Zelfklevende, stijlvolle en zonwerende raambekleding: dat zijn Squids

Squid, niet echt een naam waarbij je gelijk de link legt naar raambekleding. Maar dat is het wel. Nog redelijk nieuw, dus niet zo gek dat je niet weet waar ik het over heb. Tijd om je bij te praten, want die Squids zijn verrekte handig voor alle seizoenen!

Squids zijn net als plakfolie, maar dan anders

Ken je die folie dat je op de ramen plakt voor meer privacy? In feite lijkt het hier wel een beetje op, alleen is het totaal iets anders. Lekker vaag hè? Enige overeenkomst is dat je het ‘plakt’ op je ramen. En plakt tussen aanhalingstekens, want Squid raamtextiel plakt niet.

Squids zijn zelfklevend en hechten zich door het materiaal op je raam. Maar met Squid heb je meer dan alleen zelfklevend ‘plakfolie’. Dus even een paar voordeeltjes op een rij:


1. Squid raamfolie is veelzijdig en eenvoudig

Squid kan je op elk type en vorm raam aanbrengen in welke kamer dan ook. Het vocht- en hittebestendige textiel is uitermate geschikt voor maatwerk. Heb je een rond, vierkant, driehoekig raam? Geen punt met Squids, je snijdt het textiel namelijk zelf exact op maat. Durf je het niet aan? Dan komen wij met liefde je Squid op maat maken. Squid raamfolie is zelfs voor de badkamer geschikt!

Laat je ontzorgen!

2. Squid raamtextiel is onwijs stijlvol

Met Squid haal je gelijk een bak vol met stijl in je huis. Het textiel geeft een natuurlijke uitstraling aan je kamer. Passend in ieder interieur en geschikt voor welke stijl je ook hebt. Zeker door de opties in diverse lichte natuurlijke kleuren als wit, crème, beige, bruin en taupe. Wist je dat je Squid raamfolie geschikt is voor hr++ glas? Dit soort glas zie je vaak bij nieuwbouwhuizen.

Ontdek onze woonstijlen

3. Squids zijn transparant, geven privacy en zijn zonwerend

Voordeel van Squids is dat je overdag met gemak naar buiten kan kijken, maar je de inkijk naar binnen een stuk verminderd. Zelfs voor de zon. Het zal niet gelijk alle zonnestralen weghalen, het filtert wel enorm én het houdt de zonnewarmte wel buiten. Best interessant hè? Wil je nog meer weten of ben je opzoek naar Sqiud raamfolie ervaringen? Stuur dan even een berichtje, dan vertel ik je álles :-). Of stap even bij een Thuisin winkel naar binnen. Dan kan je gelijk voelen waar ik het over heb.

Trends en tips volgen? Met onze nieuwsbrief!
Bo
Geschreven door
Bo

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Bo