zoals smart home heeft mij een tijd geleden naar Thuisin gebracht. Waarom ik sindsdien super blij ben met mijn werk als marketeer en blogger bij Thuisin? Wat is nou leuker dan de laatste interieurtrends en woonstijlen aan je te laten zien!

Ben jij op zoek naar de juiste match tussen behang en betonvloer of trendkleur en tegelvloer? Dan laat ik je de mooiste producten en merken zien en geef je een inspiratie boost in een van mijn blogs. Dan kan jij lekker met je interieur wensen aan de slag en een fijn thuis creëren waar je graag bent en al blij wordt op het moment dat je jouw woning binnen stapt.

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra, marketeer bij Thuisin. Met de leukste functie die er is, want wat blijft het geweldig om jou mee te mogen nemen in de wereld van kleur, sfeer en de mooiste producten om van jou huis een echt thuis te maken. Ontdek onze winkels vol advies en inspiratie en ervaar onze volledige ontzorging. Dát is Thuisin!