Verduisterend

Voor volledige privacy én duisternis kies je voor verduisterende raamdecoratie. Je kan kiezen uit verschillende opties, van rolgordijnen tot duettes. Laat je inspireren bij Thuisin en maak je kamer en zeker je slaapkamer fijn donker.

Verduisterende raamdecoratie bij Thuisin

De verduisterende gordijnstoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, met of zonder dessin. Met verduisterende raamdecoratie creëer je privacy en sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer of elke kamer waar je overdag of ’s nachts het licht buiten wilt houden.

Lekker slapen in het pikkedonker? Tijdens het tv-kijken graag een donkere kamer? Geen last van reflecterend zonlicht op je tablet of mobiel? De keuken niet extra laten opwarmen door daglicht? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen. Alles is mogelijk, je kan zelfs voor elektrische bediening van Slimmer Wonen gaan met onze smart home rolgordijnen. Benieuwd?

Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt!

Zoek een winkel in de buurt!

Verduisterende rolgordijnen op maat

Verduisterende rolgordijnen zie je vaak in slaapkamers omdat ze de ruimte, de naam zegt het al, donker kunnen maken. Een rolgordijn sluit precies aan op het raam, zeker wanneer je het op maat laat maken. Zo heb je een donkere kamer, ook overdag. Handig wanneer je kinderen of jezelf een middagdutje doen. Een verduisterend rolgordijn sluit beter aan dan bijvoorbeeld overgordijnen met een golvende plooi waar toch licht naar binnen weet te dringen.

Bedieningssystemen verduisterende rolgordijnen

Net als voor de standaard rolgordijnen kan je uit een aantal bedieningssystemen kiezen:

  • Koord
  • Ketting
  • Elektrisch via je mobiel of tablet


Multishades / duo-rolgordijnen

Met verduisterende multishades heb je de mogelijkheid om je raamdecoratie volledig te sluiten. Wel kan je deels licht en uitzicht creëren door de multishades half open te zetten.

Al onze verduisterende raamdecoratie zijn van de merken Luxaflex®, LOOKin en ons eigen Thuisin collectie. Kom in onze winkel voor meer inspiratie en laat je informeren over alle opties die mogelijk zijn.

Blogs

Lamellen zijn een eeuwenoude bekende raamdecoratie. Ze staan bekend om onder andere hun uitstraling én functionaliteit. Maar wist jij dat jij je lamellen ook heel simpel kunt schoonmaken en…
Ben je al een tijdje aan het overwegen om duettes toe te voegen aan je interieur, maar ben je nog niet helemaal zeker of het aan je wensen voldoet? Blijf dan zeker lezen! In deze blog duiken we…
De zomer is in volle gang en we willen niets liever dan genieten van de warme zonnestralen en verkoelende briesjes. Maar laten we eerlijk zijn, niets kan de zomerse sfeer zo snel verpesten als…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken.


Met het LiteRise systeem zijn geen koorden of kettingen nodig. Aan de onderbak, de kunststof onderkant van de raamdecoratie, zit een ‘handvat’ waarmee je via een speciaal mechanisme het geheel met een lichte beweging (light rise) omhoog laat gaan.


Jazeker!

Sinds 2015 zijn er verscherpte Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. De raamdecoratie moet voorzien zijn van een kindvriendelijke bediening. Dit betekent dat bedieningskoorden of –kettingen zodanig geconstrueerd moeten zijn dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen. Hiertoe ontwikkelde Luxaflex® het zogenaamde SmartCord® dat voldoet aan de richtlijn.

Top-down / bottom up betekent dat jouw raamdecoratie zowel naar boven als beneden bedienbaar is. Oftewel, je kan de bovenkant naar boven en naar beneden doen, en de onderkant ook. Zo kun jij spelen met de juiste lichtinval en creëer je je eigen privacy. Wel zo prettig!

Dat zijn de producten die er onder vallen. De overkoepelende naam is raambekleding; bij zowel raamdecoratie als gordijnen gaat het om de bekleding van je raam. Bij Thuisin hebben we een ruime keuze raamdecoratie en een groot assortiment gordijnen. Per product kan je kiezen uit heel veel kleuren, dessins, stoffen, opvangsystemen en bedieningsmogelijkheden. Kortom; kom kijken in onze winkel!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!

Meer weten over verduisterende raamdecoratie?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen