Landelijk

De landelijke stijl is een ultieme natuurlijke stijl. Je gooit het liefst je huis vol met schapenvellen, linnen en hout. Een beetje natuur in je woning staat niet verkeerd. Robuuste en doorleefde accessoires met een verweerde look. Sierlijke spiegels en vazen, smeedijzeren lampen en gehaakte plaids. En vergeet de foto’s niet! Dat past perfect in de landelijke stijl!

Jouw hart ‘klopt’ bij de landelijke stijl

Lukt het je om oude balken in het huis te laten zien: doe dat dan ook. Onafgewerkt, eventueel gebeitst hout is op en top landelijk. Meubels zijn vaak in dezelfde rustige tinten. Niet strak, maar ‘ploffig’. Het interieur nodigt je uit om te relaxen. Een grove bank in een natuurlijk vorm. Tafels & kasten van hout met zo her en der een ‘bol’ bij de poten. Strakke lijnen zijn not done bij de landelijke woonstijl. Je eetkamer stoelen hebben een aaibare stof met drukknopen of kussens van linnen met lintjes.

Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de landelijke stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de jouw gekozen stijl passen. Waar wacht je nog op en maak een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Maak een afspraak

Landelijke stijl verf & behang

Qua kleuren houd je het rustig in de landelijke stijl. Veel wit, grijs, bruin en taupe. Ook zie je steeds meer de vergrijsde groentinten terugkomen in een landelijk interieur. Ga aan de slag met krijtverf of kalkverf op de muur. De matte afwerking past perfect in dit interieur. De landelijke stijl is rustig qua kleur, maar kan zich uitspreken door de teksten op de muren, of op de accessoires in huis. Dat kan je prima oplossen met behang. Wil je graag behang in de landelijke stijl? Ga dan voor rustig behang in effen niet al te uitgesproken kleuren. Laat je inspireren qua kleur en behang bij Thuisin.


Ontdek de kleuren

Raamdecoratie en gordijnen

Ultiem landelijke raamdecoratie zijn de shutters. De van hout gemaakte raambekleding straalt echt landelijk uit. Zijn shutters een stapje te ver voor je? Dan zijn houten jaloezieën een goed alternatief. Verder passen linnen vouwgordijnen in lichte kleuren ook perfect. Hetzelfde geldt voor gordijnen in dezelfde lichte stof. Meer zien en voelen? Kom dan naar Thuisin!

Ontdek onze raamdecoratie

Vloeren

Op de vloeren van een landelijke inrichting zien we veelal hout of steen en dan veelal een vloer met een lichte grijstint of offwhite waar je de versleten plekken ziet. Wist je dat je deze vloeren zeer goed kunt nabootsen met pvc of laminaat? Zo heb je een onderhoudsvrije en meer betaalbare vloer in je landelijke huis.

Bekijk onze vloeren