Verduisterende gordijnen

Om heerlijk uit te kunnen slapen of onbezorgd van je film te genieten, kies je voor verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen maken namelijk, zoals de naam al verklapt, een kamer helemaal donker, zodat jij in het weekend niet om 6 uur 's ochtends al wakker wordt. De mooiste verduisterende gordijnen vind je bij Thuisin!

Gordijnstof verduisterend

Als je kiest voor een gordijnstof die verduisterend is, kies je voor een gordijn die dichter gewoven is. De vezels waarmee de gordijnstof gewoven is, is bovendien veel dikker. Hierdoor is het voor licht moeilijker om door het gordijn door te dringen en kan je een ruimte gemakkelijk donker maken met deze speciale verduisterende gordijnstof.

Gordijnstof die verduistert, helpt bovendien ook bij het warm én koel houden van je huis. De dikke gordijnstof verduistert namelijk niet alleen, maar houdt ook warmte vast en tocht tegen. Hierdoor houd je de kou van het raam tegen, zodat het niet de kamer in kan komen. Dit maakt de gordijnstof die verduisterend is, ook zeer geschikt voor slaapkamers of huizen die wat ouder zijn!

Kom langs in de winkel!

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen zijn gordijnen die een dikke stof hebben en vaak donkerder gekleurd zijn. Ze zorgen voornamelijk voor verduistering, wat ideaal is voor de slaapkamer. Aangezien geen enkel raam hetzelfde is en geen enkel plafond van dezelfde hoogte, kan je voor het mooiste resultaat je verduisterende gordijnen op maat laten maken, want precies passende verduisterende gordijnen staan het mooist. En dat kan bij Thuisin!

Blackout gordijnen

Naast verduisterende gordijnen kun je ook kiezen voor heuse blackout gordijnen! Deze bijzondere gordijnen gaan namelijk nog weer een stapje verder dan verduisterende gordijnen. Aan de achterkant van de blackout gordijnen is namelijk een extra coating aangebracht, die al het licht tegenhoudt.

Op deze manier dringt zelfs het kleinste straaltje zonlicht niet door het gordijn. Met blackout gordijnen kun je dus extra lang in bed blijven liggen in het weekend!

Neem contact met ons op
Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen