Duurzaam

Bij Thuisin hebben wij duurzame producten met liefde voor natuur en milieu. Zo dragen we bij aan een betere en schonere planeet. Ons assortiment bestaat uit duurzaam geproduceerde vloeren, gordijnen, raamdecoratie en verf.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen, wat is er mogelijk?
Bij Thuisin helpen wij graag met het kiezen voor duurzaam. Maar welke keuzes zijn er allemaal op het gebied van duurzaam wonen? Naast groene stroom, water verbruik beperken of het verminderen van CO2 uitstoot is het ook mogelijk om je interieur te verduurzamen.

Veel vloeren, raamdecoratie of verf worden al duurzaam geproduceerd. Elk van deze producten hebben namelijk een levensloop. Duurzame producten zijn tijdens hun verbruik minder belastend voor het milieu.

Ga naar onze duurzame vloeren

Duurzame producten bij Thuisin

Thuisin biedt verschillende duurzame producten, de een is volledig gemaakt van gerecycled materiaal, de ander wordt CO2 neutraal geproduceerd. Wij helpen je graag bij het kiezen voor duurzaam geproduceerde vloeren, raamdecoratie, gordijnen of verf. Zo kies jij milieubewust en beperk jij je ecologische voetafdruk. Samen maken wij de wereld een beetje schoner!


Goed voor het milieu

Wij vinden het belangrijk dat wij de impact op het milieu beperken en staan voor een groene toekomst. We streven er dan ook naar om onze collectie met duurzame producten uit te blijven breiden, dat is onze missie. Met producten die beschikken over een cradle to cradle certificaat, gemaakt zijn uit duurzame grondstoffen, CO2 neutraal worden vervoert of met FSC gecertificeerd hout worden geproduceerd.

Ontdek duurzaam in onze winkels

Veelgestelde vragen

Deze zijn vaak voorzien van diverse kenmerken waaraan je duurzame producten kan herkennen. Let bijvoorbeeld op FSC-hout, Der Blaue Engel of Cradle to Cradle kenmerken. Zo maak je een groenere keuze.

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!