Gordijnen voor in de badkamer

Wat hang je voor je badkamer raam? Dat is een goede vraag, want een badkamer is een vochtige ruimte. De raambekleding die je kiest, mag daarom extra aandacht hebben, want het moet wel vochtbestendig zijn. Wie denkt dat je keuze dan beperkt is, wordt aangenaam verrast. Ook in de badkamer kun je namelijk heel goed allerlei soorten jaloezieën, plissés, rolgordijnen, shutters of duettes hangen. Bij Thuisin weten wij er alles van!

Vochtbestendige gordijnen badkamer

Hoe goed je de badkamer ook ventileert en al staat de hele dag het raam op een kier; vochtig is het er altijd. Al is het voor een korte tijd. Het is dus belangrijk dat je de juiste raambekleding kiest die tegen vocht kan. Er is namelijk niets vervelender dan dat na een lekkere lange douche ook de stoffen gordijnen helemaal nat zijn of je jaloezieën op den duur krom trekken. Informeer er naar in onze winkel!

Badkamer gordijnen op maat

Als je kiest voor op maat gemaakte gordijnen voor de badkamer, dan passen ze altijd perfect. Ook voor ramen met een bijzondere afmeting, draaikiep ramen of grote ramen. Bij Thuisin denken wij mee over bediening- en ophangsystemen. Wij adviseren en inspireren je graag en weet je dat we ook inmeten en monteren? Alles onder één dak! Je kan trouwens ook voor je babykamer gordijnen en keuken gordijnen bij ons terecht!

Bekijk meer in onze winkel
Badkamer gordijnen Thuisin

Soorten gordijnen badkamer

Welke gordijnen kunnen tegen vocht en geven privacy? Dat laatste is niet geheel onbelangrijk in de badkamer. Je kan kiezen voor jaloezieën van kunststof, aluminium, bamboe of hout. Houten jaloezieën zijn mooi en momenteel heel populair. Perfect voor de badkamer, zeker wanneer je ervoor zorgt dat ze niet direct in contact komen met spatwater en de badkamer altijd goed ventileert.

Ook shutters, plissés, duettes of rolgordijnen zijn geschikt voor de badkamer. Je kan kiezen voor vochtbestendige stoffen en zeker bij goede ventilatie heb je een ruime keuze in soorten, kleuren, dessins en materialen. Vraag ernaar in onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak
Badkamer gordijnen Thuisin

Blogs

Als je raam een oog was, wat zouden gordijnen dan zijn? Ik zeg: de mascara en oogschaduw voor je raam. Waarom? Gordijnen maken de ramen pas echt af. Je kiest uit de mooiste gordijnstoffen, van…
Ik word wakker, niet van de wekker maar van die ene felle zonnestraal die ongevraagd door het kiertje glipt, daar tussen het raamkozijn en mijn oude, geliefde rolgordijn. ZUCHT... de wekker zegt 6:15…
Oké, je hebt besloten dat je nieuwe gordijnen wilt. En nu? Het voelt nog net niet alsof je bij First Dates zit; wat ga je nu doen en wat moet je verwachten? Het liefst heb je natuurlijk dat het in 1…
Het is 17:00 uur op zaterdagmiddag en al helemaal donker terwijl ik door de kou van kraampje naar kraampje slenter, op een gezellige kerstmarkt in Duitsland. De geur van gegrilde Bratwurst en zoete…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja! Sterker nog, dit staat fantastisch! Belangrijk is dat je de badkamer goed ventileert en de houten jaloezieën niet in direct contact komen met spatwater. (Anders kunnen ze wellicht kromtrekken). En weet je dat houten jaloezieën ook geschikt zijn voor draaikiep ramen?

Ja! Zowel plissés als duettes zijn geschikt. Hiermee weer je de zon en inkijk in je badkamer en ze worden op maat gemaakt voor elk raam. Ventileer je badkamer goed. Meer weten? Bezoek onze winkel!

Ja! Een rolgordijn is geschikt als raambekleding in de badkamer. Zeker als je voor een vochtbestendige stof kiest. Rolgordijnen passen voor nagenoeg elk raam; klein of groot, hoog of draaikiep. Bekijk de mogelijkheden in onze winkel!

Bij Thuisin! Wij hebben allerlei soorten jaloezieën, plissés, rolgordijnen, shutters of duettes geschikt voor de badkamer en op maat gemaakt. En wij hebben ook gordijnen geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, enz. enz.

Je kan je afvragen of hele lange stoffen gordijnen handig zijn. Hoewel in principe er heel veel mogelijk is als je maar de juiste stof kiest en de ruimte goed ventileert. Bij Thuisin adviseren wij je graag!

Er zijn veel verschillende gordijnen mogelijk voor de badkamer. Denk aan allerlei soorten jaloezieën, plissés, rolgordijnen, shutters of duettes. Vraag naar vochtbestendige materialen en ventileer de badkamer altijd goed. Alles kan op maat gemaakt. Natuurlijk bij Thuisin!

Meer weten over badkamer gordijnen?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen