Unilux

Vliegen, muggen en andere insecten wil je liever niet in huis hebben. Gelukkig heb je de raam- en deurhorren van Unilux. Zo laat je de beestjes buiten, maar haal je de frisse lucht wel binnen.

Unilux horren

Vliegen, muggen en alle andere insecten. Je wilt ze liever niet in huis hebben. Toch wil je, zeker in de zomer, zo nu en dan je ramen en deuren open laten voor frisse lucht. Gelukkig kan dat gewoon, als je er maar Unilux horren voor hebt. Unilux is een specialist in het maken van horren op maat, met een ontwikkeling en fabricatie in een Nederlandse fabriek. Met de horren van Unilux ben je daarmee gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering.

De horren van Unilux zijn verkrijgbaar in plissé-, rollende- of vaste hordeuren of raamhorren.

Maak een afspraak

Raamhorren

Raamhorren gebruik je in tegenstelling tot deurhorren een stuk minder. De raamhorren van Unilux zijn gemaakt van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen. Het ideale aan de raamhorren van Unilux is dat we ze kunnen repareren, om zo de levensduur te verlengen. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn). Zo is de raamhor van Unilux geschikt voor ieder raam, ook voor ramen in afwijkende maten.

Een plisséhor voor het raam

De plissé hor voor je raam vouwt het gaas op, zodat het minder ruimte inneemt. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. En als je hem weer dicht wilt hebben, dan schuif je de hor weer terug voor je raam.

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt.

Hordeuren

De hordeuren van Unilux zijn stijlvol en het gaas zo doorzichtig mogelijk, maar met het zwarte gaas blijft het toch goed zichtbaar. Zo verklein je de kans dat je er per ongelijk doorheen loopt. Mocht het toch mis gaan, dan is de hordeur op een simpele manier te repareren. Montage van de hordeur op maat is zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn) afhankelijk van jouw deur.

Plisséhordeur

De plisséhordeur van Unilux vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt. Ideaal in het dagelijks gebruik en voor als je er vaak door de deur loopt. Je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur.

Vaste hordeur of schuifhordeuren

Het gaas in deze geheel op maat gemaakte hordeur zit opgespannen in een frame. Een schuivende hordeur is heel geschikt voor brede deuren of openslaande tuindeuren. Omdat de schuifhordeur in een stabiel frame zit kan je hem makkelijk bedienen, de wieltjes schuiven eenvoudig via de geleiders. Het frame scharniert of schuift voor de deuropening langs naar de zijkant toe. Dus eigenlijk heb je een extra deur met eventueel een kattenluik.

Een rolhordeur

Gaas van deze roldeur van Unilux rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt. Zo ben je met een simpele manier gegarandeerd van een insecten vrije woning.

Kom langs in onze winkel