Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat past precies voor je ramen en/of deuren. Onze adviseurs komen bij je thuis om de maten exact op te meten, zodat jij kan genieten van raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing voor ramen in je gehele woning. Zo biedt raambekleding privacy, geeft het de nodige zonwering en isoleert je woning of het nu koud of warm is. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen in je kamer, terwijl je met raamdecoratie in je slaapkamer het donkerder maakt, voor meer rust.

Raamdecoratie op maat is raamdecoratie die precies past voor je ramen. Geen standaard afmetingen waar je net een paar centimeter te kort komt. Of juist net iets te groot en je zelf de schaar moet pakken om het passend te maken. Zonder kiertjes, zonder teveel stof: gewoon passend. Dat is de raamdecoratie op maat van Thuisin.

Raamdecoratie inmeten

Thuisin komt bij jou thuis om je ramen en deuren voor je raamdecoratie op te meten. Je kan kiezen voor raamdecoratie in- of op de dag. Je voorkeur kan je doorgeven aan de adviseur die bij je thuis komt. Na het opmeten bestellen wij je gekozen raamdecoratie product(en) en komen wij op een afgesproken tijdstip deze zo strak mogelijk monteren. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie die je hebt gekozen ook echt de raamdecoratie op maat is.

Speciale afmetingen op maat

Welke afmeting of vorm je raam ook heeft, Thuisin heeft een passende oplossing voor je raamdecoratie. Zelfs voor ronde en schuine ramen. Vraag naar alle mogelijkheden van aparte vormen van je raam of ramen in onze winkel.

Raamdecoratie op maat varianten

Bij Thuisin kan je alle raamdecoratie op maat laten maken. Duettes, plissés, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, lamellen, rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, shutters en multishades. Al deze opties zijn te verkrijgen in verschillende stoffen. Verduisterend, wat ideaal is voor op je slaapkamer. Transparant voor als je voldoende licht in huis wilt hebben. Met semi-transparante raamdecoratie heb je licht in huis en de nodige privacy. Al deze stoffen zijn op maat te verkrijgen. Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties precies op maat.

Wij hebben een uitgebreide collectie raamdecoratie op maat, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin.

Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden voor jouw raamdecoratie op maat.

Meer weten over raamdecoratie op maat?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen