Laat je inspireren door luxe inbetween gordijnen!

Een interieur zonder luxe inbetween gordijnen kan ik me niet voorstellen. Gordijnen zijn dé sfeermakers in elk huis! Als je mij vraagt, mogen ze dus absoluut niet ontbreken. In deze blog wil ik je alles vertellen over luxe inbetweens. Waarom? Omdat het een prachtige toevoeging is aan elk interieur, dus ook aan dat van jou. Lees snel verder en laat mij je inspireren.

Binnenkijken in Markelo door Thuisin Rijssen inbetweens

Wat zijn luxe inbetween gordijnen?

Ken jij luxe inbetween gordijnen al? De benaming verklapt het al; de stofdikte en transparantie van inbetweens zit tussen gewone gordijnen en vitrages. Ik heb een paar kenmerken en voordelen voor je opgesomd:

  • Doordat de stof van luxe inbetween gordijnen transparant zijn creëer je wel privacy maar komt er nog steeds voldoende licht door
  • Luxe inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor ze perfect passen in elke woonstijl.

  • Je voegt eenvoudig een functioneel vleugje elegantie en sfeer toe aan je interieur.

  • Je kunt luxe inbetween gordijnen heel makkelijk combineren met andere raamdecoratie, zoals duettes.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze luxe inbetween gordijnen?

Ontdek ze hier!

Welke stijlen en ontwerpen zijn er?

Het leuke aan luxe inbetween gordijnen is het feit dat er ontelbaar veel stijlen en ontwerpen beschikbaar zijn. Er moet dus wel een inbetweens bij zitten die bij jouw wensen en woonstijl past! Welke designmogelijkheden er zijn? Ik vertel het je:

  • We beginnen met het kiezen van het materiaal voor jouw luxe inbetween gordijnen. De populaire keuze is polyester en linnen. Polyester is fantastisch omdat het niet niet krimpt. Wil je liever een natuurlijke touch? Dan is linnen het geschikte materiaal voor jou.
  • De materialen zijn uiteraard weer te verkrijgen in diverse kleurenopties en patronen. Wil jij bijvoorbeeld zwarte luxe inbetween gordijnen voor een moderne woonstijl of ga jij voor een lichte kleur met bloemetjes om een landelijke woonstijl te creëren? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.
  • Geef je de voorkeur aan een duurzame levensstijl en wil je dit graag omarmen in je interieur? Ontdek dan onze duurzame gordijnen! Zo haal je pas écht de natuur in huis.

Ontdek alle inbetweens in onze winkel!

Vind jouw Thuisin winkel

Waarom jij luxe inbetween gordijnen wilt

Ben je al gevallen voor de charme van luxe inbetween gordijnen? Dat is heel begrijpelijk, want inbetweens zijn werkelijk schitterend! Maar ik heb je nog niet alles verteld. Er zijn namelijk ook enkele praktische overwegingen waar je rekening mee moet houden

  • Afmetingen; erg belangrijk dat alles past! Dan mag ik je heel blij maken, want hier hoef jij je geen zorgen over te maken. Wij hebben namelijk vakmensen die bij je thuis langskomen om alles in te meten. Vervolgens worden jouw gewenste luxe inbetween gordijnen op maat besteld. Handig he?
  • Tegenwoordig kun je zelfs je roedes zelf uitkiezen. Je kiest zelf het materiaal, denk daarbij aan edelstaal of messing.
  • Houd je niet van schoonmaken? Dan ben je nu echt officieel verkocht aan deze variant gordijnen. Het is namelijk heel eenvoudig om jouw inbetweens fris te houden.

Hoe je jouw luxe inbetween gordijnen schoon en sprankelend houdt? Dat lees je in een andere blog die ik voor je schreef.

Eenvoudig je inbetweens wassen

Binnenkijker in Dinxperlo van Thuisin Van der Woude

Weet jij al waar je luxe inbetween gordijnen ophangt?

Nu heb ik jouw hulp nodig! Want waar ga jij je luxe inbetween gordijnen ophangen? Ik heb uiteraard een paar tips voor je, wellicht kan ik je inspireren:

  • Als je erover nadenkt om je luxe inbetween gordijnen in de woonkamer op te hangen, moedig ik dit aan! Het voegt een ontzettend sfeervolle en knusse sfeer toe. Dat maakt je ontspanning sessie op de bank nog relaxter.
  • Wil je ze in de keuken? Dan geeft dat zo'n heerlijk, huiselijk gevoel. Als jij zo'n mooie woonkeuken hebt dan zou ik ze ook absoluut hier ophangen.
  • Dé tip als jij je productiviteit wilt optimaliseren; hang ze op in je thuiskantoor. Je gunt jezelf net wat meer privacy door je inbetweens te sluiten, maar je zult alsnog voldoende daglicht krijgen.

Maak anders ook eens een afspraak met mijn collega's in de winkel. Zij denken graag met je mee. Voor je het weet heb jij ze in elke ruimte hangen!

Boek jouw interieuradvies

Wanneer kom jij je luxe inbetween gordijnen bestellen?

Na het lezen van deze blog weet jij alles van luxe inbetween gordijnen. Ik deel nog één mini overzicht met je, een kleine samenvatting. Luxe inbetween gordijnen zijn top omdat ze:

  • makkelijk te combineren zijn met andere raamdecoratie.
  • tig mogelijkheden hebben als het gaat om design.
  • privacy geven maar ook voldoende lichtinval.
  • eenvoudig zijn in onderhoud zoals simpel schoon te maken.
  • in elke ruimte van elke woonstijl passen!

Wil jij ook luxe inbetween gordijnen thuis? Ga dan naar één van de Thuisin winkels. Mijn collega's staan al te trappelen om jou verder te helpen.

De Thuisin winkel bij jou in de buurt

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Dat kun je op heel veel manieren doen! Denk daarbij aan diverse soort stoffen, kleuren en patronen. Kom gezellig langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.

Dat hoef jij niet te doen want dat doen wij voor je. Dat is het mooie van onze Thuisin service! Wij komen alles opmeten, maken het op maat en komen het vervolgens ook monteren. Zo kun jij zorgeloos genieten van je nieuwe luxe inbetween gordijnen.

Absoluut doen! Zo creëer je nog meer sfeer in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan luxe inbetween gordijnen combineren met duettes. Speur anders eens door onze raamdecoratie en ontdek jouw favoriete combinatie.

De meest populaire stof voor luxe inbetween gordijnen is polyester of linnen. Dit komt doordat polyester niet krimpt en linnen een natuurlijke uitstraling heeft.

Annemiek
Geschreven door
Annemiek

Marketeer bij Thuisin. Altijd op zoek naar de perfecte woorden die passen bij onze projecten om jou mee te nemen in de brede en fascinerende wereld van het interieur!

Lees meer over Annemiek