Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Luxaflex®

Bij Thuisin hebben wij een groot assortiment van het merk Luxaflex®.

Voor iedereen is er genoeg te kiezen, van sfeervolle shutters tot verduisterende rolgordijnen en van lichtdoorlatende shades tot natuurlijke houten jaloezieën.

Kies elektrische gordijnrails en maak van jouw woning een smart home. PowerView® kan gecombineerd worden met populaire systemen voor huisautomatisering. Informeer nu bij één van onze winkels.

Luxaflex®

Bij Thuisin hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid, kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast is Luxaflex® continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken!

Luxaflex® begon in 1951 met de horizontale jaloezieën van aluminium die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Vanaf daar zijn ze nieuwe producten blijven ontwikkelen zoals de Duette® shades. De producten worden met de hand gemaakt, ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Door de jaren heen is Luxaflex® ook met steeds meer kleuren en dessins gekomen, hierdoor wordt jouw interieur nog meer eigen.

En jouw toekomst begint nu al met de Luxaflex® smart home oplossingen. Want via het draadloze systeem PowerView® Automation is jouw elektrische raamdecoratie op elk moment en vanuit elke plek draadloos via jouw smartphone bestuurbaar. Omdat steeds meer apparaten in huis middels sart home systemen worden aangestuurd is de PowerView® Automation compatibel met systemen voor huisautomatisering. Dit betreft onder andere de Apple Homekit, Google assistant, Amazon Alexa en Logitech.

Bij Thuisin helpen wij jou graag als je vragen hebt rond de elektrische gordijnrails van Luxaflex®, wij zijn thuis in smart home oplossingen.

Collecties raamdecoratie van Luxaflex®

Shutters

Ben je op zoek naar sfeervolle en elegante raamdecoratie? Denk eens aan shutters. Deze worden altijd op maat gemaakt zodat deze perfect passen voor jouw raam. Shutters zijn geschikt voor hoge ramen, kleine ramen, diepe ramen, draai-kiepramen en speciale vormen. Wij plaatsen shutters zowel in als op het kozijn. Luxaflex® kent 3 type shutters; hardhout, kunststof en mdf.

Voor badkamers en keukens zijn de kunststof shutters ideaal. Keuze in vele kleuren (ook RAL) en in stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen én in vijf lamelbreedtes! Welke kies jij?

Horren

Naast de collectie raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook horren. Een hor is ideaal tegen vliegen en muggen in huis. Ze hebben horren voor je ramen en deuren, in verschillende opties.

Wil je meer zien van de collecties van Luxaflex®? Kom gerust een langs in een van onze winkels.

MegaView®

Luxaflex® heeft voor jaloezieën ook een speciaal systeem bedacht. Door een speciale constructie ‘plakken’ de lamellen in horizontale stand per twee bij elkaar, waardoor er nog meer licht doorheen komt. Extra zicht naar buiten, lichtinval en privacy wordt allemaal gecreëerd met MegaView®.

PowerView® Automation

Luxaflex® heeft ook een Hub (PowerView® Automation) op de markt gebracht. Dit apparaatje zorgt er niet alleen voor dat jij vanaf de bank je raamdecoratie elektrisch kan bedienen, maar ook wanneer jij op vakantie bent toch de gordijnen open en dicht gaan! Dit apparaat is te bedienen via een App op je smartphone of tablet.

Kom gerust eens kijken bij een van onze Thuisin winkels bij jouw in de buurt om de producten van Luxaflex® te zien, te proberen en te kijken welk product iets aan jouw interieur toevoegt.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging