Rolgordijn op maat

Een rolgordijn wil je recht en strak voor je ramen hebben. Laat ze inmeten en monteren door Thuisin. Zo heb je je rolgordijnen precies op maat en prefect passend.

Inmeten en monteren

Een rolgordijn moet perfect passen voor je raam. Of je het nu op het kozijn plaatst, of erin. Om zeker te weten dat het past, komen we graag bij je thuis om de ramen en/of deuren op te meten. Zo weten we hoeveel exact hoe groot het rolgordijn moet zijn. Ieder rolgordijn is maatwerk, geen enkel raam of kozijn is gelijk. Het rolgordijn zelf bijknippen is verleden tijd, wij zorgen ervoor dat dat niet meer nodig is. Zo streven we naar het beste resultaat voor jouw rolgordijnen, in welke kamer van je woning dan ook.

Zeker weten dat alles goed komt te hangen? Laat je rolgordijnen dan monteren door één van onze vakmensen. Zij zorgen ervoor dat je rolgordijnen recht hangen en naast langs elkaar. Zelf geen gedoe met meetlinten, boren en ‘handjes te kort’. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden.

Oplossing voor je ramen

Rolgordijnen zijn een simpele maar toch mooie oplossing voor al je ramen in je gehele woning. Ze zijn sfeervol, bieden privacy, geven de nodige zonwering en isoleren je woning of het nu koud of warm is. Rolgordijnen op je slaapkamer is een perfecte manier om te verduisteren.

Een rolgordijn moet perfect passen voor je raam. Zonder kiertjes, zonder teveel stof: gewoon passend. Dat zijn de op maat gemaakte rolgordijnen van Thuisin.

Speciale afmetingen?

Geen raam of deur is te gek voor op maat gemaakte raamdecoratie. Thuisin komt bij jou thuis om je ramen en deuren voor je rolgordijnen op te meten. Je kan kiezen voor rolgordijnen in- of op de dag. Je voorkeur kan je doorgeven aan de adviseur die bij je thuis komt. Na het opmeten bestellen wij je gekozen rolgordijnen en komen wij op een afgesproken tijdstip deze zo strak mogelijk monteren. Zo weet je zeker dat de rolgordijnen die je hebt gekozen ook echt het rolgordijn op maat is.

Welke afmeting of vorm je raam ook heeft, Thuisin heeft een passende oplossing voor je rolgordijnen. Zelfs voor ronde en schuine ramen. Vraag naar alle mogelijkheden van aparte vormen van je raam of ramen in onze winkel.

Rolgordijn varianten

Rolgordijnen zijn in verschillende stoffen te verkrijgen. Verduisterend, wat ideaal is voor op je slaapkamer. Transparant voor als je voldoende licht in huis wilt hebben. Met semi-transparante raamdecoratie heb je licht in huis en de nodige privacy. Naast de gewone rolgordijnen hebben wij ook multishades in onze collectie. Deze multishades, ook wel duo-rolgordijnen genoemd, hebben een dubbele laag stof die in banen over elkaar heen vallen. De achterkant is transparant en de voorkant verduisterd. Zo kan je spelen met je rolgordijnen met het licht en de privacy. Al deze stoffen zijn op maat te verkrijgen. Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties precies op maat.

Wij hebben een uitgebreide collectie rolgordijnen, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin. Kijk hier voor onze totale collectie rolgordijnen, of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer over rolgordijnen op maat

Op maat knippen?

Rolgordijnen op maat knippen is verleden tijd. Je investeert in goede raamdecoratie, dan ga je dat toch niet verknippen? Bij Thuisin wordt alles op maat gemaakt. Een monteur komt bij jou thuis om de maten op te nemen en monteert alles tot in detail. Zo ben jij verzekerd van het beste resultaat.

Wat kost een rolgordijn op maat?

Er is geen vaste prijs voor rolgordijnen op maat, omdat ze uiteraard op maat gemaakt worden. Daarnaast zijn er veel andere zaken die de prijs bepalen, zoals kleur, stof en bediening. Voor de precieze prijs verwijzen we je naar de dichtstbijzijnde Thuisin winkel.

Is een rolgordijn op maat ook verduisterend?

Zeker, rolgordijnen op maat zijn zowel verduisterend als deels transparant verkrijgbaar. Verduisterende rolgordijnen zijn veelgebruikt en ideaal in de slaapkamer. De stof heeft namelijk aan de achterzijde een speciale coating, die ervoor zorgt dat er geen licht doorheen komt.

Blogs

Lamellen zijn een eeuwenoude bekende raamdecoratie. Ze staan bekend om onder andere hun uitstraling én functionaliteit. Maar wist jij dat jij je lamellen ook heel simpel kunt schoonmaken en…
Ben je al een tijdje aan het overwegen om duettes toe te voegen aan je interieur, maar ben je nog niet helemaal zeker of het aan je wensen voldoet? Blijf dan zeker lezen! In deze blog duiken we…
De zomer is in volle gang en we willen niets liever dan genieten van de warme zonnestralen en verkoelende briesjes. Maar laten we eerlijk zijn, niets kan de zomerse sfeer zo snel verpesten als…

Meer weten over rolgordijnen op maat?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak
Laat je terugbellen