Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Hoge ramen- hoge raamdecoratie

Wat doe je met die mooie hoge ramen als er teveel licht naar binnen komt? Precies, dan kies je voor hoge raamdecoratie. Wij geven je alvast wat inspiratie!

Gemma Door: Gemma op 15/07/2017

Stel, je hebt een prachthuis gekocht. Oud of nieuw, dat maakt niet uit. Je bent gevallen voor het licht. Het licht wat door de grote en hoge ramen de hele kamer in ‘bloei’ zet. Zomer of niet, jij krijgt er warme gevoelens van. Niet alleen van de pracht en praal van het licht helaas. Nee, letterlijk van de warmte. Want met al dat licht krijg je gratis en voor niets ook hitte. Als je niet van de sambal temperaturen bent is dat niet erg lekker. Dus dááág, daar verdwijnen je schitterende ramen achter een gordijn. Of toch niet? Natuurlijk niet. Ik heb dé oplossing.

Raamdecoratie

Of eerder oplossingen. Eén woord, meerdere toepassingen: raamdecoratie. Vast al eens over nagedacht. Alleen ben je in de tussentijd er al wel achter gekomen dat daar een lengte/hoogte limiet aan zit. Laat dat nou niet helemaal waar zijn. Raamdecoratie kan je namelijk op maat laten maken. Ook voor extra mega super duper hoge ramen.

Zoals je ziet kan je hoge ramen prima bekleden met horizontale jaloezieën, plissés, duettes, paneelgordijnen, lamellen en zelfs shutters. Zelfs mooie gordijnen passen best, voor de avonden en nachten dan welteverstaan.

Als je meer wilt weten over de ultra lange raamdecoratie van Thuisin (en dat wil je) kom dan vrijblijvend bij ons in de winkel langs. Onze adviseurs geven je graag tips, ideeën en advies voor jouw eigen situatie.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging