Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen hebben als doel om de kamer volledig te verduisteren en zijn daarmee ideaal voor ruimtes waarin privacy en duisternis gewenst zijn, zoals slaapkamers en home theaters. Maar niet alleen het functionaliteit maakt ze aantrekkelijk, ook hun design en veelzijdigheid maken ze geschikt voor elke woonstijl.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar de perfecte raamdecoratie voor thuis. Het voordeel van op maat gemaakte rolgordijnen is dat ze naadloos aansluiten op de afmetingen van jouw ramen. Zo voorkom je dat er lichtstralen langs de randen van het gordijn binnendringen en wordt de kamer volledig verduisterd. Ideaal voor je slaapkamer of de babykamer!

Net zoals alle soorten raamdecoratie zijn onze rolgordijnen er ook in verschillende materialen, kleuren en dessins, waardoor je de mogelijkheid hebt om de perfecte look te creëren die past bij jouw interieur.

Verduisterende rolgordijnen op maat zijn niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook nog eens duurzaam. Ze gaan gewoonweg langer mee en slijten minder snel slijten dan standaardmaten. Bovendien kan je door de perfecte pasvorm van het gordijn energie besparen doordat er minder warmte verloren gaat via het raam. Met op maat gemaakte rolgordijnen kan je de perfecte sfeer creëren en genieten van een volledig verduisterde kamer.

Rolgordijnen verduisterend op maat, de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van verduisterende rolgordijnen:

  • Volledige verduistering: want al het licht dat door jouw ramen naar binnen komt, wordt geblokkeerd waardoor de kamer volledig donker wordt.
  • Energiebesparing: want ze houden namelijk in de winter de warmte binnen en in de zomer de hitte buiten. Dit betekent dat je minder hoeft te verwarmen of koelen en dus minder energie verbruikt.
  • Privacy: omdat ze niet alleen al het licht, maar ook inkijk van buitenaf blokkeren. Hierdoor kan je ongestoord genieten van jouw ruimte zonder dat iemand naar binnen kan kijken.

En behalve handmatige bediending is het ook mogelijk om je rolgordijnen elektrisch te bedienen. Handig, makkelijk en eenvoudig. Iets voor jou?

Meer weten over verduisterende rolgordijnen?

Neem contact met ons op
Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen