Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, marmoleum, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Kom naar onze winkel voor advies en informatie over onze producten!

Wij zijn Thuisin!

En dat betekent een landelijke organisatie die zich toelegt op woninginrichting, in de breedste zin van het woord.

Aangezien wij over het hele land verspreid winkels hebben, is er ook altijd een winkel bij jou in de buurt. Je bent dan ook van harte welkom, hoe groot of hoe klein de opdracht ook is. Wij leveren niet alleen de producten, we helpen je ook graag in het voortraject door met je mee te denken, te adviseren en in te meten.

Wij bieden binnen en buiten creatieve oplossingen waarbij we altijd rekening houden met je persoonlijke wensen en smaak. Daarbij werken we niet alleen vanuit de winkel, maar geven ook advies aan huis.

Benieuwd naar ons concept en heb je vragen over onze missie of visie? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor.

Onze gegevens zijn:
Adres: Wijnkamp 3
Postcode en plaats: 7471 CA Goor
Telefoon: 0547276191
E-mail: [email protected]


CBW-erkend

Thuisin is CBW-erkend. Dit houdt in dat wij de algemene voorwaarden hanteren die de consument extra goed beschermen.

Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou als klant van belang zijn bij het kopen van een product. Bijvoorbeeld over veilig (aan)betalen, annulering, levertijd, leveringsvoorwaarden, vervoer en garantie.

CBW-Erkend
Binnenkijker van Thuisin Dictus in Zundert

Missie & Visie

Werken met kleuren, stijlen en trends. Dat is onze passie! Ons doel is creatieve oplossingen te bieden waarbij wij ons altijd inleven in de persoonlijke wensen van onze klant.

Wij adviseren niet alleen, maar helpen je ook graag bij het leggen en/of monteren. Daarbij houden wij rekening met de wereld om ons heen, met respect voor mens en milieu. Zo hebben wij verschillende duurzame producten.

Passie, toewijding en werkplezier is onze motivatie, onze missie & visie. Wij gaan ervoor!

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de interieur branche? Bekijk onze vacatures, van verkoopadviseur tot commercieel medewerker. Een open sollicitatie mag natuurlijk ook.

We zijn benieuwd naar jou!

Thuisin zit met meer dan 40 woonwinkels verspreid door heel Nederland, ook bij jou in de buurt. Ontdek je hier jouw nieuwe baan binnen ons fijne bedrijf? Solliciteer, wij zijn benieuwd naar jou.

Meer Thuisin

Naast een ruime keuze in ons assortiment, bieden wij je ook verschillende diensten. Thuisin heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei…
Met meer dan 40 winkels is Thuisin groeiende en staan wij steeds sterker in de markt. Vandaar dat wij op zoek zijn naar ondernemers in hart en nieren die zich willen aansluiten bij onze formule. Heb…
Thuisin is een hele leuke club, al zeggen wij het zelf! Met meer dan 45 winkels verspreid over heel Nederland zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Op zoek naar een passende functie…
Decologisch® is een doelstelling van Thuisin voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als bedrijf werken wij gericht op het milieu en duurzaamheid. Denk o.a. aan een duurzamer inkoopbeleid (MVO).
Bij Thuisin hebben wij duurzame producten met liefde voor natuur en milieu. Zo dragen we bij aan een betere en schonere planeet. Ons assortiment bestaat uit duurzaam geproduceerde vloeren, gordijnen,…