Montage

Nadat je advies hebt gekregen en inspiratie hebt opgedaan, kies je uiteindelijk het product dat bij jou en je woonstijl past. Of het gaat om een nieuwe duurzame marmoleum vloer, top down - bottom up duettes of een schuifdeurkast op maat, wij komen bij je thuis opmeten en monteren. Zo weet je zeker dat we de juiste hoeveelheid en het juiste formaat bestellen. Wij leggen je nieuwe vloer, zorgen dat de raamdecoratie en gordijnen perfect hangen en gaan pas weg als jij tevreden bent over jouw kast op maat. Dat noemen wij; ontzorgen!

Montage van kasten, gordijnen en meer

Want als je je keuze hebt gemaakt voor de nieuwe vloer, mooie raamdecoratie of gordijnen of bepaald hebt welke kast op maat je wilt, dan wil je ook dat het perfect gelegd, gehangen of gemonteerd wordt. En wat dacht je van akoestische panelen voor je wand, ook zo'n maatwerk klusje. Hoe dan ook, bij de montage van al deze producten komt nog wel wat kijken.

Hoe meet je raamdecoratie of horren?

Stel; je kiest een visgraat pvc vloer, dan moet je er niet aan denken dit zelf te leggen, toch? Hoe weet je hoeveel pvc je nodig hebt en dat egaliseren? Het leggen van (pvc) vloeren is een vak apart. Dat láát je natuurlijk doen! En de houten jaloezieën in de aanbouw in combinatie met de wavegordijnen voor de tuindeuren, hoe krijg je die netjes gehangen? En hoeveel stof heb je dan exact nodig, inclusief de gordijnplooi die je kiest?

Gordijnen inmeten en monteren is niet voor iedereen weggelegd. Laat het daarom het inmeten en monteren van raamdecoratie en gordijnen over aan onze vakmensen. Kom naar onze winkel, wij vertellen je er graag alles over!


Meten en monteren

Een kast op maat monteren bijvoorbeeld. In de berging wil je een wandvullende wasmachinekast waarbij de wasmachine en droger op hoogte geplaatst worden. Een toffe kast met draaideuren inclusief soft closing. Heel mooi, mits goed gemonteerd! Want als je een kast op maat laat maken, laat het dan door ons perfect afgewerkt worden.

Montage zonnescherm

Heb je geen tijd, of je durft het niet aan om zelf de maten van je buitenzonwering op te meten, ook dan is Thuisin er voor je. Buitenzonwering is er in vele soorten. Hoe weet je welke bij jouw huis past en wat er mogelijk is? En als je dan kiest voor bijvoorbeeld een knikarmscherm, heel mooi en functioneel, maar dan hangt het nog niet. Heb je enig idee hoe je dat aanpakt? Wij wel!

Want als jij hebt uitgezocht welke vloer, gordijnen of raamdecoratie je wilt, dan komen we bij je langs om de exacte maten op te meten. Ook wanneer je kiest voor een kast op maat, buitenzonwering, zwarte of witte stalen deuren of horren. Zo weet je zeker dat het precies past. We laten het dan op die maat door de fabrikant maken. Extra service en meer zekerheid. Onze vakmensen draaien daar hun hand niet voor om en zo geniet jij optimaal van je nieuwe woninginrichting.

Onze service

Wanneer je keuze gemaakt is maken wij vervolgens een afspraak voor het leggen van je nieuwe vloer, het hangen van je raamdecoratie of gordijnen of het monteren van je kast op maat, stalen deuren, horren en buitenzonwering. En kies je voor Slimmer Wonen, ook dan gaan we pas weg als jij tevreden bent. Zo hoort het volgens ons.

Thuisin adviseert, inspireert, meet, monteert en biedt service en ontzorging. Word je hier blij van, maak dan eenvoudig een afspraak!

Laten monteren door Thuisin

Kom langs voor meer advies
Maak een afspraak