Op maat laten maken

Je hebt gekozen voor nieuwe jaloezieën voor de benedenverdieping, maar hoe nu verder? Of is het tijd voor de kast op maat voor je wasmachine en droger? In beide gevallen wil je optimaal genieten van je nieuwe aankoop. Dat lukt met Thuisin, wij leveren uitstekende maatwerk producten. Van vloerkleed tot buitenzonwering; wij zorgen dat het perfect is. Hier zie je hoe het werkt.

Wil jij hier ook van af?

Ben jij ook zo ontevreden over die kast die veel meer ruimte in beslag neemt dan nodig? Of de gordijnen die net te ver van de grond af komen? Daar wil je van af! Wanneer je kiest voor producten met standaard maten zul je zien dat:

  • Je meer ruimte gebruikt dan nodig.
  • Ze niet perfect aansluiten op je interieur.
  • De keuze beperkt is.
  • Je weinig ruimte hebt om het product aan te passen op je behoeften.

Ga voor een interieur dat écht mooi is en helemaal af. Bij Thuisin kan je producten op maat laten maken en monteren. Je hoeft dus niet zelf met meetlint en accuboor aan de slag.

Thuisin - gordijnen - Luxflex®

De voordelen van producten op maat

Je interieur is pas compleet als het voldoet aan al jouw specifieke behoeften, dus ook producten die perfect passen binnen jouw interieur. Wij fixen dat voor je met onze producten op maat. Waarom jij zou kiezen voor producten op maat?

Voordelen producten op maat:

  • Je kunt ze personaliseren passend bij jouw stijl.
  • Ze matchen perfect met jouw interieur.
  • Je benut de ruimte beter met maatwerk producten.
  • Je hebt veel keuzevrijheid.
  • Minder materiaalverspilling, oftewel milieubewuster.

Kan je wat hulp en tips gebruiken om makkelijk de juiste combinaties te maken? Wij adviseren je graag rond kleuren, trends en materialen!

Vakmensen in maatwerk!

Raamdecoratie en gordijnen moeten mooi aansluiten en goed vallen, maar ook horren kan je beter op maat maken en laten plaatsen om er zeker van te zijn dat insecten buiten blijven. Daarom is het belangrijk om vakmensen in te schakelen die verstand hebben van deze zaken.

Laat ons inmeten en monteren

Onze vakmensen zijn ervaren professionals die precies weten hoe ze de juiste materialen en technieken moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect aansluit op het kozijnen en dat de gordijnen prachtig in de plooi vallen.

Zit je met een moeilijk te bereiken ramen, kasten onder een schuine wand of een hor voor je draaikiepraam? Wij helpen je graag!

Neem eens een kijkje bij de dichtstbijzijnde Thuisin winkel en ontdek onze op maat gemaakte producten, zoals kasten, horren, elektrische raamdecoratie, gordijnen en vloerkleden.