Duurzame producten

Bij Thuisin vind je advies, inspiratie en kwalitatief goede producten. Weet je dat wij ook diverse duurzame producten met liefde voor natuur en milieu brengen? Denk hierbij aan onze eigen Respectables collectie met duurzame vloeren en duurzame gordijnen. Producten bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled materiaal of CO2 neutraal geproduceerd. Daar word je toch blij van? Wij wel!

Duurzaam genieten doe je thuis!

Bij Thuisin ben je aan het juiste adres voor je complete woninginrichting. Onze eigen vakmensen adviseren en inspireren je. En wanneer je een keuze uit onze woninginrichting producten gemaakt hebt, meten wij zelf in, leggen we de vloer en monteren wij de raamdecoratie en gordijnen bij jou thuis.

Duurzaam doen en extra op je energieverbruik besparen? Denk ook aan elektrisch bedienbare gordijnen of raamdecoratie, wij installeren het graag voor je. Kies voor duurzaam in jouw huis!

We worden steeds bewuster van de wereld om ons heen. En steeds meer mensen dragen graag een steentje bij aan een duurzamer en schoner milieu. Nu dus ook IN huis! Met mooie producten waarmee je een minimale ecologische footprint achterlaat.


Ontmoet onze Respectables collectie. Deze exclusieve collectie van Thuisin bestaat uit duurzame vloeren en duurzame gordijnen. Kwalitatief hoogstaande producten voor thuis met respect voor natuur en milieu.

Producten van Europese herkomst, waarmee er bespaart wordt op transport en CO2-uitstoot. Opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die volledig recyclebaar zijn of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. We streven er dan ook naar om onze collectie duurzame producten uit te blijven breiden. Want...ze zijn zo mooi! Kom naar onze winkel en laat je verrassen!

Kom langs in onze winkel

Ons assortiment duurzame producten

Laat je inspireren

Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.
Zoek je inspiratie op het gebied van interieur? Ben je benieuwd naar de komende trends en kan je wel wat tips gebruiken voor je eigen woning? Wij volgen de trends en inspireren je in de breedste zin…
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Deze zijn vaak voorzien van diverse kenmerken waaraan je duurzame producten kan herkennen. Let bijvoorbeeld op FSC-hout, Der Blaue Engel of Cradle to Cradle kenmerken. Zo maak je een groenere keuze.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Behalve dat je hiermee kiest voor een milieubewuste vloer, zijn ze ook mooi! Onze duurzame vloeren collectie Respectables worden CO2 neutraal geproduceerd en kennen een minimale ecologische footprint. En... veel keuze in verschillende vloeren!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!

Absoluut! Een pvc vloer is van zichzelf al behoorlijk duurzaam vanwege de lange levensduur. Daarbij is een pvc met houtlook bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Wil je een duurzame vloer? Bekijk dan ook eens de Thuisin Respectables collectie. Een serie duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu.