Respectables

Respectables is het merk voor duurzamen vloeren geproduceerd met een minimale ecologische footprint. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en mooie marmoleum, laminaat en kurk vloeren. Kies uit prachtige steenlook of houtlook dessins in vele kleuren of ga voor de natuurlijke uitstraling van kurk. Met Respectables kies je voor een duurzaam en mooi interieur bij jou thuis!

Respectables duurzame vloeren

De merknaam Respectables zegt het al, respect voor de natuur en ons milieu, de wereld waarin wij leven en die wij beschermen voor toekomstige generaties, daar hoort een duurzaam leven bij. Kies bewust uit producten die milieuvriendelijk zijn zoals energiezuinige apparaten, meubels van FSC gecertificeerd hout en meer? Bij Thuisin is is duurzaam = stijlvol! De mooiste hout-, steen- en kurklook vloeren uit de Respectables collectie zijn exclusief verkrijgbaar bij Thuisin.

Vloeren geproduceerd van natuurlijke grondstoffen

Al tijdens de productie van een vloer kan je bewuste keuzes maken. De Respectables marmoleum, laminaat en kurk voeren worden geproduceerd van natuurlijke grondstoffen, hernieuwbare materialen. Aan het einde van zijn leven laat jouw duurzame Respectables vloer een minimale ecologische voetafdruk achter want Respectables vloeren zijn volledig recyclebaar.

Kom langs in onze winkel

Kurkvloeren, steen- en houtlook collecties Respectables

Met maar liefst zes collecties zit er altijd een prachtige duurzame vloer voor jou bij:

  • Cork Collection
  • Cork Nature Collection
  • Marmoleum Collection
  • Woods Collection
  • Stone Collection

Alle vloeren zijn in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Denk aan stoere eikenhouten planken, trendy kurk of prachtige grijze vloertegels die op echt natuursteen lijken. Wat is jouw favoriete Respectables collectie? Laat je verrassen door de sfeervolle Respectables vloeren!

Duurzaam wonen met de mooie Respectables clickvloeren

Kies je voor Respectables vloeren dan kies je voor een minimale ecologische voetprint. Want de hernieuwbare grondstoffen komen uit Europese landen waardoor transport en emissie maar een kleine rol spelen.

Het productieproces verloopt zelfs CO2 neutraal, ook een bijdrage aan een beter milieu. Het feit dat je voor een Respectables vloer met praktisch clicksysteem kiest betekent dat er tevens geen lijm nodig is bij het leggen van de vloer.

Bekijk onze duurzame vloeren

Voordelen duurzame Respectables vloeren

Alle vloeren van dit duurzame clickvloer merk zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling. En deze prachtige vloeren kunnen nog veel meer!

Kenmerken duurzame Respectables vloeren

De Respectables vloeren zijn:

  • CO2 neutraal geproduceerd en hebben een Europese herkomst
  • Zijn voorzien van het Forest Stewardship Council (FSC) kenmerk
  • Zijn voorzien van Der Blaue Engel kenmerk
  • Hebben een minimale ecologische footprint
  • Voor elke geplaatste vloer wordt er een boom geplant

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Respectables vloeren? Terecht! De Respectables collectie biedt voor elke woonstijl een prachtige vloer waarmee je in een handomdraai zowel sfeer als ook duurzaamheid in huis haalt.

Maak een afspraak