Luxaflex® PowerView® Automation

Met Luxaflex PowerView® Automation stel je eenvoudig met de Pebble® Afstandsbediening je raamdecoratie in op de gewenste positie. Elektrische bediening van je raamdecoratie geeft gemak en is kindvriendelijk. Stel je ideale scene in met Luxaflex® PowerView® Automation.

Luxaflex® PowerView® Automation is dé gadget voor het gemak van de mens

Je stelt namelijk je elektrische raamdecoratie in zoals jij dat wilt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je kiest vooraf welke scenes je ingesteld wilt hebben en kan zo op de bank blijven liggen terwijl je rolgordijn of duettes naar beneden gaat. Deze Luxaflex® Powerview® Automation elektrische raamdecoratie is te bedienen met de Pebble® afstandsbediening of gewoon via je tablet of smartphone. Super handig.

Wil je dit ook in echt beleven? Ga dan naar een Thuisin winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren. De vakmensen van Thuisin staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Gemak vanaf de bank met Luxaflex® PowerView® Automation

Luxaflex® speelt goed in op het gemak van de mens met de elektrische bediening van Luxaflex® PowerView® Automation. Met de PowerView® stel je eenvoudig met de Pebble® afstandsbediening je raamdecoratie in op de gewenste positie. Ook kan je je raamdecoratie vooraf programmeren en bedienen met de PowerView® Automation app vanaf je smartphone of tablet.

Je raamdecoratie elektrisch bedienen. Met één druk op de knop bepaal je de lichtinval in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Van één enkel raam tot het hele huis. Niet alleen is het Luxaflex® PowerView® Automation systeem handig vanaf de bank, ook voor ramen die te hoog zitten zoals een schuin dakraam, of bij een serre of glazen dak.

Raamdecoratie voor je hoge ramen

Slimme en elektrische raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie is nu ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf instelbaar. Vanaf het moment dat je uit bed komt, tot je weer naar bed gaat. Ook op de momenten dat je niet in huis bent, zoals met vakanties. Daarvoor bestaat de RemoteConnect®, die biedt de mogelijkheid vanaf elke plaats in de wereld je raamdecoratie te bedienen met je persoonlijke account in de PowerView® Automation app.

Luxaflex® PowerView® Automation is geschikt voor de collectie raamdecoratie van Luxaflex®, zoals Plissés Shades, Duette® Shades, Multishades, Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen.

Voordelen Luxaflex® PowerView® Automation
  • Batterij aangedreven
  • Flexibele programmering
  • Kindvriendelijk
  • Nauwkeurige bediening
  • Energiezuinig

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over Luxaflex® PowerView® Automation!

Kom langs in onze winkel