Transparante rolgordijnen

Voor jouw rolgordijnen kies je uit de meest diverse stoffen en dessins. En je kan er ook voor kiezen hoe transparant of doorzichtig jouw rolgordijn is. Inkijk weren, voldoende licht in huis én ook nog naar buiten kunnen kijken, daarvoor heb je transparante rolgordijnen!

Transparante rolgordijnen op maat bij Thuisin, hoe zit dat?

Wil je graag spelen met licht en zo privacy en ook sfeer creëren? Dan kun je kiezen voor een transparant rolgordijn.

Want rolgordijnen zijn er niet alleen maar als verduisterende versie. Zijn jouw rolgordijnen transparant dan betekent dit, dat je wél van je privacy geniet en tegelijk inkijk weert. Ideaal voor jouw keuken of woonkamerraam.

Kies bij Thuisin uit het ruime assortiment aan transparante of semi transparante stoffen voor rolgordijnen op maat in elke gewenste kleur. Voor een speels of meer landelijk effect kan je dit type raamdecoratie goed combineren met overgordijnen.

Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Rolgordijnen; transparant of semi transparant?

Het meest verkochte type raamdecoratie is een rolgordijn, praktisch, op maat te maken, in te korten en meestal verduisterend. Is dit jouw ideale raambekleding maar wil je graag lekker naar buiten kijken? Dan is een transparant rolgordijn jouw beste oplossing. De lichte en doorzichtige stof werkt sfeerverhogend voor je kamer.

En als je precies tussen verduisterend en transparant in wilt gaan zitten dan zijn er ook semi transparante rolgordijnen in alle soorten, maten en trendkleuren verkrijgbaar. Het voordeel van licht doorzichtige raambekleding is, dat het felle zonlicht wordt gefilterd. Er komt aangenaam veel daglicht je kamer binnen. En voorbijgangers kunnen niet ongehinderd in je woonkamer of slaapkamer kijken.

Rolgordijnen transparant en op maat

Wanneer je over de stof en kleur uit bent dan kan je jouw raamdecoratie door onze vakmensen in laten meten. Transparante rolgordijnen worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker, dat jouw nieuwe raamdecoratie perfect aansluit bij de afmeting van je ramen. Ook het monteren van jouw maatwerk rolgordijn mag je door ons laten uitvoeren.

Is een transparant rolgordijn duurzaam?

Elke vorm van raambekleding is duurzaam omdat je het warmteverlies via de ramen beperkt. Ook met transparante rolgordijnen op maat zorg je ervoor dat de hitte van buiten gereduceerd wordt. En in de winter verdwijnt de warmte niet zomaar via de koude ramen naar buiten.

Ook het materiaal kan duurzaam zijn, zo kan je voor cradle to cradle geproduceerde transparante stoffen kiezen voor je rolgordijnen. En er zijn gordijnstoffen gemaakt van natuurlijke materialen, denk aan linnen of zijde. Bij Thuisin hebben wij onder andere transparante rolgordijnen van Luxaflex® in het assortiment, hun verantwoorde productietechnieken zijn gecertificeerd, nog een duurzaam aspect.

Wil je meer duurzaamheid of energiebesparing dan kies je voor elektrische rolgordijnen. Die bedien je via een app op je mobieltje of je koppelt jouw transparante rolgordijnen aan een weer-app. Schijnt de zon en is het 20 graden? Dan gaat jouw raamdecoratie automatisch dicht en bescherm je jouw kamer tegen de hitte. Wil je meer weten? Lees hier alles over PowerView® of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek in de Thuisin showroom bij jou in de buurt.

Blogs

Lamellen zijn een eeuwenoude bekende raamdecoratie. Ze staan bekend om onder andere hun uitstraling én functionaliteit. Maar wist jij dat jij je lamellen ook heel simpel kunt schoonmaken en…
Ben je al een tijdje aan het overwegen om duettes toe te voegen aan je interieur, maar ben je nog niet helemaal zeker of het aan je wensen voldoet? Blijf dan zeker lezen! In deze blog duiken we…
De zomer is in volle gang en we willen niets liever dan genieten van de warme zonnestralen en verkoelende briesjes. Maar laten we eerlijk zijn, niets kan de zomerse sfeer zo snel verpesten als…

Meer weten over transparante rolgordijnen?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen