De helden van de zomer; horren!

Je denkt er waarschijnlijk nog niet eens aan met dit gure weer, maar een voorbereid mens telt voor twee; warme zomernachten en de daarbij horende vliegen, muggen en andere insecten. Kun je het je alweer voorstellen, dat je middenin de nacht met een vliegenmepper in de aanslag staat, maar die irritante mug zich maar niet laat zien? Gun jezelf die heerlijke slaap en ga voor horren!

Voor elke situatie een hor

Met de juiste horren houd jij namelijk alle ongewenste gasten buiten, maar geniet je nog wel van de frisse lucht ’s nachts of de koele zomerbries door het huis heen. Je kan natuurlijk zelf aan het knutselen gaan met gaas en klittenband, maar wil je zeker weten dat je echt onbezorgd van je nachtrust kunt genieten? Ga dan voor horren op maat!

Rond, vierkant, rechthoekig of toch een driehoek?

Bij Thuisin vind je allerlei soorten horren, die allemaal op maat gemaakt worden. Zo hebben wij horren voor je ramen, deurhorren en zelfs horren voor je schuifpui. Denk jij nou: ‘Ja, maar mijn raam heeft zo’n aparte vorm, dat lukt nóóit?!’ Daar draaien wij onze hand niet voor om, elke vorm hebben we al eens voorbij zien komen! Enne, de kleur van je hor kun je ook helemaal zelf bepalen, hoef je niet eerst je kozijnen te schilderen!

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een hor voor elke hatsjoe!

Horren bieden daarnaast ook uitkomst bij hooikoorts! Ik hoor je al denken; hoe dan? Nou, onze horren met Poll-Tex ® gaas houden maar liefst 90% van alle pollen tegen. Zo kun je binnenshuis niet alleen genieten van frisse lucht, maar ook een schone lucht! We hebben zelfs extra sterk gaas, is heel geschikt bij huisdieren, kinderen of als je gewoon een beetje onhandig bent ;)

Wij staan voor je klaar!

Al een beetje nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en of zo’n hor wat voor jou is? Dat begrijpen we! Loop daarom even binnen bij jouw Thuisin-winkel en we helpen je graag met de beste keuze in horren!

Kom naar de winkel