Kobe

Kobe staat in de interieur- en lifestyle branche bekend als een van de beste merken voor hoogwaardige gordijnstoffen. De unieke, luxueuze gordijnstoffen in rijke kleuren en dessins worden wereldwijd verkocht en zijn in verschillende transparanties verkrijgbaar. Laat je inspireren en verrassen door de internationale allure van stijlvolle collecties als Artisan, Surfaces, FR FibreGuard en meer!

KOBE Interieur Fabrics

Bij Kobe worden al sinds meer dan 40 jaar vol passie de meest prachtige en unieke stoffen ontwikkeld en geproduceerd. Binnen de interieur branche is Kobe dan ook een van de A-merken voor hoogwaardige gordijnen, wandbekleding en meubelstoffen. De exclusieve gordijnstoffen van Kobe verfraaien huizen, hotels en woningen op de hele wereld. Want de mooie overgordijnen, vitrages of vouwgordijnen in actuele dessins en kleuren worden in meer dan 50 landen verkocht. Interieurexperts zweren bij de eigentijdse collecties.

Welke gordijnen voor welke kamer

Kobe gordijnen collecties

Bij Kobe heeft elke collectie een eigen thema en stijl. De actuele gordijnen zijn geïnspireerd op de globale trends urban living en verbondenheid met de natuur. Zo hebben een aantal recente collecties bijpassende namen als:

 • Earth
 • Surfaces
 • Animal Prints
 • Artisan

Binnen de meeste collectie heb je een enorme keuze aan gordijnstoffen. Van een stof zijn er altijd diverse kleuren beschikbaar, pasteltinten en donkere tinten. Dit geldt ook voor de collecties die een uniek dessin hebben of een apart patroon. Twijfel je nog of je transparante vitrages, verduisterende overgordijnen of sfeervolle inbetweens moet kiezen? Lees dan de tips uit ons blog ‘Keuzestress: welke gordijnen moet ik hebben?’

Maak een afspraak

Duurzaamheid en gordijnstoffen van Kobe

Bij het maken van een nieuwe collectie worden materialen gebruikt als viscose, linnen, polyester en katoen. Afhankelijk van de uitstraling van het gordijn of bepaalde eigenschappen kiezen de raamdecoratie experts van Kobe een bepaalde combinatie van materialen. Zo ontstaan onder andere

 • Transparante vitrages die soepel vallen en glanzen
 • Verduisterende overgordijnen met rijke kleuren en unieke details
 • Linnen vouwgordijnen met een erg natuurlijke uitstraling

Omdat ook bij Kobe duurzaamheid een onderdeel is van het productieproces worden de stoffen deels van gerecycled materiaal gemaakt. Zo is bijvoorbeeld de vitrage stof uit de Mosa collectie van polyester, waarvan 48% gerecycled polyester.

Aan twee creaties in de nieuwe Artisan collectie werd bijvoorbeeld het materiaal Cupro toegevoegd, dit is een garen dat 100% organisch is. En zo zijn er nog meer stoffen die een positieve bijdrage leveren wat betreft duurzaamheid en onze ecologische voetafdruk.

Kobe gordijnstoffen van transparant tot verduisterend

De geweven stoffen zijn in verschillende transparanties verkrijgbaar. Zo is er altijd een prachtige gordijnstof passend bij jouw woonstijl die transparant, semi transparant of verduisterend is. Kobe heeft de mooiste licht doorlatende vitrages voor je woonkamer en tijdloze verduisterende gordijnen voor je slaapkamer. Bij Thuisin komen we graag je inbetweens of vouwgordijnen inmeten, vervolgens worden je gordijnen op maat gemaakt en kan je ze desgewenst door onze vakmensen laten ophangen.

Ultieme gids om jouw gordijnen te wassen

Voordelen Kobe gordijnstoffen

Afhankelijk van de collectie en de stof die je kiest heeft jouw gordijnstof volgende eigenschappen:

 • Gerecycled materiaal
 • Vlamwerend
 • Lichtecht
 • Geschikt voor intensief projectgebruik
 • Geschikt voor vouwgordijn
 • Minimale krimp
 • Brandvertragend

Veel gordijnstoffen zijn er tot een XXL hoogte / breedte van 300 cm. Hierdoor kan je ook voor hoge ramen of een brede schuifpui uit prachtige en unieke gordijnstoffen kiezen. Elk product wordt op maat gemaakt en past perfect bij jouw raam en woonstijl. Ben je benieuwd naar de prachtige gordijnstoffen? Kom naar de showroom van de winkel in jouw buurt om ze te zien en voelen! Wil je informatie? Kom langs in onze winkel!

Kom langs in onze winkel