Dé kracht van muurverf kleuren 2024

Ben je uitgekeken op de huidige kleur van je muurverf en zoek je een tint die perfect matcht met jou én je interieur? Dan help ik je graag een eindje op weg om een goede keuze te maken voor je nieuwe kleur!

Welke woontrends passen bij mij?

Woontrend of niet, je wilt thuiskomen in een huis waar jij je fijn voelt en tot rust kan komen. Of dat nu is in een huis waar sprekende kleuren aanwezig zijn of in een kamer met een kleur muurverf die naadloos aansluit bij het huidige interieur. Thuisin heeft alles voor jou, met diverse kleuren Sigma muurverf voor gebruik binnenshuis.

Huidige woontrends van Sigma

Wil jij moeiteloos de perfecte kleur ontdekken voor je woonkamer of slaapkamer? Laat je dan inspireren door deze Sigma woontrends!

Een kleur die we tegenwoordig veel terug zien in het interieur, zijn de natuurlijke kleuren. Bij de trend Sustainable living wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke beige tinten. Door verschillende beige tinten te gebruiken, creëer je diepte en een serene rust in je woning. Deze hippe trend combineer je makkelijk met je huidige meubels, ongeacht de kleur van je meubels!

Houd je meer van opvallende kleuren die uit de natuur komen? Dan is de Biocentrische design of de Cosmic world trend echt iets voor jou. Met de kleuren zoals Enchanting Eggplant en Desert Squall voel jij je helemaal thuis. De trend Biocentrisch design richt zich op de kleuren uit het bos. Dit zorgt voor een harmonieuze en natuurlijke sfeer in huis.

Ben je op zoek naar een uitgesproken kleur die je helemaal betoverd? Dan heeft de Cosmic world trend de kleuren voor jouw muur! Een prachtige muurverf in warme blauwtinten gecombineerd met koele kleuren.

Bekijk alle woontrends

De voordelen van Sigma

Voor welke trend je ook gaat, Thuisin helpt je samenstellen van de verschillende kleuren voor je interieur. Per trend heeft Sigma een kleurenwaaier opgesteld. Door de kleurenwaaier gebruik je kleuren in je huis die goed bij elkaar passen. De bijbehorende kleuren van je favoriete trend kan je ook toepassen op meubels, accessoires en meer.

De juiste verhouding

Om van je ruimte één geheel te maken heeft Sigma het 60-30-10 principe bedacht. Je combineert 3 kleuren die met elkaar matchen.

  • 60% van de ruimte vul je met de hoofdkleur van de trend.
  • 30% van de ruimte geef je een andere kleur van de trend. Hierdoor ontstaat er een tweede dimensie je interieur.
  • De laatste 10% in de ruimte vul je met een accentkleur. Gebruik voor deze 10% accessoires in de accentkleur.

Gebruik dus 3 matchende kleuren (muurverf, meubels, accessoires) en maak jouw woontrend helemaal af! Wil jij graag dat we met jou meedenken om de perfecte kleur te kiezen?

Maak een afspraak!

Vera
Geschreven door
Vera

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Vera