Raambekleding voor je hoge ramen

Wat doe je met die mooie hoge ramen als er teveel licht naar binnen komt? Precies, dan kies je voor hoge raambekleding. Wij geven je alvast wat inspiratie!

Stel, je hebt een prachthuis gekocht.

Je bent gevallen voor het licht. Het licht wat door de grote en hoge ramen de hele kamer in ‘bloei’ zet. Zomer of niet, jij krijgt er warme gevoelens van. Nu krijg je dat niet alleen van de pracht en praal van het licht, maar ook letterlijk van de warmte. Want met al dat licht krijg je gratis en voor niets ook hitte. Dan wordt ‘t tijd voor iets voor je ramen! En gelukkig heeft Thuisin dat voor je.

Raambekleding voor je hoge ramen

Met raamdecoratie en gordijnen voor je hoge ramen heb je het licht en warmte probleem al voor een groot gedeelte opgelost. Maar bestaat er wel raambekleding voor? Zeker! Raamdecoratie en gordijnen kan je namelijk op maat laten maken. Ook voor extra mega super hoge ramen.

Uit welke hoge raambekleding kies ik?

Zoals je ziet kan je hoge ramen prima bekleden met horizontale jaloezieën, plissés, duettes, lamellen en zelfs shutters. Zelfs alle soorten gordijnen passen voor je hoge ramen.

Als je meer wilt weten over de ‘lange’ raamdecoratie van Thuisin (en dat wil je) kom dan vrijblijvend bij ons in de winkel langs. Onze adviseurs geven je graag tips, ideeën en advies voor jouw eigen situatie.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen

Wat ideaal is wanneer je hoge ramen hebt, is elektrisch bedienbare raamdecoratie. Want als er iets lastig is, dan is het wel het bedienen van je gordijnen en je houten jaloezieën die meters boven je hangen, kom je lastig bij. Daarom kan je ervoor kiezen om je raambekleding bedienen met je smartphone, een afstandsbediening of op spraak. Vraag in de winkel naar alle opties als het gaat om het ‘slim’ bedienen van je raamdecoratie en gordijnen.

Maak een afspraak