Duurzaam

Bij Thuisin hebben wij duurzame producten met liefde voor natuur en milieu. Zo dragen we bij aan een betere en schonere planeet. Ons assortiment bestaat uit duurzaam geproduceerde vloeren, gordijnen, raamdecoratie en verf.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen, wat is er mogelijk? Bij Thuisin helpen wij graag met het kiezen voor duurzaam. Welke keuzes zijn er dan allemaal op het gebied van duurzaam wonen?

Naast groene stroom, water verbruik beperken of het verminderen van CO2 uitstoot is het ook mogelijk om je interieur te verduurzamen. Veel vloeren, raamdecoratie of verf worden al duurzaam geproduceerd en zijn daardoor tijdens hun verbruik minder belastend voor het milieu. Het ene is volledig gemaakt van gerecycled materiaal, het andere wordt CO2 neutraal geproduceerd, sommige producten hebben beiden. En dat steunen wij graag!

Wil je meer weten? Dat kan, kom naar onze winkel of maak eenvoudig een afspraak.

Onze duurzame producten

Wij vinden het belangrijk dat wij de impact op het milieu beperken en staan voor een groene toekomst. Thuisin biedt om die reden verschillende duurzame producten. Zo kies jij milieubewust en beperk jij je ecologische voetafdruk. Samen maken wij de wereld een beetje schoner!

We streven er dan ook naar om onze collectie met duurzame producten uit te blijven breiden, dat is onze missie. Met producten die beschikken over een cradle to cradle certificaat, gemaakt zijn uit duurzame grondstoffen, CO2 neutraal worden vervoert of met FSC gecertificeerd hout worden geproduceerd. Dat is Thuisin!

Veelgestelde vragen

Deze zijn vaak voorzien van diverse kenmerken waaraan je duurzame producten kan herkennen. Let bijvoorbeeld op FSC-hout, Der Blaue Engel of Cradle to Cradle kenmerken. Zo maak je een groenere keuze.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Behalve dat je hiermee kiest voor een milieubewuste vloer, zijn ze ook mooi! Onze duurzame vloeren collectie Respectables worden CO2 neutraal geproduceerd en kennen een minimale ecologische footprint. En... veel keuze in verschillende vloeren!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!

Absoluut! Een pvc vloer is van zichzelf al behoorlijk duurzaam vanwege de lange levensduur. Daarbij is een pvc met houtlook bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Wil je een duurzame vloer? Bekijk dan ook eens de Thuisin Respectables collectie. Een serie duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu.