Raamdecoratie en gordijnen? Nu 3x de mooiste mix!

Ik word wakker, niet van de wekker maar van die ene felle zonnestraal die ongevraagd door het kiertje glipt, daar tussen het raamkozijn en mijn oude, geliefde rolgordijn. ZUCHT... de wekker zegt 6:15 uur, ik had nog een uurtje langer kunnen dromen. Lukt me toch niet meer want jeetje die duif met haar ‘roekoe’ kan ik wel schieten... Conclusies: opstaan + tijd voor iets nieuws. Doe mij maar raamdecoratie op maat, voor langslapers :)

Raamdecoratie type langslaper of zonaanbidder?

Wat ben jij? Die vraag is heel belangrijk bij het kiezen van raamdecoratie. Het antwoord verschilt vaak per kamer.

Langslaper

Als we het over de slaapkamer hebben, hoe verduisterend mag het zijn?

Zonaanbidder

Verduisteren wil je ook als je in de woonkamer lekker tv ligt te kijken. Slecht nieuws voor alle zonaanbidders die van de 3-zits bank een ligbed maken en lekker in de zon bakken – wil je tv kijken moeten de gordijnen dicht anders is het scherm een grote spiegel…

De oplossingen

Gelukkig hebben de wijze raamdecoratie ontwikkelaars van BeCe, Holland Haag, Luxaflex®, Multisol, Vadain... voor alles een oplossing. Ook voor jou? Zekers!

Ik sluis je nu door de keuze-jungle naar 3 supermooie combinaties :)

Wat is de perfecte raamdecoratie voor privacy én daglicht?

Nou ben ik fan van gordijnen, maar die kunnen niet zo veel, ze staan of open of dicht. Dus gordijnen en raamdecoratie combineren, zou dat mooi staan? Je kijkt er elke dag naar, wat is de beste oplossing? Bovendien is alleen het kiezen van gordijnen een dagtaak, want je hebt:

STOP! Wij doen even een stap terug naar de kamer, dat is makkelijker. Ik heb het uitgezocht. Speciaal voor jou: 3x de mooiste combinatie van raamdecoratie en gordijnen.

Ontdek raamdecoratie op maat

1. Woonkamer raamdecoratie inspiratie

De woonkamer moet gezellig, ja dat moet gewoon. Een knusse gordijnstof met een fijne structuur, aaibaar, natuurlijk, die moet je hebben.

Mix: vouwgordijn + overgordijnen

Deze sfeer creëer je met de combinatie van stoffen vouwgordijnen en prachtig golvende overgordijnen. Dan heb je knusheid en privacy bij elkaar. Overdag geniet je van je uitzicht, ’s avonds doe je de boel lekker dicht.

Meer woonkamer gordijnen

2. Slaapkamer gordijnen inspiratie

Of je nou een langslaper of die energieke vroege vogel bent, je rust het beste uit in het donker. Met verduisterende rolgordijnen op maat sluit je daglicht en maneschijn buiten.

Mix: rolgordijn + vitrages

Maar eerlijk is eerlijk, zelfs een rolgordijn in je favoriete kleur is vooral erg functioneel. Dus we hangen er vitrages bij voor de sfeer.

En mag het een vleugje romantisch? Wat dacht je van privacy met 1 druk op de knop? Leg jezelf in de watten met elektrisch bedienbare raamdecoratie, romantischer kan het niet ;)

Ontdek elektrische raamdecoratie

3. De top raamdecoratie combi voor elke kamer

Wat wil je voor elke kamer? Verduisteren, sfeer, de mooiste lichtinval bepalen, dat dus. Dan geef ik je jaloezieën, bepaal de stand van de lamellen en maak het zo licht of donker als je zelf wilt.

Mix: jaloezie + inbetweens

Houten jaloezieën passen bij een natuurlijke stijl, voor een stoere of moderne woonstijl kies je aluminium jaloezieën. Verhoog de sfeer met inbetweens, die zijn luchtiger dan overgordijnen en niet zo fluffy als vitrages.

Maatwerk? Ontdek onze service!

De perfecte gordijnen en raamdecoratie mix & match

Heb je jouw perfecte raamdecoratie combinatie net zien staan? En ben je benieuwd naar de opties voor jouw ramen? Of wil je jouw ideeën bespreken, want er zijn natuurlijk ook nog plissés, duettes, multishades, raamdecoratie voor draaikiep ramen

Raamdecoratie op maat

Kortom duik gewoon met een van de adviseurs de gordijnstalen in en mix & match erop los met alle raamdecoratie soorten.

Kies uit vele kleuren, dessins en materialen, dat is het voordeel van raamdecoratie en gordijnen op maat. Zo creëer je jouw unieke mix.

Op naar jouw mooiste raamdecoratie combi, je ontdekt hem nu in de winkel!

Laat je adviseren in de winkel

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin