Transparante rolgordijnen

Voor jouw rolgordijnen kies je uit de meest diverse stoffen en dessins. En je kan er ook voor kiezen hoe transparant of doorzichtig jouw rolgordijn is. Inkijk weren, voldoende licht in huis én ook nog naar buiten kunnen kijken, daarvoor heb je transparante rolgordijnen!

Transparante rolgordijnen op maat bij Thuisin, hoe zit dat?

Wil je graag spelen met licht en zo privacy en ook sfeer creëren? Dan kun je kiezen voor een transparant rolgordijn.

Want rolgordijnen zijn er niet alleen maar als verduisterende versie. Zijn jouw rolgordijnen transparant dan betekent dit, dat je wél van je privacy geniet en tegelijk inkijk weert. Ideaal voor jouw keuken of woonkamerraam.

Kies bij Thuisin uit het ruime assortiment aan transparante of semi transparante stoffen voor rolgordijnen op maat in elke gewenste kleur. Voor een speels of meer landelijk effect kan je dit type raamdecoratie goed combineren met overgordijnen.

Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Bekijk ze in onze winkel

Rolgordijnen; transparant of semi transparant?

Het meest verkochte type raamdecoratie is een rolgordijn, praktisch, op maat te maken, in te korten en meestal verduisterend. Is dit jouw ideale raambekleding maar wil je graag lekker naar buiten kijken? Dan is een transparant rolgordijn jouw beste oplossing. De lichte en doorzichtige stof werkt sfeerverhogend voor je kamer.

En als je precies tussen verduisterend en transparant in wilt gaan zitten dan zijn er ook semi transparante rolgordijnen in alle soorten, maten en trendkleuren verkrijgbaar. Het voordeel van licht doorzichtige raambekleding is, dat het felle zonlicht wordt gefilterd. Er komt aangenaam veel daglicht je kamer binnen. En voorbijgangers kunnen niet ongehinderd in je woonkamer of slaapkamer kijken.

Rolgordijnen transparant en op maat

Wanneer je over de stof en kleur uit bent dan kan je jouw raamdecoratie door onze vakmensen in laten meten. Transparante rolgordijnen worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker, dat jouw nieuwe raamdecoratie perfect aansluit bij de afmeting van je ramen. Ook het monteren van jouw maatwerk rolgordijn mag je door ons laten uitvoeren.

Maak een afspraak

Is een transparant rolgordijn duurzaam?

Elke vorm van raambekleding is duurzaam omdat je het warmteverlies via de ramen beperkt. Ook met transparante rolgordijnen op maat zorg je ervoor dat de hitte van buiten gereduceerd wordt. En in de winter verdwijnt de warmte niet zomaar via de koude ramen naar buiten.

Ook het materiaal kan duurzaam zijn, zo kan je voor cradle to cradle geproduceerde transparante stoffen kiezen voor je rolgordijnen. En er zijn gordijnstoffen gemaakt van natuurlijke materialen, denk aan linnen of zijde. Bij Thuisin hebben wij onder andere transparante rolgordijnen van Luxaflex® in het assortiment, hun verantwoorde productietechnieken zijn gecertificeerd, nog een duurzaam aspect.

Wil je meer duurzaamheid of energiebesparing dan kies je voor elektrische rolgordijnen. Die bedien je via een app op je mobieltje of je koppelt jouw transparante rolgordijnen aan een weer-app. Schijnt de zon en is het 20 graden? Dan gaat jouw raamdecoratie automatisch dicht en bescherm je jouw kamer tegen de hitte. Wil je meer weten? Lees hier alles over PowerView® of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek in de Thuisin showroom bij jou in de buurt.

Blogs

Leuk zeg! Je gaat nieuwe raamdecoratie uitkiezen. Een leuke klus, als je een beetje weet wat je wilt. Heb je nou werkelijk geen idee wat je mooi vindt? Ga naar onze winkel voor advies en inspiratie.…
De zomer; ik ben er geen fan van, het drukste seizoen van het jaar. Hoezo? In de 3 weken voorafgaand aan de zomervakantie moet iedereen nog een kinderverjaardag of tuinfeestje er doorheen jassen, hoe…
Ik word wakker, niet van de wekker maar van die ene felle zonnestraal die ongevraagd door het kiertje glipt, daar tussen het raamkozijn en mijn oude, geliefde rolgordijn. ZUCHT... de wekker zegt 6:15…

Meer weten over transparante rolgordijnen?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen