Luxaflex®

Bij Thuisin hebben wij een groot assortiment van het merk Luxaflex®. Voor iedereen is er genoeg te kiezen, van sfeervolle shutters tot verduisterende rolgordijnen en van lichtdoorlatende shades tot natuurlijke houten jaloezieën. Kies elektrische gordijnrails en maak van jouw woning een smart home. PowerView® kan gecombineerd worden met populaire systemen voor huisautomatisering. En er is meer dan raambekleding voor binnen: buitenzonwering! Van een elektrisch bedienbaar zonnescherm voor je terras tot rolluiken voor de buitenkant van je ramen. Informeer nu bij één van onze winkels.

Luxaflex®

Bij Thuisin hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid, kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast is Luxaflex® continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken!

Hoe het begon...

Luxaflex® begon in 1951 met de horizontale jaloezieën van aluminium die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Vanaf daar zijn ze nieuwe producten blijven ontwikkelen zoals de Duette® Shades. De producten worden met de hand gemaakt, ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Door de jaren heen is Luxaflex® ook met steeds meer kleuren en dessins gekomen, hierdoor wordt jouw interieur nog meer eigen.

De toekomst van Luxaflex®!

En jouw toekomst begint nu al met de Luxaflex® smart home oplossingen. Want via het draadloze systeem PowerView® Automation is jouw elektrische raamdecoratie op elk moment en vanuit elke plek draadloos via jouw smartphone bestuurbaar. Omdat steeds meer apparaten in huis middels sart home systemen worden aangestuurd is de PowerView® Automation compatibel met systemen voor huisautomatisering. Dit betreft onder andere de Apple Homekit, Google assistant, Amazon Alexa en Logitech.

Bij Thuisin helpen wij jou graag als je vragen hebt rond de elektrische gordijnrails van Luxaflex®, wij zijn thuis in smart home oplossingen.

Meer over smart home

Collectie Luxaflex®

Luxaflex® Horren

Naast de collectie raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook horren. Een hor is ideaal tegen vliegen en muggen in huis. Ze hebben horren voor je ramen en deuren, in verschillende opties. Er zijn onder andere rolhordeuren, schuivende hordeuren en plissé hordeuren.

De helden van de zomer, horren!

Luxaflex® Buitenzonwering

Naast hoogwaardige raambekleding voor binnen heeft Luxaflex® ook een ruim assortiment aan buitenzonwering. Mis je in de zomer een schaduwplek voor je terras? Dan is terraszonwering van Luxaflex® een optie. Met een elektrisch bedienbaar zonnescherm of een knikarmscherm op maat zit je niet meer in de felle zon en kan je goed beschermd genieten van zomerse dagen. Dit geldt ook voor de serrezonwering en markiezen van Luxaflex®.

Wil je meer zien van de collecties van Luxaflex®?

Kom langs in onze winkel